JVC με LASER

Reaction score
384
Εαν δηλαδη οι απαιτησεις ψηξης εναι διαφορετικες, μπορει να δουμε και αθορυβα μηχανηματα?
:happy_6:

Reaction score
15.548
Απάντηση: JVC με LASER

χμ....μαλιστα.....
Τα εχουμε πει καιρο....
Μονο ετσι θα μπορεσεις να παρεις απολυτα ακρα.....μαυρα και λευκα ..

Για να δουμε......!!!!!

Reaction score
1
Re: Απάντηση: JVC με LASER

χμ....μαλιστα.....
Τα εχουμε πει καιρο....
Μονο ετσι θα μπορεσεις να παρεις απολυτα ακρα.....μαυρα και λευκα ..

Για να δουμε......!!!!!

Χμμμμ, για να σκεφτώ λιγάκι τι θα ζητούσε ο Κεφάλας, από τον προβολέα που θα είχε την υπέρμετρη φιλοδοξία, να πάρει τη θέση του Infocus 7200 στο σαλόνι του:
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
α. On/off contrast τουλάχιστον 100.000:1, συνδυασμένο με ένα ANSI contrast μίνιμουμ γύρω στο 10.000:1.
<o:p> </o:p>
β. Σύγκλιση τόσο τέλεια, που να μην μπορείς να εντοπίσεις απόκλιση στα τρία χρώματα, ακόμα και αν κοιτάς μέρος του πάνελ σε ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.
γ. Χρωματικά τρίγωνα 601 και 709 ακριβώς πάνω στην αναφορά. Φυσικά, και πάλι θα πει το γνωστό ρητό: «Τα χρώματα είναι λάθος», και θα μπει μέσα στα μενού για να τους αλλάξει τα φώτα.
δ. Ομοιομορφία φωτεινότητας σε όλο το πάνελ τέτοια, ώστε ακόμα και το Minolta LS100 να δείξει ακριβώς το ίδιο νούμερο ANSI από το κέντρο του πάνελ μέχρι και το τελευταίο πίξελ στις γωνίες.
ε. Χρωματική ομοιομορφία σε ολόκληρο το πάνελ τέτοια, που ακόμα και ο ακριβέστερος χρωματικός αναλυτής του πλανήτη, να σηκώσει τα χέρια ψηλά.
ζ. Το πατερνάκι του μαύρου, απλά να μην ισοδυναμεί με τίποτα λιγότερο από την πλήρη και απόλυτη απουσία φωτός.
η. Καμπύλη του gamma τόσο τέλεια, που ακόμα κι αν έχεις μεγεθύνει το διάγραμμά της στο 1000% στην οθόνη του υπολογιστή, να μην μπορείς να διακρίνεις τη παραμικρή παραμόρφωση. Εννοείται φυσικά, ότι την ίδια ακριβώς συμπεριφορά πρέπει να ακολουθούν και τα gamma των τριών βασικών χρωμάτων.
θ. Να μην υπάρχει στην εικόνα ούτε υποψία διπλού ειδώλου, ringing αλλά και τα περιγράμματα να μην τίποτα λιγότερο από αυτά που βλέπει με τα μάτια του.
Την ημέρα που θα δει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά συνδυασμένα σε υπέρτατο βαθμό στον ίδιο προβολέα, θα πάει στο Σκαφάτο και θα αρχίσει τα παζάρια για τη τιμή!!! :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
15.548
Καλα ρε..!!!! αυτην την εντυπωση εχεις σχηματιση για μενα....

Στην πραγματικοτητα ετσι ειναι τα πραγματα ομως...!!!!
Οσο ποιο κοντα ειναι ο προβολεας σε αυτα τοσο ποιο σωστη εικονα θα δεις...
Δεν εχει σημασια αν σου αρεσει η οχι....μιλαμε για σωστη απεικονιση....
Οπως επισης δεν εχει σημασια τι βλεπω εγω η εσυ η ο ταδε στα σπιτια μας....
Σημασια εχει ποιο ειναι το σωστο.....απο εκει και περα ο καθε ενας σπιτι του μπορει να βλεπει ασπρομαυρα.....ετσι δεν ειναι?

