John Carter (2012)

Reaction score
169
Απάντηση: John Carter (2012)

Εφφετζίδικο φαίνεται...
Αλλά είναι τίτλος αυτός?

John Carter? Πολύ σύγχρονο και πεζό όνομα... χάθηκε να του δώσουν ένα παρατσούκλι? Τουρούκ Μάκτο ξερωγώ? Ή Θράλ? Ή Ήλινταν? :p
Άμα τον έλεγαν Ευλάμπη Κοτσαμπασίδη δηλαδή? :p

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Το official trailer 2 που μόλις κυκλοφόρησε:

Last edited by a moderator:

Reaction score
1

Αλλά είναι τίτλος αυτός?

John Carter? Πολύ σύγχρονο και πεζό όνομα... χάθηκε να του δώσουν ένα παρατσούκλι? Τουρούκ Μάκτο ξερωγώ? Ή Θράλ? Ή Ήλινταν? :p
Άμα τον έλεγαν Ευλάμπη Κοτσαμπασίδη δηλαδή? :p

Ψαχτείτε λίγο, μη βγάζετε εύκολα συμπεράσματα :121:

Είναι ο ομώνυμος ήρωας που δημιουργήθηκε από τον Edgar Rice Burroughs σε μιά σειρά από μυθιστορήματα το 1912 και αργότερα έγινε και κόμικ.Επρεπε να έρθει το 2012 για να τον δούμε σε παραγωγή μεγάλου στούντιο, αφού η ταινία του 2009 (Princess of Mars) δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.Υπάρχουν πολλές ομοιότητες με τον Flash Gordon αν και ο δεύτερος είναι μεταγενέστερος ήρωας.

Διαβάστε ένα βιβλίο από τη σειρά και θα εκπλαγείτε, από το πόσο σύγχρονος φαντάζει ο ήρωας, αν και τόσο παλιός !!

Reaction score
20
ωραία ταινία!!Την είδα και σε 3d.
Αρκετά καλύτερα από όλα αυτά τα blockbuster που βλέπουμε και στην πλειοψηφία τους είναι μπαρούφες.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: John Carter (2012)

ωραία ταινία!!Την είδα και σε 3d.
Αρκετά καλύτερα από όλα αυτά τα blockbuster που βλέπουμε και στην πλειοψηφία τους είναι μπαρούφες.
Σε ποιον..."σινεμα"; δωσε μας την δ/νση να παμε κι εμεις;)

http://www.imdb.com/title/tt0401729/
"ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ":
Η κριτική του "α" από τον Χρήστο Μήτση

Η PIXAR, Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ "ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΕΜΟ" ΚΑΙ Ο ΕΝΤΓΚΑΡ ΡΑΙΣ ΜΠΑΡΟΟΥΖ, Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΤΑΡΖΑΝ, ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΛΟΪΚΗ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΦΕΛΗ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΗΡΩΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΟΣΤΟΥΣ 250 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ. Η SAGA ΤΟΥ "STAR WARS" ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ, Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΚΑΟΥΜΠΟΗ ΜΕ ΤΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΧΡΩΜΩΝ ΘΑΡΚ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ "AVATAR" ΚΑΙ Η ΠΛΟΚΗ ΑΠΛΩΣ ΤΡΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΕΣ ΣΕΚΑΝΣ, ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟ ΗΡΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟ-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΤΑΚΕΣ.

ωωΧ!

Reaction score
20
Re: Απάντηση: Re: John Carter (2012)

Σε ποιον..."σινεμα"; δωσε μας την δ/νση να παμε κι εμεις;)

http://www.imdb.com/title/tt0401729/
Κοίτα μπροστά στους πιρατες της καραιβικής,τα τρανσφορμερς,κατι θορ και κάπταιν αμέρικα που βγάζουν ένα σκασμό λευτά εμένα μου άρεσε περισσότερο.Δεν λέω ότι είναι κάτι συγκλονιστικό αλλά μια χαρά περνάει η ώρα.Εμένα μου άρεσε αυτό που είδα σε σχέση με αυτό που περίμενα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo