Iphone

Reaction score
0
Πωλείται Iphone 8Gb 70 ημερών 1.1.4 με Ελληνικά..
Πωλείται γιατί θέλω να αγοράσω το καινούριο που βγαίνει (16αρι-3g-569) και πρέπει να ξεκινήσω από μια βάση!
Το δίνω 300Ε είναι σε άριστη κατάσταση..
Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει πμ..

Reaction score
1
σε τι κατάσταση είναι το τηλέφωνο φίλε μου;
έχει τίποτα γρατζουνίσματα κλπ;

Λειτουργικά είναι οκ;

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
MmaannoosS, θα ήθελα πρώτα να σου επισημάνω ότι σύμφωνα με τους κανόνες του avsite, τους οποίους αποδεχόμαστε με την εγγραφή μας, τα μηνύματα σε greeklish δεν επιτρέπονται.

Δεύτερον και κυριότερο, οι αγγελίες δεν αποτελούν εξαίρεση ως προς το ότι κάθε ανθρώπινη επικοινωνία πρέπει να είναι διατυπωμένη με τη στοιχειώδη ευγένεια. Τι σημαίνει "κλείδωμα"? Από τη στιγμή που δεν κλειδώνεις την αγγελία ο ίδιος γιατί ως μέλος δεν έχεις τη δυνατότητα, τι είναι, προσταγή προς το συντονιστή? Ούτε χαμηλόβαθμος υφιστάμενος δεν ανέχεται αυτόν τον τόνο, και πολύ καλά κάνει, πόσο μάλλον οι συντονιστές και οι διαχειριστές σε ένα χώρο που παρέχει στα μέλη του τη δυνατότητα επικοινωνίας αλλά και επωφελών πράξεων αγοραπωλησίας χωρίς το ίδιο να αποκομίζει κανένα όφελος. Σε παρακαλώ λοιπόν να προσαρμόσεις στο μέλλον τη διατύπωση των αγγελιών σου επί το ευγενέστερο, γιατί αυτή είναι η πρώτη και απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή κάποιου σε ένα χώρο συζήτησης, από τη στιγμή μάλιστα που η συμμετοχή είναι και οικειοθελής.

Reaction score
2.593
Μαρία είσαι πολύ ευγενική...
Δεν ρίχνεις καμμιά ματιά τι είδους posts κάνει ο φίλος μας και πώς γενικώτερα γράφει...;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.378
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