Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Τότε θα πήγες και το '88 στην Ν.Φιλαδέλφεια περιοδεία Senenth Son..Ημουν και εγω εκει. Πρωτη φορα επειδη ηλικιακα τους παρακολουθουσα απο κοντα απο το number και μετα ,σε αυτη τη συναυλια ενιωσα οτι περασε ολη η ζωη μου μπροστα απο τα ματια μου. Up the irons
Θες να πείς ότι έφυγες νωρίτερα ;Και εγω ειμαι στο P3 ακομη.
Βασικά δεν μας πρίζωσε, αλλα μας κοροιδεψε. Alexander the great blah, blah blah τραγουδαγε. Και μετά τις χαιρετούρες ειπε οτι θα επιστρεψουν και περιμεναν ολοι σαν χανοι μεχρι που βγηκε το crew για να μαζεψει....
Bruce, άντε και γ@%/$0¥ και πάρε και το συγκρότημα μαζί σου... Έχω βαρεθεί κάθε φορά που τελειώνει μια συναυλία των IM στην Ελλάδα, να μας πετάει σπόντα με το "Alexander the Great" - να τραγουδάει μια στροφή ή/και κάτι παρόμοιο, να υπόσχεται ότι την "επόμενη φορά" θα το παίξουν και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να μην το κάνουν.
ΟΚ, δεν είναι το πιο εύκολο τραγούδι για να κάνουν πρόβα και να παίξουν εκείνη τη μία φορά στη συναυλία στην Ελλάδα (εκτός κι αν το παίξουν σε όλες τις συναυλίες της περιοδείας - yeah, right...), επομένως, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να το παίξετε, σκάσε ρε φίλε, μην πεις τίποτα, μην μας μπριζώνεις και μετά να μας χέζεις......
Δεν ηθελα να βγαλω εικονα προς τα εξω οτι δεν μας συμπαθει η κατι τετοιο.δεν ξερω ρε παιδια,εγω δεν το πηρα ετσι στραβα με το Alexander.......Εγω να σας πω την αληθεια οταν στο "The trooper" πηρε την ελληνικη σημαια κ την κρατουσε ψηλα ανεμιζοντας την,δεν ενιωσα γενικα οτι μας "κοροιδευε".Απεναντιας ενιωσα οτι οταν μιλουσε για ελευθερια και ανεφερε τον Γουάλας κτλ,ειπε οτι εσεις ξερετε απο ελευθερια κ οτι συνεπακολουθω εχει αυτο...Αυτο που ενιωσα εγω ηταν οτι το μυνημα του ηθελε να το περασει.Τωρα τι να πω
Sorry, @@ μάντολες το άρθρο. Δεν έχουν ξεχάσει κάτι. Οι παρτιτούρες είναι εκεί, αν ξέχασαν ένα Λα ή ένα Σολ, ας διαβάσουν την παρτιτούρα που οι ίδιοι έγραψαν για να το θυμηθούν. Το να μην γουστάρουν το τραγούδι, το καταλαβαίνω και το δέχομαι. Η θεωρία περί πολιτικών πιέσεων, αυτοκαταρρίπτεται. Ούτως ή άλλως, το τραγούδι παρουσιάζει εξαιρετική ιστορική ακρίβεια, είτε αρέσει αυτό σε κάποιους είτε όχι.