jean michel jarre - TOUR 2010

Reaction score
140
Εχθές μας χάρισε μια ωραια βραδιά στο θέατρο γης ο jean
Δεν την λέω εκπληκτική μιας και το οπτικό μέρος της συναυλίας δεν ήταν τόσο εντυπωσιακό
Όμως
Σας – μας εύχομαι στα 62 μας χρόνια να έχουμε τέτοια ενέργεια που είχε
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ

Ps μας έχουν πάρει χαμπάρι εκεί έξω ( έκανε 2-3 αναφορές για την οικονομική κατάσταση εδώ στην Ελλάδα )

Reaction score
1.187
Απάντηση: jean michel jarre - TOUR 2010

Και οι James προ μηνός όταν είχαν έρθει στο Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο έκαναν ανάλογη αναφορά για το τι περνάμε εδώ στην Ελλάδα με το Δ.Ν.Τ.

Reaction score
8

Ολος ο κοσμος εχει παρει χαμπαρι τι παιζει.
Στην συναυλια του πριν καμποσες μερες &
ο Alpha Blondy ηταν πληρως ενημερομενος
για την κατασταση μας..

Reaction score
140
Λέει είμαι μαζί σας αλληλέγγυος κτλ
Ναι ρε φίλε αλλά 55 ευρω τα θέλεις
Παίξε τσάμπα να χαρώ εγώ,
:142::142::142::142:

Reaction score
140
Θεσσαλονίκη ίσα που γέμισε ( παίρνει περίπου 4000 κόσμο το γης )
Εισιτήριο δεν είχαμε πήραμε από το εκδοτηριο

Reaction score
4.485

Τα 55 δε τα ζητάει ο Ζαρ αλλά η εταιρία που τον φέρνει.

Έξω οι τιμές , πάλι για 5.000 κόσμο, είναι οι μισές και σε καλύτερους χώρους από τα τσίγκια!

Reaction score
1.187

Εδώ είπαμε είναι η χώρα της Αρπαχτής!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Όμως
Σας – μας εύχομαι στα 62 μας χρόνια να έχουμε τέτοια ενέργεια που είχε
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ
Με τετοιο καταμαυρο μαλλι και λιφτιαγμενος, σημερα στο δελτιο του ΜΕΓΚΑ (οπου εγλειψε την Βαρδινογιαννη ως "συναδελφο" στην Ουνεσκο), μολις τον ειδε η συζυξ παρα λιγο να με ξαποστειλει - μια κοιτουσε αυτον μια εμενα! Τι να συγκρινει η καϋμενη;:135:

Reaction score
877
Οι γαλάζιες γυναίκες-κουκουβάγιες κρατώντας πάντα κολλημένα στα μάτια τους τα μαύρα γυαλιά-κιάλια άλλοτε χόρευαν και λικνίζονταν σε αλλόκοτους χορούς και άλλοτε συγκεντρώνονταν σα σμάρι από τρυγόνια σχηματίζοντας σειρές και δίνες… Κι έτσι προσπαθούσαν όπως οι σειρήνες τον Οδυσσέα να με παρασύρουν κι εμένα ανάμεσά τους και να με παραδώσουν στη κόκκινη βασίλισσά τους για τα περαιτέρω........ Equinox.......

Reaction score
877
Το σώμα μου δεχόταν τριαντά_κυκλες και εικοσά_κυκλες δονήσεις και τʼ αυτιά μου υπερ_εκατό decibel και τα moog βρυχιόνταν σα να πεθαίνανε 40 δράκοι μαζί και οι δέσμες από τα laser μου χτένιζαν τα μαλλιά και τα strings από τις ξεκούρδιστες γεννήτριες του ARP μου πότιζαν την ψυχή με μελωδίες και ήχους και έτσι ένιωσα το ʽοξυγόνοʼ που άρχισε πρώτα να με γεννά κι ύστερα να με εξαγνίζει κι ύστερα να μʼ ανασαίνει.........Οxygen.........

Reaction score
877
Ο Jean Michelle μας το φύλαγε για χθες, την πρώτη μέρα του καλοκαιριού, για να μας συγκινήσει, να μας χορτάσει ήχο και θέαμα και μας ταξιδέψει…

Μια φανταστική βραδιά με τις γνώριμες μουσικές που ακούγαμε και ακούμε παιγμένες όπως ακριβώς τις γνωρίζαμε με τα ίδια γνήσια όργανα και ήχους από τον ʽμαέστροʼ των moogʼs και την εμπνευσμένη παρέα του…

Μια καταπληκτική σκηνοθεσία, με φειδωλή χρήση των laser και των effects και την όσο και όπου πρέπει χρήση της τεράστιας οθόνης με ʽοπίσθια προβολήʼ… Με την ʽLaser Harpʼ και το moog liberation στα χέρια του JM να ζωγραφίζουν μουσικά… Με τον JM άψογο επαγγελματία να παίζει να κινείται στην σκηνή σαν εικοσάρης… Ένα καθʼ όλα κονσέρτο ʽαναφοράςʼ…

Reaction score
11.759
Re: Απάντηση: jean michel jarre - TOUR 2010

Με τετοιο καταμαυρο μαλλι και λιφτιαγμενος, σημερα στο δελτιο του ΜΕΓΚΑ (οπου εγλειψε την Βαρδινογιαννη ως "συναδελφο" στην Ουνεσκο), μολις τον ειδε η συζυξ παρα λιγο να με ξαποστειλει - μια κοιτουσε αυτον μια εμενα! Τι να συγκρινει η καϋμενη;:135:
Κάνε και εσύ το ίδιο με τη Μπελούτσι!:142::143:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster