jbl m350 προβλημα !!!!

Reaction score
0
Καλησπερα συμφορουμιτες !λοιπον να σας πω κι εγω την ιστορια μου ... πριν λιγο καιρο βρηκα μεταχειρισμενα τα εξης ηχεια της jbl και επειδη τα ειχα ξανα ακουσει και μου αρεσαν πολυ τα αγορασα.. στην αρχη ολα καλα ολα ωραια με ειχαν εντυπωσιασει με τα "σκασιματα'' τους και γενικα με το παιξιμο τους .. μετα απο λιγο καιρο αποφασισα να τα βαλω να παιξουν μαζι με κατι proel next 8αρια και διαπιστωσα οτι εχουν μεγαλη διαφορα κυριως στις ψηλες συχνοτητες ΅,τα 8αρια επαιζαν πολυ καλυτερα .. και τωρα προσπαθω να βρω τι φταιει .. μηπως επειδη τα jbl ειναι για μεγαλες εντασεις σε σχεση με τα αλλα στα χαμηλα ακυγονται μουντα ;; μηπως εχουν πειραχτει τα ανταλλακτικα μεσα στα ηχεια και δεν ειναι τα γνησια ;; μηπως απλα ειναι θεμα διαφορετικων ρυθμισεων ;; ας με διαφωτισει καποιος γιατι κοντευω να τρελαθω .. σας ευχαριστω προκαταβολικα.. :122: :122:

Reaction score
1.547
Απάντηση: jbl m350 προβλημα !!!!

για αρχη δες αν τα drivers απο τις κορνες ειναι οντως τα 2416. αν ειναι δες με προσοχη αν τα διαφραγματα ειναι οκ. Αν ολα ειναι οκ μη τρελενεσαι... γενικα τα 2416 δεν πανε πανω απο τις 16000 hz... οποτε η αλλαζεις κορνες η συνηθιζεις τον ηχο τους !

Reaction score
460

για αρχη δες αν τα drivers απο τις κορνες ειναι οντως τα 2416. αν ειναι δες με προσοχη αν τα διαφραγματα ειναι οκ. Αν ολα ειναι οκ μη τρελενεσαι... γενικα τα 2416 δεν πανε πανω απο τις 16000 hz... οποτε η αλλαζεις κορνες η συνηθιζεις τον ηχο τους !
Συνηθιζεις τον ηχο τους τζακ αντεροβγαλτη:142::142:.
Εαν δεν αρεσουν....απλα δεν αρεσουν και παει για αλλα......ηχεια φυσικα...

Reaction score
1.547

η βρισκει ηχεια JBL pro 80ς! ωραια ντραιβερς και ηχεια!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Η σειρά Μ της JBL έκανε μεγάλη καριέρα και στην Ελλάδα.
Kατ αρχήν δες αν φοράει τα γνήσια μεγάφωνα , γιατί είναι και 20 χρονών ηχείο και βλέπεις...

Reaction score
0

παιδια ενταξει βρηκα το προβλημα ... τα driver ειναι τα 2416 απλα μαλλον εχουν αρπαξει λιγο γιατι οταν τα αλλαξα με κατι selenium d 220 επαιζε πολυ καλα το ηχειο ... παντως οταν το πηρα επαιζε αωογα και στα ψηλα δεν ειναι θεμα του κατασκευαστη ... απλα τωρα πρεπει να βρω ανταλλακτικα ... μηπως ξερει κανεις ποσο πανε τα ανταλλακτικα για το συγκεκριμενο driver ?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

μηπως ξερει κανεις ποσο πανε τα ανταλλακτικα για το συγκεκριμενο driver ?

Πάρε τηλ το BON STUDIO και ζήτα τον Στέφανο Φυρίγο εκ μέρους μου.
Θα σου πεί τιμή και διαθεσιμότητα.

Reaction score
0

ειχα παρει και με συνδεσαν με εναν αντιπροσωπο κοντα στην περιοχη μου ο οποιος μου ειπε οτι δεν υπαρχουν καθολου .... θα ξανα παρω ομως να δω μηπως μπορει να κανει τιποτα αυτος .... ευχαριστω πολυ παντως φιλε μου ...

Reaction score
0

μηπως ξερεις κανεις τι παιζει με τα aftermaket ανταλλακτικα ?

Reaction score
0

παιδια ενταξει βρηκα το προβλημα ... τα driver ειναι τα 2416 απλα μαλλον εχουν αρπαξει λιγο γιατι οταν τα αλλαξα με κατι selenium d 220 επαιζε πολυ καλα το ηχειο ... παντως οταν το πηρα επαιζε αωογα και στα ψηλα δεν ειναι θεμα του κατασκευαστη ... απλα τωρα πρεπει να βρω ανταλλακτικα ... μηπως ξερει κανεις ποσο πανε τα ανταλλακτικα για το συγκεκριμενο driver ?
Αυτά κοστίζουν 226 euro το ένα περίπου. Το Bonstudio δεν τα έχει διαθέσιμα, έχει τα D8R2417 στα 190 euro, νομίζω ότι ταιριάζουν. Υπάρχουν στο ebay με 40 euro αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τα κανονικά.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef