Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Πάει πολύς καιρός που τον είχα ακούσει ένα απόγευμα στο ραδιόφωνο και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση. Μάλιστα θυμάμαι ότι έτυχε εκείνη την ώρα να με πάρει τηλέφωνο ο Ανδρέας και το συζητούσαμε, μιας και εκείνος ήταν συντονισμένος επίσης στο τρίτο...
Τριάντα πέντε χρονών σήμερα, ο Περουβιανός [FONT=Verdana, Arial]Juan Diego Florez [/FONT][FONT=Verdana, Arial]νομίζω ότι είναι ο κορυφαίος τενόρος της εποχής. Μπορεί να με επηρεάζει βέβαια και το προσφιλές σε μένα ρεπερτόριο. Το 1996 έκανε το ντεμπούτο του με Rossini και από τότε δείχνει την προτίμησή του στον συνθέτη αλλά και στα ιταλικά λιμπρέτα...[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial]Εδώ θα βρείτε πληροφορίες και δισκογραφία. Ιδού δύο live δείγματα:
Donizzeti:[/FONT]
Ένα κλεφτό δάκρυ...
[youtube]ZV73hCD0tZI[/youtube]
Mozart:
Εικόνα, ομορφιά εσύ μαγευτική, χάρμα οφθαλμών. Έρωτας μέσα από ένα πορτραίτο...
[youtube]d1-9bJrL4gA[/youtube]
Τι λέτε?
...
Τριάντα πέντε χρονών σήμερα, ο Περουβιανός [FONT=Verdana, Arial]Juan Diego Florez [/FONT][FONT=Verdana, Arial]νομίζω ότι είναι ο κορυφαίος τενόρος της εποχής. Μπορεί να με επηρεάζει βέβαια και το προσφιλές σε μένα ρεπερτόριο. Το 1996 έκανε το ντεμπούτο του με Rossini και από τότε δείχνει την προτίμησή του στον συνθέτη αλλά και στα ιταλικά λιμπρέτα...[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial]Εδώ θα βρείτε πληροφορίες και δισκογραφία. Ιδού δύο live δείγματα:
Donizzeti:[/FONT]
Ένα κλεφτό δάκρυ...
[youtube]ZV73hCD0tZI[/youtube]
Mozart:
Εικόνα, ομορφιά εσύ μαγευτική, χάρμα οφθαλμών. Έρωτας μέσα από ένα πορτραίτο...
[youtube]d1-9bJrL4gA[/youtube]
Τι λέτε?
...