21 Ιουνίου 2011 #1 M MALIV Μηνύματα 8 Reaction score 0 μου δώσανε έναν interm r300 αυτός ρε παιδιά είναι τελικός ή θέλει προ-ενίσχυση ? και αν θέλει προενίσχυση έχω τον μικτη behringer djx 750, ο μίκτης μπάς και έχει προενίσχυση? ευχαριστώ!!!
μου δώσανε έναν interm r300 αυτός ρε παιδιά είναι τελικός ή θέλει προ-ενίσχυση ? και αν θέλει προενίσχυση έχω τον μικτη behringer djx 750, ο μίκτης μπάς και έχει προενίσχυση? ευχαριστώ!!!
21 Ιουνίου 2011 #2 Nick Arvanitakis Audio Pro Μηνύματα 46.961 Reaction score 23.746 Απάντηση: INTERM-R300 Είναι Τελικός? Είναι τελικός , 2χ100 στα 8Ω και ο μίκτης είναι προενισχυτής!
21 Ιουνίου 2011 #3 M MALIV Μηνύματα 8 Reaction score 0 Απάντηση: INTERM-R300 Είναι Τελικός? αρα θέλει προενίσχυση και ο μίκτης μου κάνει? μου εφτιαξες τη μέρα αν ισχύει αυτό!!!!! αρα μικτης στον τελικο και θα παίξει ε? γιατι εγώ εστειλα σήμα απο το pc (γιατι ειχε καεί ο ενισχυτής και άλλαξα τα τρανζιστορς) αλλα δεν έπαιζε...
Απάντηση: INTERM-R300 Είναι Τελικός? αρα θέλει προενίσχυση και ο μίκτης μου κάνει? μου εφτιαξες τη μέρα αν ισχύει αυτό!!!!! αρα μικτης στον τελικο και θα παίξει ε? γιατι εγώ εστειλα σήμα απο το pc (γιατι ειχε καεί ο ενισχυτής και άλλαξα τα τρανζιστορς) αλλα δεν έπαιζε...
21 Ιουνίου 2011 #4 Nick Arvanitakis Audio Pro Μηνύματα 46.961 Reaction score 23.746 Απάντηση: INTERM-R300 Είναι Τελικός? Η έξοδος του μίκτη στον τελικό και είσαι εντάξει.
21 Ιουνίου 2011 #5 M MALIV Μηνύματα 8 Reaction score 0 Απάντηση: INTERM-R300 Είναι Τελικός? Σε ευχαριστώ πολύ και καλό καλοκαίρι σε όλους τους συμ-forum-ήτες
Απάντηση: INTERM-R300 Είναι Τελικός? Σε ευχαριστώ πολύ και καλό καλοκαίρι σε όλους τους συμ-forum-ήτες
21 Ιουνίου 2011 #6 M MALIV Μηνύματα 8 Reaction score 0 Απάντηση: INTERM-R300 Είναι Τελικός? καλα εντωμεταξύ η ερώτηση που έκανα ήτανε αλλού γι αλλού...αντί το ή είχψα και ... ειναι τελικός ΚΑΙ θέλει προ-ενίσχυση ήθελα να πω
Απάντηση: INTERM-R300 Είναι Τελικός? καλα εντωμεταξύ η ερώτηση που έκανα ήτανε αλλού γι αλλού...αντί το ή είχψα και ... ειναι τελικός ΚΑΙ θέλει προ-ενίσχυση ήθελα να πω