J.River Media Center 13 Καταπληκτικό!

Reaction score
150
Είχα εδώ και ένα χρόνο κατεβάσει το J.River Media Center για να το δοκιμάσω διότι είναι από τα λίγα που μπορεί να διαχειριστεί μεγάλες βάσεις τραγουδιών (30,40,100,000+ Τραγούδια) χωρίς να σέρνετε όπως το Media Center των Windows.

Επίσης προσφέρει τη δυνατότητα να βλέπεις τα τραγούδια ανά folder όπως δηλαδή τα έχεις στον σκληρό σου αλλά με το τηλεκοντρόλ.

Από τη στιγμή που ασχολήθηλα με flac όμως το είχα παρατήσεις (δεν υποστήριζε τότε) αλλά κατέβασα πρόσφατα την έκδοση 13 (free trial 30 ημέρες) και μπορώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί!

Παίζει τα πάντα (και flac) και παίζει και mkv (θέλει όμως ρυθμίσεις) αν και εγώ έχω περάσει στο library μόνο τη μουσική προς το παρόν.

Δείτε και μια φώτο από το Theater View

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ http://www.jrmediacenter.com/download.html

δωρεάν για 30 ημέρες ενώ η αγορά του κοστίζει 39$ αν και ίσως ισχύει μια προσφορά που το είχαν 31$.

Εγώ πάντως το αγόρασα γιατί αυτά που ζητάει είναι πολύ λίγα για αυτά που κάνει! Επίσης αγοράζεις ένα KΕΥ και σου επιτρέπει να το βάλεις σε όλα τα PC του σπιτιού σου και του γραφείου.

Μια σημείωση μόνο, να σας πω ότι την πρώτη φορά που θα χτίσετε το Library αν έχετε πολλά τραγούδια κάνει κάποιες ώρες γιατι τα αναλύει και ως προς bit-rate και άλλα χαρακτηριστικά αλλά αυτό συμβαίνει μόνο μια φορά.

Δοκιμάστε το και γράψτε τις εντυπώσεις σας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.843
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo