Joe Dassin

Reaction score
3

Ύστερα κι από την προτροπή της Μαρίας στο θέμα για την γιορτή Κων/νου & Ελένης (την οποία και ευχαριστώ για το DVD που μου υπέδειξε) και μιας και θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος τραγουδιστής είναι αρεστός, άνοιξα αυτό το θέμα και για να ενημερώσω αλλά και για να ενημερωθώ.

Έχω ήδη στην κατοχή μου εδώ και αρκετό καιρό το DVD Joe Dassin Ses plus grands succès

Υπάρχει βέβαια και αυτό που πρότεινε η Μαρία ("A TOI..." LIVE A L'OLYMPIA '77) και είναι στα υπόψιν.

Βέβαια υπάρχουν και πολλά άλλα βίντεο (όπως το Cecilia στα Γαλλικά) και σε αυτό εδώ το θέμα (http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=50478) που είχα ζητήσει βίντεο από την εκπομπή του Φρέντυ Γερμανού.
Σε αυτή την εκπομπή θυμάμαι ότι είχε τραγουδήσει το "Le Jardin du Luxembourg" και ίσως να είχε πει και το γνωστό "Γαρύφαλλο στ' αυτί".

Αν κάποιος έχει κάποιο βίντεο της εκπομπής σε οποιαδήποτε μορφή (VHS, VCD, DVD) θα ήθελα πολύ να το δω, αλλά και οποιοδήποτε άλλο βίντεο πέρα από αυτά που περιέχουν τα 2 παραπάνω DVD.

Σημ. Ένα ανεπίσημο site για τον Joe Dassin είναι αυτό.

Reaction score
383
το συγκεκριμενο dvd μ ενδιαφερει πολυ
το πηρες απο Ελλαδα ?
καταστημα ?

Reaction score
3
Απάντηση: Joe Dassin

Όχι, από amazon.fr και μάλιστα εδώ και 5 χρόνια περίπου, ίσως και πιο πολύ.
Μόνο εκεί το έβρισκα.
Στα εδώ μαγαζιά, αν ζητήσεις κάτι ανάλογο, ή που θα γελάσουν ή που δεν θα ξέρουν ποιός είναι ! ! !
Άσε που λειτουργούν μόνο εμπορικά.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis