iphone πρόβλημα

Reaction score
63
Δεν ξέρω αν σας έχει συμβεί, αλλά αντιμετωπίζω το εξής:
Μόλις ανοίγω το Wi-Fi του iphone, δεν βρίσκει με τίποτα wi fi δίκτυα, ακόμα κι αν είμαι κάτω από το access point!! Αν βρει με τα 1000 ζόρια θα συνδεθεί για λίγο και θα κάνει αποσύνδεση, επειδή ξαναέχασε το access point, που συνδέθηκε!!! Δεν τίθεται θέμα, ούτε κλειδώματος του wi-fi, ούτε πρωτοκόλλου σύνδεσης, αφού τα έχω τσεκάρει όλα και όλες οι υπόλοιπες wi-fi συσκευές, που έχω συνδέονται αμέσως. Να τονίσω πως το iphone είναι χωρίς απολύτως κανένα σπάσιμο, αφού είναι το ξεκλείδωτο της vodafone...

Reaction score
14
Μόλις ανοίγω το Wi-Fi του iphone, δεν βρίσκει με τίποτα wi fi δίκτυα, ακόμα κι αν είμαι κάτω από το access point!! Αν βρει με τα 1000 ζόρια θα συνδεθεί για λίγο και θα κάνει αποσύνδεση, επειδή ξαναέχασε το access point, που συνδέθηκε!!! Δεν τίθεται θέμα, ούτε κλειδώματος του wi-fi, ούτε πρωτοκόλλου σύνδεσης, αφού τα έχω τσεκάρει όλα και όλες οι υπόλοιπες wi-fi συσκευές, που έχω συνδέονται αμέσως. Να τονίσω πως το iphone είναι χωρίς απολύτως κανένα σπάσιμο, αφού είναι το ξεκλείδωτο της vodafone...

iphonehellas.gr

Να κάνεις δωρεάν εγγραφή και θα ποστάρεις το ερώτημα σου στα " προβλήματα χρήσης"..κάτι τέτοιο..
Θα έχεις σύντομη απάντηση είναι σίγουρο..:126:

Reaction score
7
Δοκίμασες και σε άλλα Router εκτός από το δικό σου; Αν κάνει το ίδιο παντού, φαντάζομαι αυτά:

Hardware Αιτία: Ή έφυγε η φίσα της κεραίας Wi-Fi από μέσα λόγω σαβούρας ή κάποιο άλλο λόγο ή προβληματικό Wi-Fi Chip.
Software Αιτία: Έκανες restore σε νεότερο Firmware και πέρασες BackUp που είχες αποθηκεύσει από παλιότερο Firmware.

Στη θέση σου θα έπαιρνα ένα Backup και από DFU Mode θα περνούσα το νεότερο Firmware και θα δοκίμαζα σε καθαρή συσκευή (χωρίς να περάσεις το Backup) αν μπορώ να συνδεθώ σε Wi-Fi δίκτυα.

Reaction score
63
Δυστυχώς έκανα τα πάντα και δεν γίνεται τίποτα...μάλλον έπεσα σε αβαβά iphone...πήρα τη Vodafone και θα το πάω μετά τις γιορτές να μου το αλλάξουν, κάτι, που θα πάρει 10 μέρες, όπως μου είπαν..

Reaction score
7
Δυστυχώς έκανα τα πάντα και δεν γίνεται τίποτα...μάλλον έπεσα σε αβαβά iphone...πήρα τη Vodafone και θα το πάω μετά τις γιορτές να μου το αλλάξουν, κάτι, που θα πάρει 10 μέρες, όπως μου είπαν..
Το θετικό είναι ότι το αλλάζουν με καινούρια συσκευή...το αρνητικό είναι οι 10 μέρες :111:..έλεος, 10 μέρες για να διαπιστωθεί το πρόβλημα;
Τέσπα, με το καλό να έρθει το καινούριο σου jesus-phone.

Reaction score
63
Το θετικό είναι ότι το αλλάζουν με καινούρια συσκευή...το αρνητικό είναι οι 10 μέρες :111:..έλεος, 10 μέρες για να διαπιστωθεί το πρόβλημα;
Τέσπα, με το καλό να έρθει το καινούριο σου jesus-phone.
Thanks!!
Για να δούμε, θα είναι 10???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.482
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid