iphone vs sony-experiaX1 vs htc diamond vs nokia N96 vs ETEN V900 vs samsung i900

Reaction score
0
αυτά όπου να' ναι έρχονται.. όλα με μεγάλη οθόνη περίπου 3 in, wifi και gps..

πείτε τη γνώμη σας, για το ποιο θα προτιμήσετε ή προσθέστε κάποιο μοντέλο που ξέχασα

Reaction score
0
Το iphone έχει gps αλλά παίζει μέσω gprs ? δηλαδή με χρέωση και τρελή καθυστέρηση ; πριν πάρετε iphone ριχτέ μια μάτια στο google what iphone does not have
Εγώ έχω το htc touch cruise θα έπαιρνα το diamond με κλειστά μάτια γιατί στο diamond μπορείς να βάλεις ότι εφαρμογή σου καπνίσει …

Reaction score
175
Απάντηση: Re: iphone vs sony-experiaX1 vs htc diamond vs nokia N96 vs ETEN V900 vs sa

Το iphone έχει gps αλλά παίζει μέσω gprs ? δηλαδή με χρέωση και τρελή καθυστέρηση ; πριν πάρετε iphone ριχτέ μια μάτια στο google what iphone does not have
Εγώ έχω το htc touch cruise θα έπαιρνα το diamond με κλειστά μάτια γιατί στο diamond μπορείς να βάλεις ότι εφαρμογή σου καπνίσει
Θα μας το εξηγησεις λιγο αυτο;

Reaction score
0
δε ξέρουμε ακόμα αν στην ευρωπαική έκδοση του iphone θα έχει κανονικό gps..

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: iphone vs sony-experiaX1 vs htc diamond vs nokia N96 vs ETEN V900 v

Θα μας το εξηγησεις λιγο αυτο;
ναι για windows mobile βγαινουν οτι εφαρμογες μπορεις να φανταστεις ενω για το λειτουργικο του iphone δεν βγαινουν οτι εφαρμογες μπορεις να φανταστεις...

πχ θες εφαρμογη που να φιλτραρει τις κλησεις σου και τα sms... να φτιαχνεις blacklist whitelist δεν νομιζω να υπαρχει για το iphone ...

πχ θες να εχεις εγκυκλοπαιδεια στο iphone δεν νομιζω να υπαρχει

λεξικα... games και οτι εφαρμογες βαλει ο νους σου... στα windows mobile υπαρχουν.

Reaction score
175
Απάντηση: iphone vs sony-experiaX1 vs htc diamond vs nokia N96 vs ETEN V900 vs samsun

Ναι κατι εχω ακουστα για τα wm.
Και στο htc touch cruise που εχεις δεν βαζεις οτι θελεις;

Reaction score
0
Φυσικά αφού είναι wm , πχ τώρα έψαχνα clients για sip έτσι όπου έχω πρόσβαση σε wifi θα μπορώ να έχω δωρεάν κλήσεις σε 2 σπίτια που έχω ρυθμίσει sip …

Reaction score
0
ουπς.. παίζει και τέτοιο;.. πες καμιά λεπτομέρεια.. π.χ. τί είναι sip????

ρε σεις.. δες τε και το samsung.. ανάλογα με τη τιμή που θα έχουν τα υπόλοιπα μπορεί να είναι το καλύτερο σε σχέση με την τιμή του..
επίσης το experia δε το δίνει κανείς σημασία! και ας έχει και πληκτρολόγιο

Reaction score
14
Έχοντας και τις τρεις πλατφόρμες ( windows,symbian,os) νομίζω ότι με μεγάλη διαφορά στην γενικότερη χρήση ( χωρις gps)καλύτερο είναι το iphone...
Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο..

Εφαρμογές άπειρες σε wm αλλά άλλες τόσες και για το iphone..

Νομίζω πως η επιλογή που θα κάνει κάποιος πλέον θα είναι σχετική με το αισθητικό μέρος και όχι με τις εφαρμογές..

Reaction score
7
Έχοντας και τις τρεις πλατφόρμες ( windows,symbian,os) νομίζω ότι με μεγάλη διαφορά στην γενικότερη χρήση ( χωρις gps)καλύτερο είναι το iphone...
Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο..

Εφαρμογές άπειρες σε wm αλλά άλλες τόσες και για το iphone..

