IPL acoustics DIY ηχεία

Reaction score
364
Δεν έχω φτιάξει ή ακούσει κάποιο από τα ηχεία τους αλλά έστειλα πριν λίγες μέρες email στον Ivan για το κόστος μεταφορικών του κιτ του μεγάλου IPL S5TL για το οποίο διάβασα εξαιρετικές κριτικές χρηστών, όπως λίγο-πολύ και για όλα τα ηχεία που σχεδιάζει. Είμαι οπαδός των σχεδιάσεων γραμμής μεταφοράς και ίσως να το παράγγελνα μιας και το κόστος των κιτ είναι χαμηλό, αλλά τελικά άλλαξα γνώμη γιατί δεν μου κάθονται καλά οι μονάδες μεγαφώνων που είναι σχετικά άγνωστες και πιθανότατα κινέζικες. Αν η σχεδίαση χρησιμοποιούσε κάποιες επώνυμες π.χ. Σκανδιναβικές μονάδες ίσως να το παράγγελνα αλλά τότε βεβαίως το κόστος θα ήταν πολύ μεγαλύτερο.

Πάντως ο σχεδιαστής είναι άμεσος στην επικοινωνία και λεπτομερής, και γενικά μόνο καλά λόγια έχω διαβάσει για αυτόν και τις σχεδιάσεις του.

Reaction score
431
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και εγώ για το ίδιο κιτ ενδιαφέρομαι τα μεγάφωνα είναι άγνωστα και σε εμένα για αυτό και η ερώτηση.
Η γραμμη μεταφοράς είναι "κόλλημα" απο παλιά και τώρα ακούω με τα Castle Knight 5 που είναι τέτοιας σχεδίασης.

Reaction score
431
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και εγώ για το ίδιο κιτ ενδιαφέρομαι τα μεγάφωνα είναι άγνωστα και σε εμένα για αυτό και η ερώτηση.
Η γραμμη μεταφοράς είναι "κόλλημα" απο παλιά και τώρα ακούω με τα Castle Knight 5 που είναι τέτοιας σχεδίασης.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.306
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito