iPhone 7 Pro

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.739
Την τελευταία δεκαετία περίπου, κάθε χρόνο υπάρχει μια ιεροτελεστία για την παγκόσμια κοινότητα των γκάτζετ, αλλά και των μανιακών καταναλωτών. Ο Σεπτέμβρης είναι συνήθως αφιερωμένος στην παρουσίαση και επίσημη κυκλοφορία του εκάστοτε νέου iPhone. Το Σεπτέμβριο του 2015 κυκλοφόρησε το 6S και το 6S Plus και μέχρι την παρουσίαση τους, δεν είχαμε ιδέα τι θα δούμε και τι features θα έχει, πέρα από speculations. Για το iPhone 7 Pro ίσως είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Πιθανότατα να έχουμε το πρώτο leak που δίνει και το tip off για το επερχόμενο iPhone 7 Pro που λογικά θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ένα ιαπωνικό περιοδικό που κινείται γύρω από την Apple, το MacFan, κυκλοφόρησε με μια φωτογραφία που περιλαμβάνει το σχέδιο και τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου της εταιρείας. Το μέγεθος και η εξωτερική κατασκευή δεν διαφέρουν ιδιαίτερα από το 6S, αλλά εκεί που παίζει η αλλαγή είναι στα ενδότερα.

Για την ακρίβεια υπάρχει μια μικρή αλλαγή, η οποία είχε αποκαλυφθεί πριν από μερικούς μήνες, που αφορά την απουσία υποδοχής για ακουστικά. Αυτό δεν το λες ιδιαίτερα καλό νέο. Έχει όμως dual κάμερα, για την οποία κανείς δε γνωρίζει περισσότερα και υπάρχει φόβος να είναι σαν την αντίστοιχη του LG G5. Στο σχέδιο φαίνεται επίσης το Smart Connector που είναι για σύνδεση με πληκτρολόγιο όπως είχε το iPad Pro.



Πάντως, το περιοδικό MacFan είχε δημοσιεύσει αντίστοιχο σχέδιο και για το iPad το 2014 και είχε βγει αληθινό. Λέτε να συμβεί το ίδιο και με το iPhone 7 Pro; Αυτό που θεωρείται δύσκολο είναι να παρουσιαστεί με αυτό το όνομα. Υπομονή ως το Σεπτέμβριο.

http://www.toratora.gr/269105-2-iphone-7-pro-einai-afto-to-shedio-tou-neou-modelou-tis-apple/
 


Μηνύματα
994
Reaction score
80
Δεν ειναι χωις ακουστικα, θα χρησιμοποιει την θυρα φορτισης σαν θυρα συνδεσης των ακουστικων
 

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.739
Δεν ειναι χωις ακουστικα, θα χρησιμοποιει την θυρα φορτισης σαν θυρα συνδεσης των ακουστικων
Το ίδιο λέμε.
Τα JBL aware δεν έχουν mini jack αλλά LT ...
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.552
Μηνύματα
2.864.077
Members
37.929
Νεότερο μέλος
stergiosgk
Top