ip καμερες παρακολουθησης

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Εχει κανεις εμπειρια απο ip καμερες παρακολουθησης - επιβλεψης χωρων; Δηλ. πως κι αν δουλευουν σωστα, αν αξιζει η τοποθετησή τους προκειμενου να βλεπουμε τι γινεται σε αλλον, μακρινο, χωρο και να ενεργοποιουμε πιθανως συναγερμους ή...γειτονες; Γινεται δουλεια ή απλως παρακολουθουμε την..."εκτελεσή" μας ανημποροι;

melina

Cargo 200
Reaction score
45.493
Πήρα αυτή τελευταία και δουλεύει ως προς το θέμα παρακολούθηση, τη χρησιμοποιώ μέσω του NAS. Δεν έχω ήχο αλλά δεν έκατσα να ασχοληθώ.
Υπάρχουν και άλλα μοντέλα με inputs/outputs ή μπορεί το καταγραφικό να έχει μια τέτοια δυνατότητα ώστε να ενεργοποιήσεις ένα συναγερμό.
Στο δικό μου σύστημα στέλνει ένα mai με φωτογραφία όταν ανιχνεύσει κίνηση και μετά μπορώ να μπω (και) από το κινητό και να απολαύσω ανενόχλητος την 'εκτέλεση' μου :laugh:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Διαβαζω οτι υπαρχει δυνατοτητα ενεργοποιησης συναγερμου, αναμματος φωτων κλπ μεσω εφαρμογης, οποτε πιθανως να αποφευχθει η...εκτελεση:)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.752
Ωχ, καημένε, πού να μπλέκεις σε τέτοιες διαδικασίες; Εκτέλεση, να τελειώνεις. :laugh:

Reaction score
50
Κάτι με ήχο υπάρχει; Εννοώ κάμερα που να καταγράφει και ήχο και να μπορείς ν' ακούσεις από μακριά in real time (έστω και με μικρή καθυστέρηση).

Reaction score
638
Περιμενω να παραλαβω τεσσσερις ασυρματες που αγορασα απο αμαζον θα σας πω εντυπωσεις μολις ερθουν λογικα μεσα στην εβδομαδα

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Aero ναι υπαρχει, ακους βεβαια τη μια καμερα (οπως εψαξα αυτες τις ημερες)

Reaction score
255
καθεσαι στον χωρο μεσα και περιμενεις, κι αν κανει το λαθος καποιος ή καποιοι να μπουνε μεσα,τοτε.......:smg:
με χοντρο αλατι, να δεις ποσο θα τους τσουζει ο κ.....ς τους :roflmao:, ουτε ip καμερες, ουτε τιποτα......

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
με καμια 45αρια χιλιομετρα αποσταση, δεν φτανει με τιποτα η τουφεκια:)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas