iplay HD3 FULL HD MEDIA PLAYER

Reaction score
0
Σημερα εκανα αυνδεση conn x και πηρα δωρο το FULL HD MEDIA PLAYER με σκληρο δισκο 320 gb και ενω οταν το συνδεω με tv παιζει κανονικα οταν συνδεω ενα usb στικακι η το κινητο η mp3.οταν το συνδεω με pc δεν το αναγνωριζει καθολου.τι να κανω? ευχαριστω εκ τον προτερων.

Reaction score
0
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ FULL HD MEDIA PLAYER

Media Player iplay HD3 αυτό δίνει ο ΟΤΕ με το connx

Reaction score
0

Συνδεσε τον Media player με το καλώδιο usb της συσκευασίας.
Το λαμπάκι του δίσκου του media player θα αρχίσει να αναβοσβήνει (και θα κουγεται και ενας επαναλαμβανόμενος θόρυβος). ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ON/OFF του media player για 2-3 δευτερόλεπτα (όπως όταν ειναι συνδεδεμενος με την τηλεόραση και θέλεις να το ανοίξεις). Το λαμπάκι θα σταματήσει να αναβοσβήνει και το pc σας θα δει το δίσκο.

για κάνε αυτά για αρχή και βλέπουμε

Reaction score
0

οταν το συνδεω με το pc δν το λαμπακι δν αναβοσβηνει ειναι συνεχως αναμενο και και 3 δευτερα αναβει το κοκκινο λαμπακι του hdd και μετα σβηνει.το πατησα για 3 δευτερα το κουμπι του on/off και παλι τπτ.το εβαλα σε ολες τις θυρες και δν γινετε τπτ.αλλαξα και το καλωδιο usb αλλα και παλι τπτ.

Reaction score
0

το εβαλα παλι. τωρα αναβοσβηνει το λαμπακι του media player ακουγεται ο θορυβος που λες αλλα δν το αναγνωριζει οταν παταω το λαμπακι του on/off για 3 δευτερολεπτα.

Reaction score
0

ok dfoust το εφτιαξα ενω το ειχα συνδεδεμενο εκανα επανεκκινηση και ολα οκ.σε ευχαριστω για ολα.

Reaction score
0

Εκανες επαννεκινηση το pc εννοεις σακη??

Reaction score
1
Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ FULL HD MEDIA PLAYER

Σε μιας φίλης το pc (8ετίας, PIII 1000Hz, Win XP Pro gr sp2), με το που το συνδέω με το δικό του καλώδιο USB, μετά από μερικά δεπτερόλεπτα - καθώς προσπαθεί να το αναγνωρίσει- σβήνει ο υπολογιστής. Σαν να έχω ασυμβατότητα συσκευών. ή σαν να "τραβάει" ισχύ από το τροφοδοτικό (παρότι έχει δικό του τροφοδοτικό).
Τί μπορεί να φταίει;
Να θέλει επανεκίνηση ή άνοιγμα το pc , ενώσω είναι συνδεδεμένο το media player;
* όταν κλείνει και πάει να ξαναμπεί στον σκληρό και στα windows ξανα μανα κλείνει και ούτω καθεξής!!!

Δεν λέω usb1 είναι στα του pc, αλλά τόσο πρόβλημα ρε παιδί μου;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ FULL HD MEDIA PLAYER

Οντως πρέπει να υπάρχει ΤΟΣΟ πρόβλημα - ισως να είναι ελλατωματικές παρτίδες - γιατι και σε μένα δεν το αναγνωρίζει το PC, σαν να μην υπάρχει, παρόλες τις παραπάνω ενέργειες και συμβουλές του dfoust !

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ FULL HD MEDIA PLAYER

Μηπως ξέρει κανείς να βοηθήσει ???

Reaction score
0

καποια στιγμη που περασε το iplay απο τα χερια μου, παρατηρησα οτι δε του εφτανε το ρευμα του usb που παιρνει, και ετσι ο δισκος προσπαθει ξανα και ξανα να παρει μπρος αλλα δε. βγαλε το δισκο απο τη θηκε και συνδεσε τον στο pc και ριξτου οτι θες. sata ειναι. θα μου πεις ειναι λυση? οχι βεβαια αλλα ετσι εγω καταφερα να δουλεψω!

Reaction score
0
Το αλλο που μπορεινα γινει ειναι να το συνδεσεις με καποιο usb καλωδιο που εχει διπλο βυσμα usb στην ακρη που συνδεεται στο pc ωστε να παρει μεγαλυτερη τροφοδοσια

Reaction score
0
Απάντηση:

Παιδιά έχω κι εγώ πρόβλημα με το iplay HD3 Full HD Media Player έκανα επανεκκίνηση όταν το είχα συνδεδεμένο αλλά δεν αναβόσβηνε το κουμπί του media player,μόνο το hdd…τι να κάνω?

Reaction score
1.458
Απάντηση: iplay HD3 FULL HD MEDIA PLAYER

Φίλε μου δεν γράφουμε με greeklish στο φόρουμ.
Στο έγραψα το κείμενο στα ελληνικά,οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με το προηγούμενο μήνυμα σου!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp