Jelco 750L με denon dl103r ?

Μηνύματα
1.863
Reaction score
1.549
Εχει δοκιμασει καποιος αυτο τον συνδιασμο ; Ψαχνω εναν 12αρι για το επομενο προτζεκτ μου ο οποιος θα ταιριαζει με την 103r , εχοντας ομως δοκιμασει την εν λογω κεφαλη με τον 10αρι τζελκο δεν μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα... Υπαρχει καποιο συστημα εντος Αθηνων με αυτο τον συνδιασμο;
 

D

deleted user 10898

Guest
Εγώ με την 103 όχι την r
Άψογος συνδυασμός πολύ value for money
Μετρημένοι οι συντονισμοι με το δισκάκι του dr feickert όλα άψογα
Jelco 750lb denon 103
 

Μηνύματα
1.101
Reaction score
1.553
Την είχα σε συνδιασμό με τον Jelco 750 D στο Garrard 301. Ιδανικός συνδιασμός βραχίονα κεφαλής (χαμηλής ενδοτικότητας κεφαλή με υψηλής ενεργής μάζα βραχίονα). Προσοχή όμως. Η 103 γενικά είναι πολύ απαιτητικές στο στήσιμο και θέλουν phono πολλαπλάσιας τιμής από αυτές για να αποδώσουν. Οι Jelco μπορεί να μην φθάνουν τους SME, αλλά είναι κατά την προσωπική μου άποψη οι best value for money. Καλή αναζήτηση.
 

Μηνύματα
1.863
Reaction score
1.549
να τονισω πως με τον παλιο μου βραχιονα denon da 305 η 103r παιζει αψογα (με τον ιδιο προ φυσικα)
 

T

Tadakis

Guest
Ίδια εμπειρία. Jelco και 103r δούλεψε με ικανοποιητικό αποτέλεσμα όταν έβαλα το βαρίδι της isokinetik στη κεφαλή. Και πάλι δεν τρελάθηκα. Ενδοτικότητα, alignment κλπ όλα σωστά. Ίσως έβαλα το πήχη πολύ ψηλά από τους διάφορους διθυράμβους που άκουγα. Θα έλεγα να σκεφτόσουν κάποια άλλη κεφαλή, σχετικά πιο εύκολη και με βελόνα φιλική στους δίσκους σου. Ο jelco είναι μια καλή και αξιόπιστη λύση.
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Μηνύματα
3.036.142
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas
Top