# IRS2092S # Κατασκευή Ολοκληρωμένου στέρεο ενισχυτή.

Reaction score
82
Αν βάλεις δύο σωλήνες σε κάθε καμπίνα με εσωτερική διάμετρο 10 cm, θα χρειαστεί 17 cm μήκος.
Αν μιλάμε για σωλήνες υδραυλικών που είναι περίπου 9,5 cm εσωτερικά, πας για 15 εκατοστά μήκος.
Να υποθέσω o κάθε σωλήνας 17cm ?😁

Reaction score
82
Ευχαριστώ και πάλι Πέτρο !!!
Με τα P.A τα τρίδρομα που έφτιαξες έχεις καμία φοτό!!

Last edited by a moderator:

Reaction score
82
Τώρα εγώ αν ζητήσω διαστάσεις καμπήνας εξωτερικές είμαι πολύ απετιτηκος? Ακόμα και σχέδιο αν είχα ακόμα καλήτερα με υπολογησμενες της απολιες από ενησχησεις μονάδες σωλήνες foam 3cm. ψηλή πρόσοψη χωρίς βάθος ή στενή πρόσοψη με βαθος ? Δεν ξέρω αν το θέτω και σωστά, στο κέντρο το γουφερ και χαμηλά ή σωλήνες η κοντά προς το γουφερ?
Γιατί αν το κάνω με AI δεν θέλω να το εμπιστευτο και έτσι είναι το σωστό.

Αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα free να πεδευτω το δέχομαι και αυτό, να μη τα έχω και όλα έτοιμα στο πιάτο. Θα το σεβαστώ!!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.592
Τώρα εγώ αν ζητήσω διαστάσεις καμπήνας εξωτερικές είμαι πολύ απετιτηκος? Ακόμα και σχέδιο αν είχα ακόμα καλήτερα με υπολογησμενες της απολιες από ενησχησεις μονάδες σωλήνες foam 3cm. ψηλή πρόσοψη χωρίς βάθος ή στενή πρόσοψη με βαθος ? Δεν ξέρω αν το θέτω και σωστά, στο κέντρο το γουφερ και χαμηλά ή σωλήνες η κοντά προς το γουφερ?
Γιατί αν το κάνω με AI δεν θέλω να το εμπιστευτο και έτσι είναι το σωστό.

Αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα free να πεδευτω το δέχομαι και αυτό, να μη τα έχω και όλα έτοιμα στο πιάτο. Θα το σεβαστώ!!
12+driver.jpg

Κάπως έτσι θα είναι η καμπίνα. Οι εσωτερικές διαστάσεις 65 ύψος, 35 πλάτος και 38 βάθος δίνουν περίπου 86 λίτρα, που είναι μια χαρά. Με δύο εκατοστά ξύλο πας σε όλες συν τέσσερα για εξωτερικές διαστάσεις.
Θέλει οπωσδήποτε ένα νεύρο ανάμεσα στο woofer και το χωνί.

Reaction score
82
View attachment 387790
Κάπως έτσι θα είναι η καμπίνα. Οι εσωτερικές διαστάσεις 65 ύψος, 35 πλάτος και 38 βάθος δίνουν περίπου 86 λίτρα, που είναι μια χαρά. Με δύο εκατοστά ξύλο πας σε όλες συν τέσσερα για εξωτερικές διαστάσεις.
Ξεκάθαρος!!!Σε ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
82
View attachment 387790
Αυτό το καθαρό μένει βάζωντας και το ηχομονοτικο 2.5 -3cm ή δεν χρειάζεται παντού?

Π.Χ

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.592
Αυτό το καθαρό μένει βάζωντας και το ηχομονοτικο 2.5 -3cm ή δεν χρειάζεται παντού?

Π.Χ

Εκτός από την πρόσοψη, βάζεις σε όλες τις υπόλοιπες επιφάνειες.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.592
Ευχαριστώ και πάλι Πέτρο !!!
Με τα P.A τα τρίδρομα που έφτιαξες έχεις καμία φοτό!!
Θέλουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθούν και σκέφτομαι να τα παρουσιάσω...
15ιντσο woofer + 8ιντσο mid + 1,35 driver.
kpTS6iZW.jpg

Reaction score
82
Θέλουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθούν και σκέφτομαι να τα παρουσιάσω...
15ιντσο woofer + 8ιντσο mid + 1,35 driver.
View attachment 387859
Αφού θα είναι μετρημένα και ζηγησμένα μια χαρά θα είναι!! Θηρία!!
View attachment 387790
Δηλαδή Π.Χ 35 το καθαρό που είναι το πλάτος + 4 το πάχος του ξύλου δεξιά και αριστερά + 6 που είναι το μονοτικό δεξιά και αριστερά πάμε στο 45 η πρόσοψη καλά δεν τα λέω?

Last edited:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.592
Αφού θα είναι μετρημένα και ζηγησμένα μια χαρά θα είναι!! Θηρία!!

Δηλαδή Π.Χ 35 το καθαρό που είναι το πλάτος + 4 το πάχος του ξύλου δεξιά και αριστερά + 6 που είναι το μονοτικό δεξιά και αριστερά πάμε στο 45 η πρόσοψη καλά δεν τα λέω?
Μόνο το 35 + 4 σε ενδιαφέρει. Το μονωτικό μην σε απασχολεί.

Reaction score
82
Την χοάνη για το driver δεν την βρίσκω,υπάρχει κάτι εναλλακτικό να βάλω σε αυτή την διάσταση ή ψάχνω για 75 μοίρες διασπορά σε μεγάλη διάσταση 8"?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.592
Το driver που αγόρασες είναι πολύ ευαίσθητο και του αρκεί, θα έλεγα, μια μικρή χοάνη.
Το απόγευμα περισσότερα...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.592
Για την περίπτωση σου, ακόμα και μια μικρή στρογγυλή χοάνη τριών ιντσών, όπως η παρακάτω, σου αρκεί. Πολύ καλή διασπορά σε όλες τις γωνίες. Εναλλακτικά και μια μικρή οβάλ θα κάνει δουλειά.
Βέβαια με αλλαγές στο crossover.
eoYOl-e0.jpg

Reaction score
82
Με αυτό που σου εστηλα ότι βρήκα πιστεύεις θα έχω κάποιο πρόβλημα μεγαλο ακουστηκά? Να το δοκίμαζα εξωτερικά ?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.592
Με αυτό που σου εστηλα ότι βρήκα πιστεύεις θα έχω κάποιο πρόβλημα μεγαλο ακουστηκά? Να το δοκίμαζα εξωτερικά ?
Θα ανέβει πολύ η ευαισθησία χωρίς λόγο. Θα χρειάζεται μετά μεγάλες αντιστάσεις για να έρθει.
Επίσης θα διαφέρουν οι γωνίες.

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.612
Members
38.721
Νεότερο μέλος
gagakostas