Iphone 6s plus or Samsung 7 edge ?

Reaction score
12
Χαιρετω το forum. Μετα απο 4 χρονια, χωρις ιδιαιτερα προβληματα, με το Samsung galaxy s4, ηρθε ο καιρος για αλλαγη-αναβαθμιση. Εχοντας αναγκη την μεγαλη οθονη, εχω σχεδον καταργησει το laptop, εχω καταληξει στα δυο smartphone του τιτλου. Θα με βοηθησετε πολυ με τις αποψεις σας, οσοι απο εσας τα γνωριζετε. Ευχαριστω πολυ. Χρηστος.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.076
iPhone για να μην χρειάζεσαι μετά από 5-6 μήνες να κάνεις restart κάθε τόσο για να μην "καθυστερεί" στη χρήση.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.076
Με όσα android ειχα, βασικά Samsung note, αυτό γινόταν.
Ένα χρόνο τώρα με το αιφονι έχω ξεχάσει τι σημαίνει lag, για να μην πω για την κάμερα που ξεκινά με τη σκέψη μόνο και δεν χάνεις ούτε στιγμή, και αφήνω απέξω τη συνέργεια με apple υπολογιστή ή με αλλά iPhones, ipads, iPods της οικογένειας ή φίλων.
Το μόνο ουσιαστικό ερώτημα στα διλήμματα σαν τα παραπάνω είναι αν είναι διατεθειμένος κάποιος να κάνει την αλλαγή από το ένα σύστημα στο άλλο όντας χρήστης μόνο του ενός συστήματος.
Προσωπικά το απάντησα πηγαίνοντας σε mac για πρώτη φορά στη ζωή μου πριν 3 χρόνια (μετά από windows από γεννησιμιού τους) και σε iPhone 1 χρόνο πριν μη έχοντας προηγούμενη εμπειρία.
Το transition είναι ένα θεμα, όχι τιποτα τρομερό αλλά στην αρχή σίγουρα σπας@rχιδικο, μετά όμως δεν γυρνάς πίσω εύκολα, για να μην πω με τιποτα παρά μόνο από ανάγκη (οικονομική).
Once you go Apple you never go back.

Άντε με έκανες να κάθομαι να γράφω σοβαρά ποστς καλοκαιριάτικα :laugh: και όλο αυτό από το iPhone :p

Reaction score
1.469
αναλογα τι ψαχνεις
ειχα το iphone 6 και εχω το s7 edge

το σ7 ειναι μικροτερο σαν τηλεφωνο και με ιδια διαστασης οθονης-- πολυ σημαντικο για πρακτικους λογους
ειναι πιο συγχρονο τηλεφωνο πιο καινουργιο μοντελο
εχει καλυτερη μπαταρια--παρα πολυ σημαντικο
φορτιζει στον μισο χρονο και λιγοτερο με το quick charge---παρα πολυ σημαντικο
εχει επεκταση μνημης--αρκετα σημαντικο
δεν εχει κολλησει ποτε οτι κι αν του κανεις και του χω κανει διαφορα
αδιαβροχο

ενοχλει η μεγαλη κυρτοτητα οθονης γιατι πατας διαφορα εικονιδια χωρις να θες, για αυτο και το διορθωσε αυτο στο σ8
ομως αυτο λυνεται με μια οποιαδηποτε θηκη
εγω εχω την πιο λεπτη που κυκλοφορει

ζεσταινεται αν πχ παρακολουθησεις ενα βιντεο και το αντιλαμβανεσαι αν το κρατας χωρις θηκη

iphone 6s

απλο λογισμικο και ελαφρυ
ποιοτητα φοβερη
διακοπτης σιγασης
επισης δεν κολλαει ομως δεν παιρνει τις τελευταιες πληρης δυνατοτητες των τελευταιων ενημερωσεων
το 3d touch μου αρεσει παρα πολυ εμενα και το βρισκα χρησιμο

