Journey to the Center of Earth (Limited-Edition 2-D and 3-D with Glasses) [Blu-ray]

Reaction score
62
Re: Journey to the Center of Earth (Limited-Edition 2-D and 3-D with Glasses) [Blu-ra

Τώρα, έχω μπερδευτεί με όλη την υπόθεση: Δηλαδή το συγκεκριμένο με τα γυαλιά θα δείχνει 3D σε οποιοδήποτε προβολέα/TV με οποιοδήποτε player ή πρέπει να αγοράσουμε TV/προβόλι 3D compatible και αντίστοιχο player για να παίξει???:609:

Reaction score
59
Re: Journey to the Center of Earth (Limited-Edition 2-D and 3-D with Glasses) [Blu-ra

Λογικα θα ειναι οπως τα 3D dvd που κυκλοφορουν με τα γνωστα μπλε κοκκινα γυαλια αφου ακομα δεν ειναι διαθεσιμα τα ειδικα players και οι αναλογες τηλεορασεις.

Απλα θα ειναι σε hd αναλυση

Reaction score
5
Απάντηση: Journey to the Center of Earth (Limited-Edition 2-D and 3-D with Glasses) [

Με τα κοκκινα - κυανα γυαλια δεν μου φανηκε ιδιαιτερα καλο. Μηπως θελει αλλου τυπου?

Καλα εγω δεν ειμαι και μετρο συγκρισης για 3d καθοτιν δεν το αντιλαμβανομαι τοσο ευκολα :137:

Κατσε να ρωτησω και αλλους.:109:

Reaction score
5
Απάντηση: Journey to the Center of Earth (Limited-Edition 2-D and 3-D with Glasses) [

"I tested the sample with a pair of red/cyan glasses. Works fine but the red needs to be on the right eye, the cyan on the left"

Και ναι οντως πολυ καλυτερα :111::144::111:

Reaction score
130

Καλημέρα, να ρωτήσω: Στο μενού της ταινίας το D.DTRUE HD στον ήχο το βρήκατε; Διότι εγώ το απλό dolby digita 5.1 βλέπω μόνο.
Ευχαριστώ.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Απαράδεκτο! χωρίς χρώμα ταινία πρώτη φορά βλέπω! αμέσως έβαλα τα 3D κλιπάκια του Μαστοράκη, της NUOPTIX νομίζω, αυτό ήταν, τεράστια διαφορά! χρώμα, βάθος, τέλεια! άρα το σύστημα που χρησημοποιήσανε έφταιγε, και τίποτα άλλο!!!

Reaction score
0

Μηπως ξερει καποιος αν υπαρχουν Αθηνα τετοια 3D γiαλια και που ?

Reaction score
130
Re: Απάντηση: Journey to the Center of Earth (Limited-Edition 2-D and 3-D with Glasse

Απαράδεκτο! χωρίς χρώμα ταινία πρώτη φορά βλέπω! αμέσως έβαλα τα 3D κλιπάκια του Μαστοράκη, της NUOPTIX νομίζω, αυτό ήταν, τεράστια διαφορά! χρώμα, βάθος, τέλεια! άρα το σύστημα που χρησημοποιήσανε έφταιγε, και τίποτα άλλο!!!
Αυτά τα NUOPTIX που λες τι είναι; μάρκα γιαλιών η τα κλιπάκια;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Journey to the Center of Earth (Limited-Edition 2-D and 3-D with Glasse

Με τα κοκκινα - κυανα γυαλια δεν μου φανηκε ιδιαιτερα καλο. Μηπως θελει αλλου τυπου?
Στο πακέτο δίνει cyan/magenta. Άλλο μπέρδεμα κι αυτό: ήθελα να το πάρω για να δω το 3-D επεισόδιο του Chuck της περασμένης εβδομάδας αλλά τζίφος, δεν κάνουν. Ούτε αυτά που έδιναν στα Village κάνουν.

Αν νομίζουν ότι θα κάνουμε συλλογή διαφορετικών dorky γυαλιών για κάθε studio είναι γελασμένοι. Format war τώρα για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση! :136:

Reaction score
0

το ειδα οντως προβλημα με το χρωμα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.907
Members
38.518
Νεότερο μέλος
papaevagelouv