argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.879

Αυτα τα σαμπ(4 τεμαχια) δεινει και για το δικο μου με τους τελικους(4 τεμαχια) της jbl γεφυρωμενους μονομπλοκ(ς 820) 800w εκαστος.Μηπως θα επρεπε να ριξω ενα τετοιο (τεμ)και να τελειωσω μια για παντα με τις χαμηλες μου?(ρωταω αυτους που ξερουν τον χωρο μου και το συστημα μου).Δεν εχουν και καποιο φοβερο κοστος.Επισεις αυτα τα περιφεριακα δεινει για ολα πλεον τα συνθεσις,ειναι διπολα? τι ειναι?
Στο χώρο σου με 1 τέτοιο δεν τελειώνει η υπόθεση χαμηλές.Με την 4άδα κάτι θα γίνει.Μηπως θα επρεπε να ριξω ενα τετοιο (τεμ)και να τελειωσω μια για παντα με τις χαμηλες μου?
Παναγια μου....4 βρε Γιωργο?Στο χώρο σου με 1 τέτοιο δεν τελειώνει η υπόθεση χαμηλές.Με την 4άδα κάτι θα γίνει.
4 για να έχεις σωστές εντάσεις,μέχρι εκεί που κατεβαίνουν,σε ένα μεγάλο μέρος του χώρου σου.Για να το δίνει 'ετσι η jbl κάτι θα ξέρει.Αν θές να πάς σε πιό χαμηλές συχνότητες δεν σώζεσαι ούτε με 24.
Δεν μπορω να καταλαβω τοτε γιατι η jbl στο συστημα συνθεσης array με κυρια ηχεια τα array 1400 δινει το δικο μου σαμπ(και μαλιστα 1 τεμαχιο) απο την στιγμη που κατ΄ουσια δεν καλυπτει χωρους που σιγουρα θα ειναι αρκετα μεγαλοι για να δινει τα 1400.