James Bond Collection

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Μηπως θυμαστε πριν λιγους μηνες πως ειχα αναφερει για κατι που ειδα και θα παθετε πλακα?
Δυστυχως τοτε ειχα αναγκαστει να σβησω το μηνυμα λογω...υποσχεσεων που επρεπε να κρατησω.
Αρα εχω ηδη δει την συλλογη.
Τι κανει ομως αυτη την συλλογη τοσο ξεχωριστη απο την στιγμη που εχουν κυκλοφορησει αρκετες στο παρελθον?

Η καταπληκτικη εικονα και ηχος που εχει η καθε μια απο τις 20 ταινιες(21 δισκακια) μετα απο την επεξεργασια που εχουν υποστει.

Οι παλαιοτερες θυμιζουν σημερινες παραγωγες
Οι νεοτερες θυμιζουν...αστε καλυτερα να μην σας πω :wink:

Σε μεταλλικο κουτι.
Κυκλοφορει σε ??? :wink:

GTX

Reaction score
39
Ρε παιδιά αυτό το boxset δεν είναι καινούργιο απλά κυκλοφορεί ξανά για δεύτερη φορά. Το έχω και το'χα πάρει πέρσι στο μεταλικό κουτί κανονικά!

Reaction score
802
αν ειναι αυτο με τις 22 ταινιες (δεν ειχε θυμαμαι καποιες τελευταιες) ,τοτε κυκλοφορει εδω και ΠΑΡΑ πολυ καιρο...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Η συλλογη στην οποια αναφερομαι ειναι ολοκαινουργια(μπορει η φωτο να ειναι απο παλαιοτερη συλλογη) και νομιζω πως θα εχει τον τιτλο "James Bond Ultimate".

Οταν δειτε εικονα και ακουσετε ηχο θα καταλαβετε τι εννοω... :wink:

GTX

Reaction score
39
Αν είναι οπως τα λες τότε πρόκειται για αλλη μια περίπτωση ελεινής εκμετάλευσης απο τα studio. Έχω βαρεθεί να τα σκάω για dvd και μετα απο λίγο καιρό να βγαίνει μια ultimate έκδοση με dts, περισσότερα extras, καλύτερη εικόνα κτλ. μιλάμε τα άτομα δε σέβονται καθόλου τα λεφτά μας :twisted: :twisted:
Πάντως στο amazon και στο play εχουν βγάλει πάλι σε preorder για 14 Νοεμβρίου τη συλλογή που έχω στο μεταλλικό κουτί. Δηλαδή τι κάνουν? είναι τόσο ελεινοί? βγάζουν πάλι την παλιά συλλογή ενώ ετοιμάζονται να βγάλουν καινούργια καλύτερη? ε ρε divx που τους χρειάζεται!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv