Iwata: "Ίσως να μην καλύψουμε τη ζήτηση για το Wii"

Reaction score
62
Ο πρόεδρος της Nintendo αναφέρεται στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων
Ο πρόεδρος της Nintendo Satoru Iwata αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στα προβλήματα που παρουσιάζει η αμερικάνική αγορά σε ό,τι έχει να κάνει με τα αποθέματα του Wii, αν και διευκρίνισε πως η εταιρία κάνει ό,τι είναι δυνατό ώστε να μην υπάρχει περαιτέρω ταλαιπωρία για τους καταναλωτές. Αυτή τη φορά η Iwata αναφέρθηκε στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, δηλώνοντας πως είναι πολύ πιθανό η Nintendo να μην καταφέρει να καλύψει τη ζήτηση, μιας και η κονσόλα έχει ξεπεράσει ακόμα και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις τους. Σκοπός, πλέον, είναι η παραγωγή να είναι μεγαλύτερη της αντίστοιχης περυσινής αν και όπως παραδέχθηκε ο ίδιος δεν μπορεί να πει πως θα τα καταφέρουν 100%. Βέβαια κάτι αντίστοιχο έγινε και το προηγούμενο έτος -μιλώντας πάντοτε για την αγορά της Αμερικής- ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τον προηγούμενο μήνα το Wii κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά σε συνολικές πωλησεις για την εν λόγω αγορά. Φυσικά ο Iwata δεν άφησε ασχολίαστη αυτήν την επιτυχία, δηλώνοντας πως αυτό τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν, ενώ αποκάλυψε πως -σε σχέση με το 2007- η ζήτηση της κονσόλας αυξήθηκε κατά 40%.

www.gameover.gr

Reaction score
4
Εχω τουλαχιστον 10 φιλους/φιλες που ετρεξαν να παρουν wii χωρις να ειχαν ξανασχοληθει ποτε με παιχνιδια.
Εκει ειναι και η επιτυχια του γιατι εβαλε καινουργιο κοσμο στην αγορα.
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως ολοι αυτοι μετα απο 2-3 εβδομαδες δεν το ξανανοιξαν ποτε το wii.

Reaction score
1.213
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως ολοι αυτοι μετα απο 2-3 εβδομαδες δεν το ξανανοιξαν ποτε το wii.
Καταλαβα...τους ειχες τρελανει στην διαφημιση !! :138:

Reaction score
4
Καταλαβα...τους ειχες τρελανει στην διαφημιση !! :138:
Μπααα....σε ολους ελεγα οτι θα περασεις τον πιο διασκεδαστικο μηνα της ζωης σου και μετα ΤΕΛΟΣ!!!

Reaction score
164
Και πόσο τα πουλάνε τα Wii μετά οι φίλοι σου;
Γι' αυτό ρε όποτε κάποιος θέλει μεταχειρισμένο, πετάγεσαι; Φάμπρικα το έχεις κάνει; :142:

Reaction score
4
Και πόσο τα πουλάνε τα Wii μετά οι φίλοι σου;
Γι' αυτό ρε όποτε κάποιος θέλει μεταχειρισμένο, πετάγεσαι; Φάμπρικα το έχεις κάνει; :142:
Πρεπει να εχω παρει 6 Wii φετος :204:
Κανεις δεν τα πουλαει και τα εχουν και τα βλεπουν.

Reaction score
0
Το σχήμα βολεύει και για βιβλιοστάτης. :125:

Reaction score
164
Άσε τις παπάτζες για να ανεβάσεις την τιμή, και βρες μου ένα με το fit! :142:

Reaction score
4
Άσε τις παπάτζες για να ανεβάσεις την τιμή, και βρες μου ένα με το fit! :142:
Βρε εσυ οτι γραφω απο πανω δεν τα λεω για πλακα.
Πολλα δεν ειναι για εναν βιβλιοστάτη οπως λεει και ο Marvin :143:

Reaction score
164
Βρε εσυ οτι γραφω απο πανω δεν τα λεω για πλακα.
Πολλα δεν ειναι για εναν βιβλιοστάτη οπως λεει και ο Marvin :143:
E, τόσα που έχω σκοπό να δώσω, καλά είναι για έναν βιβλιοστάτη, και με μπλε λαμπάκια. :142:

Reaction score
4
Κατσε περιμενε λιγο ακομη να δουμε τι ειναι αυτα τα χειριστηρια που θα βγουν για 360 και ps3 που υποσχονται το ιδιο gameplay (αντιγραφες του wiimote) αλλα με HD γραφικα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas