iPad | Η καινοτομία της Apple!

Reaction score
0
Απάντηση: iPad | Η καινοτομία της Apple!

άρα κανένα tablet pc τύπου touch screen δεν θα δουλεύει το flash!

D) Have a visible mouse pointer near your finger, and not interact with things directly. Use Apple track-pad style tap-and-drag gestures, as seen in some VNC clients. This kind of indirect control violates the very principle of direct touch manipulation. This is making the touchscreen be something “like a laptop but worse” and has little reason to exist. And again, you’d have to keep remembering whether you were in direct touch mode or “drag the arrow” mode, and which parts of the page behaved in which way.

E) Require extra force for a “real” tap. So you’d have to learn habits for a light tap vs. a hard tap. This extra complexity is non-intuitive, cramp-inducing, and easy for the user to get wrong (even with click feedback, as in RIM’s failed BlackBerry SurePress experiment). This complicates the whole device just for the sake of one browser plugin, and makes it more expensive to build.

So it’s not just that Apple has refused to support Flash. It cannot, logically, be done. A finger is not a mouse, and Flash sites are designed to require a mouse pointer (and keyboard) in fundamental ways. Someday that may change, and every Flash site could be redesigned with touch-friendly Flash. But that doesn’t make Flash sites work now.

Even if slow performance, battery drain and crashes weren’t problems with Flash (and they truly are), nothing can give users of any touchscreen, from any company, an acceptable experience with today’s Flash sites. The thing so many complainers want is simply an impossibility.

Reaction score
777
Σου γράφω την άποψη μου όπως την είπα σε άλλο thread.Δυστυχώς είναι και η άποψη όλων των φίλων της apple

Αν και μου αρέσουν τα προιόντα της apple οφείλω να ομολογήσω το εξής.

Εδώ και 6 μήνες μας ζάλισαν οτι κάτι τρελό φτιάχνει η apple.Κάτι που θα σταματήσει την επιτυχία του iphone και θα ανοίξει νέα αγορά.Πραγματικά οι φήμες οργίαζαν.Όλοι περίμεναν...
Είχα λοιπόν φτιάξει 2 υποθέσεις στο μυαλό μου.
α)η apple θα μας έπαιρνε τα σώβρακα.Θα άρχιζαν πάλι οι κασάνδρες "μα το pc μου έχει e-sata και blue-rayR".To μηχανάκι θα έσπαγε τα ταμεία όπως τίποτ άλλο.
β)Η apple θα έβγαζε κάτι καλό.Όχι όμως τόσο καλό ετσι ώστε να ικανοποιήσει την φημολογία.Αποτέλεσμα το project να καταρεύσει.
Έβλεπα χτές live την παρουσίαση του ipad.Το περίμενα όπως όλοι οτι κάτι τέτοιο θα παρουσίαζε.
Στην αρχή γέλασα με το παραμύθι.Θυμόμουν κάτι μπλόγκ που έλεγαν "επιτέλους δέν θέλω να βγεί ο Στηβ και να ζωγραφίζει ανθρωπάκια στο τάμπλετ".Και όμως ο θεός το έκανε!!!!Αψήφησε τα πάντα.Παρουσίασε μία αηδία που μόνο γέλιο μου έφερνε.Μα ούτε usb ρε παιδιά?Τί είναι αυτό τί κανει?Όχι δέν είναι ένα μεγάλο iphone.Είναι ενα μεγάλο ipod-touch...Μπούρδα γκατζετακική άχρηστη για ένα μέσο -έστω- μαθητή.
Στο τέλος όμως είδα το 500δολάρια.Το γέλιο έσβησε και μέσα μου είπα "το έσωσε ο φούστης".
Τουλάχιστον έκανε την αηδία...λόγω της τιμής του θα υπάρξει κόσμος που θα το ψωνίσει...
Πιθανότατα το όλο concept να κοστίσει αρνητικά στην apple χρήμα,δόξα και φήμη...
Επαναλαμβάνω.Αν δέν υπήρχε η έντονη φημολογία για i7 στα mac(hello!!!!είστε 1 χρόνο πίσω?) και για το τάμπλετ το έργο θα είχε καταλήξει σάν "κάτι" ευχάριστο που έφτιαξε αλλα και συνάμα άχρηστο όπως...και το ipod με φωτογραφική μηχανή.Απορώ ποιός το αγόρασε...http://www.apple.com/ipodnano/

Reaction score
119
Απάντηση: iPad | Η καινοτομία της Apple!

Τρελη καινοτομια...

Απορω ποιοι θα το χρυσοπληρωσουν αυτο το πραγμα και ΓΙΑΤΙ;;;;

Fail επικο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.630
Members
38.729
Νεότερο μέλος