Νομίζω πως η επιλογή που θα κάνει κάποιος πλέον θα είναι σχετική με το αισθητικό μέρος και όχι με τις εφαρμογές..
Έχοντας και εγώ εμπειρία από τις τρεις πλατφόρμες, συμφωνώ μαζί σου αλλά να πώ επίσης ότι στο iPhone απαιτείται προς το παρόν Jailbreak για πληθώρα εφαρμογών... Αν τελικά μου έλεγαν να επιλέξω μόνο ένα από τα τρία θα επέλεγα iPhone OS...αυτό που δεν θα με ενδιέφερε καθόλου είναι το Symbian. Πάντως τα WM πιστεύω έχουν περισσότερες εφαρμογές ενώ για iPhone ναι μεν είναι λιγότερες αλλά πιό καλοφτιαγμένες

Reaction score
14
Έχοντας και εγώ εμπειρία από τις τρεις πλατφόρμες, συμφωνώ μαζί σου αλλά να πώ επίσης ότι στο iPhone απαιτείται προς το παρόν Jailbreak για πληθώρα εφαρμογών... Αν τελικά μου έλεγαν να επιλέξω μόνο ένα από τα τρία θα επέλεγα iPhone OS...αυτό που δεν θα με ενδιέφερε καθόλου είναι το Symbian. Πάντως τα WM πιστεύω έχουν περισσότερες εφαρμογές ενώ για iPhone ναι μεν είναι λιγότερες αλλά πιό καλοφτιαγμένες

εννοείται με jailbreak..

Reaction score
0
ουπς.. παίζει και τέτοιο;.. πες καμιά λεπτομέρεια.. π.χ. τί είναι sip????
http://en.wikipedia.org/wiki/Session_Initiation_Protocol

ειναι για να κανεις κλησεις μεσω internet...
πχ γιαννινα που ειχα παει διακοπες προσφατα ειχε δωρεαν wifi το ξενοδοχειο ... σπιτι χρησιμοποιω ενα voip gateway και δεχομαστε κλησεις μεσω ΟΤΕ και μεσω icall (sip ) , οι κλησεις μεταξυ πελατων icall ειναι δωρεαν ... επισης καπου ειχα διαβασει ενα οδηγο πως να εχουμε απο το κινητο χρεωσεις voip : )

Να ρωτησω ρε παιδια γιατι δεν εχω iphone εχει ενας ξαδερφος και δε μου εχει πει ακομα τι παιζει...

1)Games για το iphone υπαρχουν ;(link σε pm αν ειναι ευκολο :p)
2)Εφαρμογη που να μπορεις να βαζεις ενα νουμερο σε blacklist και αυτοματα να διαγραφοντε τα sms , η οι κλησεις να αποριπτοντε αυτοματα η να μην ακουγετε οταν καλει αυτος ο αριθμος ; υπαρχει κατι για iphone ;
3)Φωνητικες εντολες πχ να λες destinator και να ανοιγει την εφαρμογη που θες ; η να κανει κληση ;
4)Λεξικα αγγλο-γερμανικα ,αγγλο-γαλλικα κλπ ;
5)mms μπορει να λαβει ;
6)ραδιοφωνο - rds παιζει στο iphone ;
7)και τελος word-excel-adobe(pdf) documents τα ανοιγει ;

Reaction score
14
http://en.wikipedia.org/wiki/Session_Initiation_Protocol

ειναι για να κανεις κλησεις μεσω internet...
πχ γιαννινα που ειχα παει διακοπες προσφατα ειχε δωρεαν wifi το ξενοδοχειο ... σπιτι χρησιμοποιω ενα voip gateway και δεχομαστε κλησεις μεσω ΟΤΕ και μεσω icall (sip ) , οι κλησεις μεταξυ πελατων icall ειναι δωρεαν ... επισης καπου ειχα διαβασει ενα οδηγο πως να εχουμε απο το κινητο χρεωσεις voip : )

Να ρωτησω ρε παιδια γιατι δεν εχω iphone εχει ενας ξαδερφος και δε μου εχει πει ακομα τι παιζει...

1)Games για το iphone υπαρχουν ;(link σε pm αν ειναι ευκολο :p)
2)Εφαρμογη που να μπορεις να βαζεις ενα νουμερο σε blacklist και αυτοματα να διαγραφοντε τα sms , η οι κλησεις να αποριπτοντε αυτοματα η να μην ακουγετε οταν καλει αυτος ο αριθμος ; υπαρχει κατι για iphone ;
3)Φωνητικες εντολες πχ να λες destinator και να ανοιγει την εφαρμογη που θες ; η να κανει κληση ;
4)Λεξικα αγγλο-γερμανικα ,αγγλο-γαλλικα κλπ ;
5)mms μπορει να λαβει ;
6)ραδιοφωνο - rds παιζει στο iphone ;
7)και τελος word-excel-adobe(pdf) documents τα ανοιγει ;
www.iphonehellas.gr και εάν έχει το app installer πάνω θα μπορεί να κατεβάζει πολύ πράγμα...

Reaction score
0
Έχουνε βγάλει αρκετές εφαρμογές ... καλά πάει ... να είχε και gps το iphone.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.463
Members
38.701