jbl synthesis full set

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: jbl synthesis full set

Harman Unveils the Synthesis One ML Premier Home Theater System Home Theater News Speaker Systems News Written by Dick Ward Monday, 09 August 2010

Just the words "home theater system" can be an instant turn off. They can put you in mind of those $500 boxes that contain a few cheap speakers and a DVD player with an integrated amplifier. It's the sort of phrase that dredges up images of Best Buy and Walmart.
Harman's home theater system is more than a little different. It comes with the THX Ultra2 certified SDP-40HD surround processor, a pair of No. 535H multichannel amplifiers, two S820 stereo/mono amplifiers and the SDEC4500 digital equalizer/crossover.

It comes with some pretty impressive hardware in the speaker department too. You'll get three SAM1HF high-frequency horn modules, three SAM1LF low-frequency horn modules and four S4Ai MultiPolar in-wall surrounds. You'll also get a pair of S1S-EX passive subwoofers, each boasting an 18 inch cone.

The system consists of products from both JBL Synthesis and Mark Levinson and runs $88,100. CommentsAdd New |Search

:

:

:

Reaction score
5.614
Ωραία τα Sam, και με ευέλικτο μοντάρισμα. Αυτά μάλιστα, είναι ιδανικά για home cinema, όχι σαν τα γαϊδούρια 1400 Array.

Reaction score
460

Αυτα τα σαμπ(4 τεμαχια) δεινει και για το δικο μου με τους τελικους(4 τεμαχια) της jbl γεφυρωμενους μονομπλοκ(ς 820) 800w εκαστος.Μηπως θα επρεπε να ριξω ενα τετοιο (τεμ)και να τελειωσω μια για παντα με τις χαμηλες μου?(ρωταω αυτους που ξερουν τον χωρο μου και το συστημα μου).Δεν εχουν και καποιο φοβερο κοστος.Επισεις αυτα τα περιφεριακα δεινει για ολα πλεον τα συνθεσις,ειναι διπολα? τι ειναι?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.488

Αντώνη τα έχουμε ξαναπεί , στον χώρο σου , είτε βάζεις άλλο ενα ίδιο σαμπ με αυτό που έχεις , είτε πας σε άλλη λύση , svs , πχ το νεο το 16άρι.
Το jbl εκτός του οτι είναι πανάσχημο , αυτό απο πάνω εννοώ , δεν κατεβαίνει και χαμηλά.
Βάλε άλλο ενα ιδιο με αυτό που εχεις , που εχει και ωραίο φινίρισμα και θα είσαι οκ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αντωνη γουελκαμμπακ
αμα θες βαλε και του γιαννη το κλιπσακι να δεις τι κανει, γιατι το δικο σου δεν κατεβαινει χαμηλα, και τα να βαλεις ενα δευτερο βαθος δεν θα δεις

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.423

Μηπως θα επρεπε να ριξω ενα τετοιο (τεμ)και να τελειωσω μια για παντα με τις χαμηλες μου?
Στο χώρο σου με 1 τέτοιο δεν τελειώνει η υπόθεση χαμηλές.Με την 4άδα κάτι θα γίνει.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

απλωσε ενα cluster στο πατωμα να δεις χαρα

αλλιως ενα κλιπς κοντα στην θεση ακροασης αν δεν θες να γεμισει ο τοπος κουτια

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.423

4 για να έχεις σωστές εντάσεις,μέχρι εκεί που κατεβαίνουν,σε ένα μεγάλο μέρος του χώρου σου.Για να το δίνει 'ετσι η jbl κάτι θα ξέρει.Αν θές να πάς σε πιό χαμηλές συχνότητες δεν σώζεσαι ούτε με 24.

Reaction score
460

Δεν μπορω να καταλαβω τοτε γιατι η jbl στο συστημα συνθεσης array με κυρια ηχεια τα array 1400 δινει το δικο μου σαμπ(και μαλιστα 1 τεμαχιο) απο την στιγμη που κατ΄ουσια δεν καλυπτει χωρους που σιγουρα θα ειναι αρκετα μεγαλοι για να δινει τα 1400.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: jbl synthesis full set

4 για να έχεις σωστές εντάσεις,μέχρι εκεί που κατεβαίνουν,σε ένα μεγάλο μέρος του χώρου σου.Για να το δίνει 'ετσι η jbl κάτι θα ξέρει.Αν θές να πάς σε πιό χαμηλές συχνότητες δεν σώζεσαι ούτε με 24.

Βασικά στα κορυφαία της συστήματα το πάει σε 4 sub γιατί και το BASSQ που δίνει ως ισοστάθμιση ξεχωριστή για τα sub βασίζεται στην έρευνα του Floyd Toole και η μέθοδος του απαιτεί 4.

Φυσικά δεν απευθύνονται σε δωμάτιον 30 τμ...

Το θέμα είναι ότι αυτά δεν μπαίνουν σε σαλόνι αλλά είναι για να κρύβονται οπότε παμ παράκατ!

Αντώνη Καλως επέστρεψες!

Reaction score
150
Re: Απάντηση: jbl synthesis full set

Δεν μπορω να καταλαβω τοτε γιατι η jbl στο συστημα συνθεσης array με κυρια ηχεια τα array 1400 δινει το δικο μου σαμπ(και μαλιστα 1 τεμαχιο) απο την στιγμη που κατ΄ουσια δεν καλυπτει χωρους που σιγουρα θα ειναι αρκετα μεγαλοι για να δινει τα 1400.

Το καλύπτει βέβαια είναι σχετικό γιατί π.χ. ένα κλειστό δωμάτιο 30τμ είναι σαφώς πιο εύκολο από ένα άλλο ίδιας επιφάνειας με ανοίγματα.

Το θέμα είναι τι θες? Μεγαλύτερη ένταση σε αυτό που είδη ακούς? Περισσότερο βάθος ή και τα δυο?

Επίσης θεωρώ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να προβείς στην αγορά κάποιου SUB EQ γιατί χωρίς αυτό δεν κάνεις τίποτα. Αυτό πρέπει να γίνει ΠΡΙΝ αγοράσεις άλλα sub.

Και οι λύσεις εδώ είναι δυο: SMS-1 ή Audyssey SUB EQ δηλαδή της SVS το version αν θες να είναι standalone ή το Audyssey που θα πηγαινει πακέτο με τον Αργύρη που έχει το κιτ εγκαταστάτη.

Το BASSQ της JBL είναι πολύ καλό αλλά θέλει 4 sub!

Μετά το EQ βλέπεις τι γίνεται κι αν θες μετράμε το χώρο και με το XTZ Room Analyzer που έχω και παίρνεις μια γέυση.

Για το χώρο σου και αν δεν θες να μπλέξεις με Αμερική 2 SVS PB13 Ultra είναι μονόδρομος και πάλι ίσως και να μην φθάνουν. Τα νέα της 16αρια δεν έχουν βγει ακόμη αλλά μάλλον δεν θα είναι δυνατότερα αλλά "μικρότερα" στον όγκο.

Το θέμα είναι ότι θες και εμφάνιση και απόδοση κι αν θες και ΠΟΛΥ βάθος τότε δύσκολα τα πράγματα χωρίς Αμερικανιες που λένε.

Reaction score
460

Γεια σου Σωτηρακη.Καλως μαζευτηκαμε.Μαλλον φιλαρακο παω για Αμερικανιες.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos