Internet Radio

Reaction score
1.594
Είμαι σε αναζήτηση συσκευής που μέσω ενσύρματου δικτύου να αναμεταδίδει internet radio στο ηχοσύστημα. Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα που γνωρίζετε ?

Reaction score
173
Απάντηση: Internet Radio

Νομιζω πως οτι εχει linux το κανει αυτο π.χ.ενας δεκτης dreambox

Reaction score
173
Απάντηση: Internet Radio

Το ειχα κανει καποτε μεσω vlc και .pls
αν εχω καταλαβει καλα θελεις να ακους internet radio απο το συστημα σου σωστα;;Αυτο ειχα κανει κι εγω αλλα και video απο net

Reaction score
1.594
Ναι αυτό ακριβώς θέλω να κάνω δε γνωρίζω όμως τον τρόπο...Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσα και με έναν ασύρματο αναμεταδότη να πετύχω αντίστοιχο αποτέλεσμα...

Reaction score
1
Υπάρχουν κάτι ακριβούτσικα συστήματα Hi-Fi με ethernet , όπως καταλαβαίνεις, δυνατότητα για internet radio , επίσης μπορείς να το κάνεις με xbox ( εγώ κάνω άλλο κόλπο , stream άρω τα δορυφορικά κανάλια στο xbox ) ή με κάποια σύσκευη pda οι οποίες δεν έχουν καλό ήχο ... Φυσικά μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσεις ένα HTPC !!!

Reaction score
0
Απο τον Dreambox με χρήση του plugin DreamNetCast Internet Radio v1.0 σε Gemini μπορείς να έχεις ιντερνετικούς σταθμούς

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Internet Radio

Απο τον Dreambox με χρήση του plugin DreamNetCast Internet Radio v1.0 σε Gemini μπορείς να έχεις ιντερνετικούς σταθμούς
Καλη λυση κι αυτη
Και πως προσθετουμε μια url;;;

Reaction score
4.909
Το κάνει και ο ενισχυτής denon 4306 αλλά και ο νέος yamaha 2700
Τα νέα ραδιόφωνα προστίθενται μέσω του web interface και μιάς ειδικής ιστοσελίδας της denon αλλά δεν έχω καταφέρει να βάλω ραδιοφωνα που εκπέμπουν σε wmp, μόνο σε winamp (προφανώς δεν υποστηρίζονται αυτά)

Reaction score
0
Τροποποιούμε το stations.xml με την βοήθεια ενός editor (πχ Crimson editor) και προσθέτουμε τα URL που θέλουμε.
Επισυνάπτω ένα τροποποιημένο και με Ελληνικούς σταθμούς που έχω φτιάξει εγώ.
Το "ρίχνουμε" στο /etc και είναι έτοιμο! :)

Attachments

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Internet Radio

Τροποποιούμε το stations.xml με την βοήθεια ενός editor (πχ Crimson editor) και προσθέτουμε τα URL που θέλουμε.
Επισυνάπτω ένα τροποποιημένο και με Ελληνικούς σταθμούς που έχω φτιάξει εγώ.
Το "ρίχνουμε" στο /etc και είναι έτοιμο! :)
Εσκισες μεγαλε
νασαι καλα

Reaction score
0
Κατι τετοιο ψαχνω και εγω... για πειτε κανα συστημα που να μην ειναι ακριβο

Reaction score
0
εχω αγορασει ενα EGREAT M-34A το οποιο εχει internet radio αλλα εχει μια συγκεκριμενη λιστα ραδιοφονικων σταθμων και δεν μπορω να προσθεσω τους ελληνικους σταθμους που θελω. Εαν ξερει καποιος πως γινεται ας βοηθησει . Ευχαριστω.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef