Jessica Jones (2015)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.293
maxresdefault.jpg

Από τότε που ενεργοποίησα το Netflix, μου έβγαζε προτεινόμενες σειρές και ταινίες αναλόγως αυτών που είχα δηλώσει ότι μου αρέσουν. Το Jessica Jones ήταν πάντα μέσα στις τρεις πρώτες σειρές. Έβλεπα όμως ότι είναι μεταφορά από κόμικ της Marvel και γενικώς βαριέμαι την ατμόσφαιρά των κόμικ, όπως επίσης ότι πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν δύο αχώνευτοι. Η ξινή Krysten Ritter και η αντιπαθητική αγγλόφατσα που αρέσει γενικώς, με το όνομα David Tennant.

Αποφάσισα να δω το πρώτο επεισόδιο από περιέργεια. Αυτό ήταν! Χωρίς να είναι κάτι σπουδαίο βλέπεται ευχάριστα και σε 3 μέρες έχω δει τα πρώτα 6 επεισόδια από τα 13 της 1ης σεζόν (είναι στα σκαριά η παραγωγή της 2ης).

IMDB

Jessica Jones: Η απρόθυμη υπερηρωίδα

Reaction score
2.340
Αν σου αρεσει αυτο θα σου πρότεινα αν δεν εχεις δει και το daredevil. Εχει την ιδια αισθητιικη, marvel μεν χωρις ομως να ειναι χαζοχαρουμενο και παιδιαστικο, αλλα ιδιαιτερα σκοτεινο και ρεαλιστικο.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.293
αλλα ιδιαιτερα σκοτεινο και ρεαλιστικο.
Αυτά τα δύο δεν μου αρέσουν. Ειδικά το "σκοτεινό". :D
Μόλις βέβαια ξεμείνω από υλικό θα το προσπαθήσω κι αυτό.

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Είδα το πρώτο επεισόδιο.. Στο πρώτο 30λεπτο ήταν τόσο επίπεδο όσο επίπεδη θεωρούσαν τη Γη oι αρχαίοι. Πάνω που άρχισα να σχηματίζω λίστα σουπερ μάρκετ ενώ το έβλεπα, προς το τέλος του επεισοδίου ευτυχώς με «δάγκωσε».

Ξεκίνησα το δεύτερα επεισόδιο περιμένοντας η σειρά να έχει πάρει μπρος αλλά δυστυχώς επαναλήφθηκε η ίδια ιστορία: Χλιαρό το κυριότερο μέρος του επεισοδίου και στο τέλος σου ρίχνει το καρότο για να δεις το επόμενο. Αυτό είναι αδυναμία των σεναριογράφων και ανημπόρια (!) να δώσουν ένα καθολικά καλό επεισόδιο.

Θα συνεχίσω να το βλέπω γιατί το Marvel Universe mου είναι προσφιλές αλλά περίμενα κάτι περισσότερο ρε γαμώτο.

Reaction score
17.301
Έψαξα να δω αν γράφτηκε κάτι γι αυτή τη σειρά που έτυχε να έχει φανατικούς οπαδούς στο σπίτι μου....

Για μένα : :thumbsdown:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός