iPhone 5 16gb λευκό

Reaction score
7
Έχει ανοιχτεί 2 μέρες μόνο, είναι άθικτο. Αγορασμένο από vodafone με απόδειξη εγγύηση φυσικά. Πωλείται επειδή μου ήρθε το 64αρι. Τιμή 730 ευρώ. Όχι ανταλλαγές, χέρι με χέρι πώληση, περιοχή Αθήνας. Η τιμή δεν συζητείται. Το κινητό είναι καινούργιο ουσιαστικά. Μόνο σοβαρές προτάσεις. Αν δεν ενδιαφέρεστε μην ποστάρετε. Ευχαριστώ

Reaction score
433
Απάντηση: iPhone 5 16gb λευκό

Bρε φιλε μου γραφεις για σοβαρες προτασεις αλλα πρεπει να κανεις και σοβαρες προσφορες! Μονο ενας φιλος σου κολλητος , που σε καποιον τετοιο σε συμβουλευω να απευθυνθεις για το κινητο θα αγοραζε ενα ανοιγμενο κινητο που το δουλευεις 2 μερες , στην τιμη που μπορει να το βρει σφραγισμενο , πιθανοτατα με διακανονισμο και θα γινει και πελατης σε ενα μαγαζι για μελλοντικες αγορες! Γιατι καποιος που δεν ειναι φιλος σου να κανει αυτη την εξυπηρετηση?

Φιλικα παντα.

Reaction score
7
Φίλε δεν με απασχολεί αυτό που λες. Άποψή σου. Εγώ το πουλάω με εγγύηση κανονικά την απόδειξη σχεδόν αχρησιμοποίητο. Με γειά σου αν δεν σου αρέσει η αγγελία. Δεν κλέβω κανέναν ούτε βάζω εξωφρενική τιμή (739 κάνει άλλωστε στα καταστήματα). Γιαυτό τον λόγο έγραψα να μην ποστάρετε, αλλά με έγραψες κανονικότατα. Φιλικά πάντα

Reaction score
433
Απάντηση: Re: iPhone 5 16gb λευκό

Φίλε δεν με απασχολεί αυτό που λες.
καλα λιγη περισσοτερη ευγενεια τουλαχιστον σε αυτη την κατηγορια δεν θα εβλαπτε. Καταλαβαινεις τι γραφω. Με τα 730 δεν δινεις κανενα κινητρο σε καποιον να τρεξει να σε συναντησει καπου στον δρομο να σου δωσει 730 ζεστα! Εδω ευτυχως ή δυστυχως ειναι φορουμ οπου μεταξυ αλλων πουλαμε και μεταχειρισμενα επιτοπλειστον προιοντα. Καλη πώληση

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: iPhone 5 16gb λευκό

καλα λιγη περισσοτερη ευγενεια τουλαχιστον σε αυτη την κατηγορια δεν θα εβλαπτε. Καταλαβαινεις τι γραφω. Με τα 730 δεν δινεις κανενα κινητρο σε καποιον να τρεξει να σε συναντησει καπου στον δρομο να σου δωσει 730 ζεστα! Εδω ευτυχως ή δυστυχως ειναι φορουμ οπου μεταξυ αλλων πουλαμε και μεταχειρισμενα επιτοπλειστον προιοντα. Καλη πώληση
Αυτο λεω κι εγω, λιγη ευγενεια. Απαγορευεται να σχολιαζεις αγγελιες αλλων...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.526
Απάντηση: iPhone 5 16gb λευκό

Βασικά δεν απαγορεύεται, απλά προτείνεται η αποφυγή τους.

9. Οι αγγελίες δεν είναι χώρος συζήτησης και σχολιασμού τιμών, χαρακτηριστικών, επιδόσεων κλπ του προσφερόμενου προϊόντος. Καλό είναι τέτοιου είδους σχόλια να είναι περιορισμένα. Η Συντονιστική Ομάδα θα διαγράφει τα off topic σχόλια.

Η πρόταση δεν νομίζω ότι έγινε από τον tkin73 με κακό σκοπό.
Έγινε απλά ως υπόδειξη για καλύτερη τιμή, που είναι μάλλον λογική σε αυτήν την περίπτωση.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab