jamo d6 thx 5.1

Reaction score
32
καλισπερα παιδες.νεο μελος της παρεας σας.θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει καποιος για αυτο το πακετο ηχειων.τι τιμη εχει και που μπορω να το δω-ακουσω!!!θελω να το συνδεσω στον pioneer vsx-lx60!ευχαριστω πολυ!

Reaction score
5
Χμμμ.. Στα πρότεινε κάποιος; Σε ρωτάω γιατί μου έκανε εντύπωση ότι ήρθες με συγκεκριμένο μοντέλο κατευθείαν. Προσωπικά δεν τα ξέρω (μόνο στο google που τα έψαξα λίγο τώρα).

Ίσως αν μας έλεγες σε τι επίπεδα χρημάτων θες να "παίξεις" να σε βοηθούσαν κάποιοι περισσότερο :)

Reaction score
32
Απάντηση: jamo d6 thx 5.1

φιλε μου δεν μου τα προτεινε κανεις,απο ψαξιμο κι εγω στο δικτυο!!!εχω τον 60 με τα bose 10 III.οσον αφορα το κινηματογραφικο υλικο δεν μπορω να πω οτι ειμαι δυσαρεστημενος.οσον αφορα την μουσικη τα μποσακια με τον συγκεκριμενο ενισχυτη δεν μου καθονται καλα και οδευω προς αλλαγη!!εχω σχετικα μεγαλο χωρο,σαλονι 55τμ ορθογωνιος παραληλογραμμος χωρος...μαζι με κουζινα 25τμ.φαντασου το σαν ενα Γ!! :))).
τα τζαμο κοστιζουν περιπου 1300 χωρις sub.ειναι στα πλαισια μου!!ευχαριστω!!

Reaction score
62

Μια χαρά ηχεία είναι. Με τον ενισχυτή σου δεν θα έχεις πρόβλημα, αφού δεν είναι από τους ιδιότροπους και "ταιριάζει" εύκολα με οποιαδήποτε ηχεία. Το θέμα μόνο, που με απασχολεί είναι ότι έχεις πολλά τετραγωνικά και φοβάμαι μήπως "χαθούν" στο χώρο.

Reaction score
32

δημητρη μου δημητρη μου,μου το κλεισεσ το σπιτι μου!!!!!!!!!:)))))
τι να κανω?να το χτισω ξανα??μπα δεν το βλεπω...προτιμω να τα χωσω σε μηχανηματα σιγα σιγα!!μηπως ξερεις που μπορω να τα δω και τι τιμη εχουν???

Reaction score
32

σαν ενισχητυσ ειναι ιδιοτροπος,εχω την εντυπωση.απλα εχει πολλες ρυθμισεις οσον αφορα τον ηχο(πολυ καλο αυτο).πιστευω οτι ειναι φλατ μηχανημα οσον αφορα τον ηχο του με αποτελεσμα να ανακαλυπτεις συνεχεια τις δυνατοτητες του.πριν ειχα τον ονκυο 602ε που χρωματιζει λιγο τις μεσαιες και τις ψηλες!!δοκιμασμενα και τα δυο μηχανηματα με τα bose.

Reaction score
32

φυσικα καθε προταση για κατι αλλο ειναι δεκτη...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

γουατ γιου γουαντ του λερν

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

η γιαμο με μεγαλη καθυστερηση αλλαξε χερια στην ελλαδα