ISCO IIIL

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Απλά δε μπορώ να συνέλθω με το μέγεθος και το βάρος του φακού! Πως θα κρεμαστεί αυτό το πράμα;:unsure:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.469
Απλά δε μπορώ να συνέλθω με το μέγεθος και το βάρος του φακού! Πως θα κρεμαστεί αυτό το πράμα;:unsure:
Η προσφορά που σου έκανα έχει ημερομηνία λήξης την εικοστή τρίτη του μήνα στις δεκατέσσερις και τριάντα. Μετά le poul.

Reaction score
15.548
καλοριζικος μωρη κουφαλα Ροδιτισα...:)

ολα θα γινουν,υπομονη.....δεν σε κυνηγαει κανενας ...χαλαρωσε και απολαυσε αυτο που δεν μπορουν οι περισσοτεροι να κανουν....

επειδη θελει καλο στησιμο μην βιαστεις....δες πως θα το κανεις για να γινει σωστα-σταθερα.

:hi:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Η προσφορά που σου έκανα έχει ημερομηνία λήξης την εικοστή τρίτη του μήνα στις δεκατέσσερις και τριάντα. Μετά le poul.
Δώσε καμιά βδομάδα παραπάνω ντε! Όπως τα υπολογίζω ούτε στις 23 του επόμενου μήνα δε θα είμαι έτοιμος.

Reaction score
15.548
περνανε γρηγορα οι μερες........μπορεις να τον παρεις αγκαλια στο κρεβατι ..τριο

.....δεν ειναι κακο.:biggrin:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.608
περνανε γρηγορα οι μερες........μπορεις να τον παρεις αγκαλια στο κρεβατι ..τριο

.....δεν ειναι κακο.:biggrin:
Άσε καλύτερα, γιατί δεν ξέρεις τι ιδέες μπορεί να μπουν στην κυρά, και να έχει πρόβλημα ο Ροδίτης στο κάθισμα. Είναι και μεγαλούτσικος...:roflmao:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Κ@υφάλες! Μου φαίνεται ξεχνάτε σε ποιον μιλάτε!! Αν τον πάρω στο κρεβάτι μαζί μου σε 9 μήνες θα έχετε 3 αρσενικούς loggisco III (στην αρχή small)!:lol:

Υ.Γ. Μεταξύ μας, το σενάριο που περιγράφει ο Γιάννης είναι το πιθανότερο! Θα μου μπει αναμορφικά!:laugh:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Εσύ σιγά σιγά να ετοιμάζεσαι κύριε Μελίδη!:D
Έχουμε δουλειές!
Τα specs είναι αυτά εδώ:

4 κιλά περίπου.

Staff online

• Zizik
    Safety Last