δεν ειναι αδιαβροχο
εχει χειροτερη μπαταρια
φορτιζει στον διπλασιο χρονο
γρατζοθνιζεται πιο ευκολα το αλουμινιο του πισω αλλα αυτο διορθωνεται με μια θηκη

αυτα στο περιπου
εχουν μια γενια διαφορα τα δυο τηλεφωνα

*περιμενω το κοριτσι να ετοιμαστει
οχι μονο μπορω να γραψω σοβαρο ποστ στο φορουμ
αλλα
μπορω ριξω ενα διωρο υπνακο
μπορω να παω μεχρι τη χωρα να πιω μια μπυρα και να γυρισω
μπορω να λυσω το σ7 να δω τι εχει μεσα και αλλα πολλα......>:(

Last edited:

Reaction score
12
αναλογα τι ψαχνεις
ειχα το iphone 6 και εχω το s7 edge

το σ7 ειναι μικροτερο σαν τηλεφωνο και με ιδια διαστασης οθονης-- πολυ σημαντικο για πρακτικους λογους
ειναι πιο συγχρονο τηλεφωνο πιο καινουργιο μοντελο
εχει καλυτερη μπαταρια--παρα πολυ σημαντικο
φορτιζει στον μισο χρονο και λιγοτερο με το quick charge---παρα πολυ σημαντικο
εχει επεκταση μνημης--αρκετα σημαντικο
δεν εχει κολλησει ποτε οτι κι αν του κανεις και του χω κανει διαφορα
αδιαβροχο

ενοχλει η μεγαλη κυρτοτητα οθονης γιατι πατας διαφορα εικονιδια χωρις να θες, για αυτο και το διορθωσε αυτο στο σ8
ομως αυτο λυνεται με μια οποιαδηποτε θηκη
εγω εχω την πιο λεπτη που κυκλοφορει

ζεσταινεται αν πχ παρακολουθησεις ενα βιντεο και το αντιλαμβανεσαι αν το κρατας χωρις θηκη

iphone 6s

απλο λογισμικο και ελαφρυ
ποιοτητα φοβερη
διακοπτης σιγασης
επισης δεν κολλαει ομως δεν παιρνει τις τελευταιες πληρης δυνατοτητες των τελευταιων ενημερωσεων
το 3d touch μου αρεσει παρα πολυ εμενα και το βρισκα χρησιμο

δεν ειναι αδιαβροχο
εχει χειροτερη μπαταρια
φορτιζει στον διπλασιο χρονο
γρατζοθνιζεται πιο ευκολα το αλουμινιο του πισω αλλα αυτο διορθωνεται με μια θηκη

αυτα στο περιπου
εχουν μια γενια διαφορα τα δυο τηλεφωνα

*περιμενω το κοριτσι να ετοιμαστει
οχι μονο μπορω να γραψω σοβαρο ποστ στο φορουμ
αλλα
μπορω ριξω ενα διωρο υπνακο
μπορω να παω μεχρι τη χωρα να πιω μια μπυρα και να γυρισω
μπορω να λυσω το σ7 να δω τι εχει μεσα και αλλα πολλα......>:(

Reaction score
12
Γεια σας. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Και οι δυο σχολες κινητης τηλεφωνιας εχουν τα καλα και τα κακα τους. Οπως επισης, και οι δυο εταιρειες ( iphone - samsung ) . Καλο υπολοιπο καλοκαιριου.

Reaction score
7
Το iPhone ειναι καλυτερο σιγουρα. Ενας φιλος αγορασε το Galaxy s7 edge καινουριο και μεσα σε 1 βδομαδα το ανεβασε σε αγγελια για ανταλλαγη με iPhone 6. Το εκανε και απο τοτε υσηχασε και μου λεει οτι το iPhone ειναι κλασεις ανωτερω σχεδον σε ολα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.800
Members
38.496
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός