Johnakos Home Theater

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ φίλε Ανδρέα.

Αντί για πανί προβολής (αρχική σκέψη) και φοβούμενος μελλοντικές ζάρες, άφησα λευκή την επιφάνεια προβολής, καλύπτοντας την με ρολο-κουρτίνα (απο τεντά, κόστος περίπου 230euro).

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Δηλαδη, εαν καταλαβα σωστα, το επανω μερος ειναι τεντα και το
κατω ειναι σπατουλαρισμενος τοιχος?
Εαν οχι, σε παρακαλω πολυ διορθωσε με!

Reaction score
0
Σωστός! Και αν παρατηρήσεις, το πανί είναι και λίγο στενότερο (λάθος υπολογισμός, μελλοντικά θα βάψω και λίγο αριστερά και δεξιά!)
Απλά είπα στα παιδιά που έβαψαν το σπίτι (απο τα καλύτερα συνεργεία που έχω δει - το προτείνω ανεπιφύλακτα), να προσέξουν ιδιαίτερα το συγκεκριμένο σημείο.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ακομα δεν εχω καταλαβει.
Εαν προβαλεις στον σπατουλαρισμενο τοιχο τοτε προς τι η τεντα?:121:

Reaction score
0
Φαντάσου σε ένα κόκκινο τοίχο, ένα άσπρο πλαίσιο!
Ενώ, τοποθετώντας ένα πανί με κάποιο σχέδιο και μελλοντικά μια σκούρη ξύλινη κορνίζα, που να κρύβει και τον μηχανισμό του ρολού, δείχνει τελείως διαφορατικά.
Ακόμα και έτσι όπως είναι τώρα, μια θειά μου είπε κάποια στιγμή: "Μεγάλος πίνακας Γίάννη, πόσο τον πλήρωσες;" !!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Οκ, καταλαβα.
Κατι παει να βγει αλλα δεν μου βγαινει.(για αλλο πραγμα μιλαω και οχι
για αισθητικους λογους)
Ο μηχανισμος της τεντας ειναι χειροκινητος η ηλεκτρικος?

Reaction score
0
Χειροκίνητος. Είπα να μην μπλέξω με μοτέρ και exrta μηχανισμούς...
Αν προβληματίζεσαι για την ποιότητα της προβαλόμενης εικόνας στον τοίχο, είμαι απολύτως ικανοποιημένος (όχι ότι έχω δει και πολλά home cinema).
Απλά όταν διάβασα ότι πληρώνεις 1000 eur, μπορεί και παραπάνω για πανί, και μπορεί σε 2 χρόνια απο το ανέβα / κατέβα, να έχεις προβλήματα, είπα τοίχος και ας υπάρχει διαφορά με το πανί.

Reaction score
0
Σταθερό πανί και απο μπροστά η ρολοκουρτίνα εννοείς;
Δεν το θεώρησα απαραίτητο το πανί προβολής συν ότι απαιτούσε και extra κόστος.

Παιδιά, κατά την προσωπική μου άποψη πάντα, για να σου "δώσει" εμφανή διαφορά ένα πανί απο έναν "περιποιημένο" τοίχο, πρέπει να επενδύσεις πολλά φράγκα.
Τον προβολέα τον αγόρασα γύρω στα 1200 euro. Να έδινα για πανί κανά διχίλιαρο (που δεν έχω) δεν το θεωρώ συνετό. Δεν λέω, το πιο πιθανό είναι να υπάρχει διαφορά, αλλά δικαιολογεί το ποσό που θα επενδύσεις;

Αλήθεια, έχει γίνει ποτέ τέτοιο συγκριτικό;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis