jef rowqland mondel 8t

Reaction score
2
πωλειται τελικος ενισχυτης jef rowland montel 8t black σε αριστη κατασταση 5000 ευρο, Ένας από τους καλύτερους και μουσικότερους που έχει βγάλει η συγκεκριμένη εταιρία αλλά και που γενικά έχουν περάσει από τα χέρια μου, με μία από τις πιο φυσικές μεσαίες περιοχές.
Απίστευτη δύναμη (2x250watt 8ohm & 2x400watt 4ohm, 650.000μf τροφοδοσία) και ικανότητα οδήγησης δύσκολων φορτίων.

Με πλήθος ρυθμίσεων για να ταιριάζει με τους περισσότερους προενισχυτές:
-ευαισθησία εισόδου = 26dB ή 32dB; 141mV ή 71mV
-αντίσταση εισόδου = 36k ή 600ohms
-ρύθμιση φάσης

Reaction score
2
Απάντηση: jef rowqland mondel 8t

Μια δυευκρινηση για να μη γινη παρεξηγηση οι foto που εχω ανεβαση ειναι απο τον ενισχυτη του μιχαλη και το εκανα αυτο επειδη εγω αγορασα τον ενισχυτη του μιχαλη και ηθελα να δειξω τον ιδιο και οχι αλλο ενισχυτη.

Reaction score
1.815

και η πισω οψη
Η πίσω όψη της παραπάνω φωτογραφίας, έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση, με τον πραγματικό του πρώην πρώτο ιδιοκτήτη?
Απ' ότι διακρίνω το serial number της συσκευής, αλλά και η φωτογραφία είναι ίδια...

http://cpskal.gr/forum/viewtopic.php?p=32121#32121

salder123

"Επαγγελματίας"
Reaction score
41

συγνωμη αλλα γιατι τον πουλας σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα ,ποιες ειναι οι εντυπωσεις σου, τι οδηγουσεςκαι γιατι η τιμη ειναι κατα 500 ευρο τουλαχιστον πιο πανω μετα την αλλαγη ενος ακομα χεριου

Reaction score
2

παρε με τηλ να σου πω γιατι οι λογοι δεν ειναι ηχητικοι τα ηχεια που εχω ειναι martin logan assend i το οποιο ειναι και αυτα για πουλημα.

Reaction score
2

Δεκτη ανταλλαγη με ολοκληρωμενο ενισχυτη η σετ προ-τελικου.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@