Jesus Christ Superstar

Reaction score
0
Aπορώ πως και δεν αναφέρθηκε ήδη. Ακούω γνώμες για την παράσταση:

(Ξεκινάω)

Ρε παιδιά ενθουσιάστηκα. Πήγα πολύ επιφυλακτικός λόγω του Cats για τα πανηγυρια που ειχαμε δει πριν λιγα χρονια... και τι να δω...
Το JCS ηταν μια παρασταση αγγλικών προδιαγραφων, που κατα την ταπεινη μου γνωμη θα εστεκε ανετα οχι μονο σε εμας τους ανιδεους απο μιουζικαλ, αλλα και στο WestEnd.

Οι φωνες: Ενας κι ενας, με εξαιρεση ισως τον Ιουδα, που και παλι, ηταν απλα μετριος, σε καμια περιπτωση κακος. Αποκαλυψη ο Πιλατος που πραγματικα εγραψε!

Σκηνικα: Το θεαμα ηταν αν μη τι αλλο εντυπωσιακο, η σκηνοθεσια δεν ειχε κατι το πολυ ιδιαιτερο, με εξαιρεση το τελος που ηταν φανταστικο, παντως γενικα ειχε αυτο το "νταβαντουρι" που περιμενεις απο το Broadway.

Ηχος: Εδω με εντυπωσιασε το οτι, αν και δεν ηταν ο ηχος ενος SACD :crazy_1: είχε τις εντασεις και τις δυναμικες μιας ροκ συναυλιας, οπως αρμοζει και σε ενα αμιγως ροκαδικο εργο οπως αυτο. Φυσικα ζωντανη rock band επαιζει πισω, ενω οπως ηταν λογικο πολλα πραγματα ηταν σαμπλαρισμενα (let's face it, δεν παμε σε συμφωνια του Mahler).

Γενικα σε καμια περιπτωση δεν εκλαψα τα λεφτα μου, αντιθετα με το Cats που ειχε ερθει εδω..

Reaction score
0
Είμαι fun του Jesus Christ Superstar από "μωρό". Οι γονείς μου είδαν την παράσταση στο Λονδίνο πριν καν βγει η ταινία και ξετρελάθηκαν. Ο πατέρας μου θεωρούσε το έργο, άκρως προσηλυτιστικό - η καλύτερη διαφήμιση του Ιησού σε μερίδα κοινού που που δεν είχε και πολλές σχέσεις μαζί του. Τέσπα!

Είδαμε την ταινία όταν βγήκε, μάθαμε τη μουσική απ' έξω και την τραγουδούσαμε οικογενειακώς στις εκδρομές.... Την πήραμε και σε video μετά, μέχρι και την Ελληνική παράσταση είδαμε (με Μουζάκη-Πλέσσα αν θυμάμαι καλά γιατί ήμουν μικρός) πολύ καλή α προπό.

Η μουσική του Andrew Loyd Webber εκπληκτική κι ας την έγραψε σε ηλικία 21 μόλις ετών. Οι ερμηνείες το ίδιο: Ted Neely, Graig Anderson, Ιησούς, Ιούδας, Καϊάφας, Πιλάτος, Μαγδαληνή, όλοι ο ένας καλύτερος από τον άλλο!

Πήγα λοιπόν ορεξάτος στην πρεμιέρα, πήρα και δύο φίλους μαζί βλέπετε, είχα κλείσει τρεις μήνες πριν για να μη την χάσω! Σκέφτηκα δεν μπορεί, 2007 είμαστε το επίπεδο είναι πια πολύ υψηλό ακόμα και σε fame Story. Μια πολυδιαφημισμένη παράσταση πρέπει να είναι φοβερή!

Αμ δε!

Τζίφος!

Τα λεφτά μας πίσω παρακαλώ!

Θα το χαρακτήριζα ναυάγιο με καπετάνιο τον Ιούδα. Πολύ χάλια αυτός ο Ιούδας: ωραιοπαθής, άφωνος - έπαιζε σε μια οκτάβα μόνο και την έσερνε την φωνή του. Είχε φάει και όλα τα παρεστιγμένα - τι να πω; Οι μόνοι αξιόλογοι ο Πιλάτος που ήταν όντως εξαιρετικός και η Μαγδαληνή. Οι υπόλοιποι κυμαίνονταν στη μετριότητα. Η μόνη ευχάριστη έκπληξη, η αποκάλυψη στο τέλος της πολυμελούς ορχήστρας. Έκπληξη γιατί έχοντας ακούσει κάποια drum-machines, νόμιζα πως η παράσταση ήταν κονσέρβα αλλά τελικά έκανα λάθος, Κρίμα γιατί η ζημιά έγινε. Ίσως αν το είχα αντιληφθεί νωρίτερα, να ευχαριστιόμουν την παράσταση περισσότερο

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.899
Members