Jeremy Clarkson says "Top Gear won't be back" -Auto fans worldwide weep

Reaction score
5
BBC2. To BBCi είναι το digital interactive service, δηλαδή κάτι σαν το web μέσω του αποκωδικοποιητή σου. Άσχετο δηλαδή.
Πάντως, γενικά, αν δεν έχεις 3+ μέτρα πιάτο και Sky Digital, στην Αθήνα δεν βλέπεις τα περισσότερα BBC κανάλια. Τώρα, αν μένεις Φλώρινα ή Κέρκυρα, και έχεις και 3μετρο, ίσως κάτι κάνεις...

Reaction score
786
Εγω ρωτησα για BBC World (ελευθερο σε Hotbird και Astra) γιατι παλιοτερα τουλαχιστον εδειχνε ετεροχρονισμενα το Top Gear.

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Jeremy Clarkson says "Top Gear won't be back" -Auto fans worldwide weep

Πόσο θα'θελες να είχες τον εξοπλισμο του Ρεγκουνάμαξου καλέ μου Γιάννη...

Δεν θα ήθελα.....
Για πολλούς λόγους.....:happy_4: :happy_4: :happy_4:

Reaction score
2
BBC2. To BBCi είναι το digital interactive service, δηλαδή κάτι σαν το web μέσω του αποκωδικοποιητή σου. Άσχετο δηλαδή.
Πάντως, γενικά, αν δεν έχεις 3+ μέτρα πιάτο και Sky Digital, στην Αθήνα δεν βλέπεις τα περισσότερα BBC κανάλια. Τώρα, αν μένεις Φλώρινα ή Κέρκυρα, και έχεις και 3μετρο, ίσως κάτι κάνεις...
Μωρε τα ξερω τα του Sky, και απο την καλη κ απο την αναποδη (παρεπιπτοντως δεν αφορα ολο το πακετο Sky Digital, αλλα μονο τη δεσμη 2D). Aπλα ειχα την κρυφη ελπιδα μπας και το BBCi ειναι καμια αναμεταδοση ή κατι τετοιο...

Reaction score
5
To BBC World θα δείχνει Top Gear αλλά με καθυστέρηση. Πρώτα παίζεται στο BBC2 όπως καταλαβαίνεις. Άσε που είναι και κομμένο, από 1 ώρα (χωρίς διαφημίσεις) σε 35 λεπτά περίπου.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Εσύ μωρή γιαυτό το φορτώνεις το αυτοκίνητο??
Για να χαλάς την (γκούχου-γκούχου) επιτάγχυνσή του???
Μην ανησυχείς....
Έτσι κι αλλιώς έχει χάσει προ πολλού την αξία του το δικό σου....:cool_11: :cool_11: :happy_8: :happy_8: :happy_8:
Πόσο θα'θελες να είχες τον εξοπλισμο του Ρεγκουνάμαξου καλέ μου Γιάννη...
Πόσο λίγοι είστε. Μα πραγματικά, πόσο λίγοι είστε. :happy_6:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.864
Members
38.625
Νεότερο μέλος
teamwork