ITV1 + ITV2+1 στον Astra2C

Reaction score
0
Sky Digital 2C 11053 H
MPEG-2 22000 5/6
ITV 2 +1
ITV 1 Central TV South West
ITV 1 Anglia TV South
ITV 1 Anglia TV West
ITV 1 Tyne Tees TV North
ITV 1 Tyne Tees TV South
ITVi Stream 3

Reaction score
14
το κακό Ζωη είναι οτι εχω συνδρομή Λονδρέζικη με το SKY οπότε τα κανάλια αυτά στον Panasonic DSB50 Sky Digibox τα κατεβάζει μέν στα other Channels αλλά φυσικά δεν μου τα ανοίγει καθώς είναι "επαρχιότικα" και οχι πρωτευουσιάνικα Λονδρέζικα ITV's!!!

Κανένα τρίκ???

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ITV1 + ITV2+1 στον Astra2C

το κακό Ζωη είναι οτι εχω συνδρομή Λονδρέζικη με το SKY οπότε τα κανάλια αυτά στον Panasonic DSB50 Sky Digibox τα κατεβάζει μέν στα other Channels αλλά φυσικά δεν μου τα ανοίγει καθώς είναι "επαρχιότικα" και οχι πρωτευουσιάνικα Λονδρέζικα ITV's!!!

Κανένα τρίκ???
το itv south είναι free Joni !!

Reaction score
1
Και εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, τα κατεβάζω, μπαίνουν στα 'Other Channels' αλλά οταν προσπαθώ να τα ανοίξω βλέπω το γνωστό μύνημα 'No satellite signal...'. Εχω 1.2μ σταθερό πιάτο με 0.2dB LNB στην Αθήνα. Νομίζω ότι όντως έχει σημασία η συνδρομή και η γεωγραφική περιοχή στην Αγγλία, π.χ. όταν έμενα Λονδίνο και είχα SKY δεν μπορούσα να ανοίξω BBC/ITV άλλων περιοχών, το είχα μάλιστα ρωτήσει στο customer service και μου είχαν πει οτι κωδικοποιούνται έτσι μέσω κάρτας στο NDS ακόμη και τα ελεύθερα κανάλια. Πιθανόν να έχεις κάρτα των σωστών περιοχών για αυτά τα κανάλια?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll