jamo new thx speakers

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Εν οψη της κρισης και της απαξιωσης του ΤΗΧ η δανεζικη γιαμο (εκ johanson -γιοχανσον) .Παρουσιασε καποια νεα προιοντα .
http://www.jamo.com/eu-en/products/thx-speakers-by-series/
Ολες οι σειρες πλεον δεν κατατασονται στην σειρα concept αλλα σε δικη τους κατηγορια .

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: jamo new thx speakers

Για οσους δεν γνωριζουν τα ηχεια της σειρας 7 φορανε επωνυμες μοναδες της vifa .Και τα γουφερ εχουν πηνεια απο επειχαλκομενο αλουμινιο.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.792

Όχι ρε αρτζι.
Τζάμο λέγονται. :142: :142:

Πάντως οι Δανοί είναι ανθέλληνες και δεν ξαναπαίρνω τέτοια ηχεία.
Κάποτε πήρα ένα sub. Τέλος.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

καλα τα λες
αλλα και εμεις ψιλοανθελληνες δεν ειμαστε?
λεω τωρα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

οσο για την εταιρια την εχει αγορασει εδω και 4-5 χρονια το κλιπς γκρουπ.
Παρεα με την πρωην καναδεζικη μιραζ -ατενα-ενερτζι.

Reaction score
29.848

Για οσους δεν γνωριζουν τα ηχεια της σειρας 7 φορανε επωνυμες μοναδες της vifa .Και τα γουφερ εχουν πηνεια απο επειχαλκομενο αλουμινιο.

Αυτό με το επιχαλκωμένο αλουμίνιο νομίζω δεν είναι σωστό. Μήπως διάβασες κάτι άλλο?
Ποιός ο λόγος να εχεις πηνίο με αλουμινόσυρμα , που είναι ελαφρύ αρα και γρήγορο ,και να πας να του κάνεις επιχάλκωση? Δεν κερδίζεις κάτι.Μόνο βάρος.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.792

Ίσως για λόγους μάρκετινγ;
Αλλιώς είναι να ακούς "επιχαλκωμένο"
Ακόμη καλύτερα "επιχρυσωμένο"
Είναι πιο ευδόκιμος όρος. :142:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.792

Άσε που κι εγώ πάω και αγοράζω τρυπάνια μετάλλου και μαχαίρια τόρνου με "επίστρωση κοβαλτίου"
Τα προτιμώ από τα απλά HSS.
Ψυχολογικά νιώθεις καλύτερα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Αυτό με το επιχαλκωμένο αλουμίνιο νομίζω δεν είναι σωστό. Μήπως διάβασες κάτι άλλο?
Ποιός ο λόγος να εχεις πηνίο με αλουμινόσυρμα , που είναι ελαφρύ αρα και γρήγορο ,και να πας να του κάνεις επιχάλκωση? Δεν κερδίζεις κάτι.Μόνο βάρος.
ευτυχως ξερω να διαβαζω
και μια επικαλυψη τοσο λεπτη δεν εχει καμμια σημασια στην ταχυτητα (μετρησιμη παντα)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Άσε που κι εγώ πάω και αγοράζω τρυπάνια μετάλλου και μαχαίρια τόρνου με "επίστρωση κοβαλτίου"
Τα προτιμώ από τα απλά HSS.
Ψυχολογικά νιώθεις καλύτερα.
πριν 10 χρονια ειχαμε την εκθεση μεκανικα, μπας και κατεβαινες
απο κοπτικα αλλο τιποτα .

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

παπου ξεχνας
ή κανεις οτι ξεχνας

Dual concentric diaphragm The totally unique tweeter features a clamped dual-concentric diaphragm and ventilated magnet system. Among other benefits, this extends the frequency range to a very low 1 kHz, allowing a smooth and seamless transition with the midrange, and then all the way up to 40 kHz,making it compatible with new digital multichannel sound formats. The voice coil is copper-plated aluminium wire, combining the low weight of aluminium with the superior conducting qualities of copper, and making magnetic oil for cooling and resonance damping unnecessary.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

τσιαρς που λενε οι φιλοι σου οι αγγλοι

Reaction score
29.848

ευτυχως ξερω να διαβαζω
και μια επικαλυψη τοσο λεπτη δεν εχει καμμια σημασια στην ταχυτητα (μετρησιμη παντα)
Kαλά για αυτό μην παίρνεις όρκο. Οχι για το διάβασμα , αλλά για την ταχύτητα , που μπορεί να φανεί μόνο σε παλμογράφο , με γενήτρια , και καλό μικρόφωνο.Δεν είναι κάτι που μπορείς να αντιληφθείς εύκολα ακουστικά.Παρά μόνο με άμμεση αντιπαράθεση Α-Β και πάντα παρουσία και χρήσει παλμογράφου γεννήτριας .Τα είχα ξαναπεί παλιά αλλά εσυ δεν θυμάσαι.
Ενας κώνος μαζί με το πηνίο αν ζυγίζει πάνω απο λίγα γρμμάρια είναι αργός.Και το πιο πολύ βάρος το φέρει το πηνίο , λόγω του χάλκινου σύρματος που το αποτελεί , αλλά ενδεχομένως και απο το φόρμερ του.Τεσπα , αλλού είναι το θέμα.
Τα εχω γράψει και αλλού , αλλά οι περισσότεροι κωφεύουν οπότε δεν εχω και πολλά να πω.
Εν κατακλείδι οσο πιο μικρή κινούμενη μάζα εχει ενα μεγάφωνο τόσο πιο γρήγορο και ακουστικά σωστό είναι. Απλή φυσική.

Reaction score
150
Πωπω! Να κάνει καμιά γαλβανική διάβρωση με λίγη υγρασία να δεις τα χρώματα της ιριδας και να μην το πιστεύεις.:143:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Kαλά για αυτό μην παίρνεις όρκο. Οχι για το διάβασμα , αλλά για την ταχύτητα , που μπορεί να φανεί μόνο σε παλμογράφο , με γενήτρια , και καλό μικρόφωνο.Δεν είναι κάτι που μπορείς να αντιληφθείς εύκολα ακουστικά.Παρά μόνο με άμμεση αντιπαράθεση Α-Β και πάντα παρουσία και χρήσει παλμογράφου γεννήτριας .Τα είχα ξαναπεί παλιά αλλά εσυ δεν θυμάσαι.
Ενας κώνος μαζί με το πηνίο αν ζυγίζει πάνω απο λίγα γρμμάρια είναι αργός.Και το πιο πολύ βάρος το φέρει το πηνίο , λόγω του χάλκινου σύρματος που το αποτελεί , αλλά ενδεχομένως και απο το φόρμερ του.Τεσπα , αλλού είναι το θέμα.
Τα εχω γράψει και αλλού , αλλά οι περισσότεροι κωφεύουν οπότε δεν εχω και πολλά να πω.
Εν κατακλείδι οσο πιο μικρή κινούμενη μάζα εχει ενα μεγάφωνο τόσο πιο γρήγορο και ακουστικά σωστό είναι. Απλή φυσική.
μιλας απο εμπειρια?
ε?
εχεις μετρησει κατι με ,και κατι χωρις
ή παλι φανταζεσαι?

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