- Reaction score
- 13.640
Μπορείς την 15 Ωμ να την κάνεις 12.Αν θέλω να τονοσω λίγο τα ψηλά να αλλάξω καμία αντίσταση την 15 ή την 3.9 ή να βάλω κάτι παράλληλα σε αυτές ,τη επιλογές έχω?
Μπορείς την 15 Ωμ να την κάνεις 12.Αν θέλω να τονοσω λίγο τα ψηλά να αλλάξω καμία αντίσταση την 15 ή την 3.9 ή να βάλω κάτι παράλληλα σε αυτές ,τη επιλογές έχω?
Αλλάζουν οι ανακλάσεις από το πάτωμα συν η πτώση στάθμης των υψηλών συχνοτήτων υπό γωνία. Όσο μικρή και αν είναι, είναι υπαρκτή!Επίδη δεν μπορώ να τα βάλω τώρα ψηλά κάθομαι εγώ πιο χαμηλά και στην ευθεία δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι νομίζω θέλουν τόνωση θα σου δηξω που το έχω βάλει το EQ.
Εκεί νιοθω ότι τα ακούω.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ να παρακολουθω εκει που ειδα MP3
Θέλω να βάλω και από κάτω λαστιχένιες βασουλες.Τα ηχεία στο σύνολο τους είναι καταπληκτικα απλά εγώ θέλω λίγο πιο πανω της υψηλές. Πέτρο ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια να είσαι καλά !!! Θα αλλάξω με 12 και θα το δω πάλι.
Ούτε να το σκέφτεσαι. Αλλάζει όλη η εμπέδηση που βλέπει το crossover οπότε και η απόκριση.Θα δοκιμάσω μια παράκαμψη στην 3.9 αντίσταση κοντά στον driver για δοκιμή και το ξανα βλέπω.
Πρώτα να βεβαιωθείς πως θέλουν τόνωση οι υψηλές και δεν είναι η ιδέα σου.Τι να κανω για να τονοθουν οι συχνότητες του driver?
Na δοκιμάσω μία 2.7ωμ 15watt στην θέση της 3.9?
Δεν το έχω δοκιμάσει στον IRS2092S με τον γιαμαχα τα ακούω τώρα, τα τεκνικς από πάνω τους ακούγονται στην ίδια ένταση καλύτερα τα hiΓια να μπορείς να ελέγξεις ένα ηχείο θα πρέπει να γνωρίζεις τις επιδόσεις του συστήματος που το τροφοδοτεί.
Είσαι σίγουρος πως ο ενισχυτής που έφτιαξες ή το προηγούμενο στάδιο έχει ικανοποιητική απόκριση;
Δεν λέει κάτι αυτό. Ούτε ξέρεις αν τα Technics τσιρίζουν ή είναι ισορροπημένα τονικά αλλά είπες και <<πάνω τους>>, άρα σε διαφορετικό ύψος!Δεν το έχω δοκιμάσει στον IRS2092S με τον γιαμαχα τα ακούω τώρα, τα τεκνικς από πάνω τους ακούγονται στην ίδια ένταση καλύτερα τα hi