Και μιας και μιλησες για τριγωνα χεχεχεχε!!!!!
Απο το τριγωνο δεν μου αρεσει μονο ο κορεσμος του ΚΙΤΡΙΝΟΥ....!!!!
Ισως για την Ευρωπη να ειναι ετσι και για Αμερικα αλλιως..δεν ξερω..!!!!
θεωρω οτι ειναι λαθος και μπαινει λιγο παραπανω στη περιοχη του πρασινου..
Θελει λιγο κατω απο την αναφορα για να ερθουν ολα ποιο σωστα...

Και δεν περιμενω να δω ολα αυτα για να αλλαξω προβολεα.....!!!
Απλα αυτην την στιγμη προηγουνται αλλα πραγματα τα οποια δεν μου αφηνουν χρονο για βιντεοπροβολη.....βλεπω ταινια μια(1) το μηνα και ΑΝ....οποτε...
Δεν ειμαι σαν και σενα που εχεις χρονο για ταινιες....
Η βελτιωση των προβολεων απο αυτον που εχω βγαζει ματι...
Μονο την αναλυση να παρεις φτανει....
Το να παρω λοιπον προβολεα αυτην την στιγμη και να μην τον χαιρομαι γιατι να το κανω....εξαλλου οποτε θελω παιρνω οποιον θελω...!!!!!

Στην θεση σου....που εχεις χρονο αρκετο,εγω θα ειχα χτυπηση εναν τωρα ....
Εστω εναν στα 2-3 χιλαρικα.....!!!!ενα beng 5000 π.χ.ασχετα αν δεν εχει ποικιλια και ενταση στο χρωμα....σιγουρα ειναι πολυ καλυτερος απο αυτον που εχεις ...περαν του χρωματος....

Reaction score
152

.....περναει απο (waf)τελωνειο ως μηχανημα αποτριχωσης???!!!:crazy_3:

Reaction score
1
Είμαι περίεργος, αν κάποιος αμερικάνος με δείκτη ευφυΐας κουνουπιδιού, ή κάποιο μικρό παιδί τέλος πάντων, κοιτάξει κατάματα το μηχανισμό εκπομπής των ακτινών laser ενός τέτοιου προβολέα, τι πρόκειται να πάθει η όρασή του;! :happy_9:

Reaction score
3

Όπως μας έλεγε και ένας καθηγητής στο πανεπιστήμιο το laser στη ζωής σου έχεις δυο φορές τη δυνατότητα να το δεις κατάματα:
μια με το αριστερό και μια με το δεξί μάτι.:happy_6:
Βέβαια από το φακό δε θα βγαίνει η δέσμη όπως βγαίνει από την πηγή, θα είναι μάλλον πολύ πλατύτερη, συνεπώς και ασθενέστερη. Πρόβλημα όμως σίγουρα θα υπάρχει.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309

Όπως μας έλεγε και ένας καθηγητής στο πανεπιστήμιο το laser στη ζωής σου έχεις δυο φορές τη δυνατότητα να το δεις κατάματα:
μια με το αριστερό και μια με το δεξί μάτι.:happy_6:
Ρε Jo αυτό μας το είχαν πει κι εμάς στο δεύτερο έτος στα Γιάννενα. Εκεί σπούδαζες κι εσύ; (Χριστοδουλάκης ήταν το όνομα του καθηγητή αν θυμάμαι καλά...)

Reaction score
3

Ρε Jo αυτό μας το είχαν πει κι εμάς στο δεύτερο έτος στα Γιάννενα. Εκεί σπούδαζες κι εσύ; (Χριστοδουλάκης ήταν το όνομα του καθηγητή αν θυμάμαι καλά...)
Ακριβώς.
Χριστοδουλίδης το όνομα.
Σήμερα όλο αναμνήσεις είμαι…:smoking_2:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.159

Έχω κάποια Laser χειρός πράσινο χρώμα που βγάζουν μια ακτίνα που φτάνει μέχρι το διάστημα.
Μπορείς να δείξεις σε κάποιον τα αστέρια μ΄αυτό Γι΄αυτό τα λένε και starpointers.
Από μακρυά ανάβω σπίρτο, σκάω μπαλόνια, κόβω μονωτική ταινία και αν του ρίξεις την ακτίνα στο δέρμα σε καίει σε 5 δευτερόλεπτα περίπου.
Άρα 3 τέτοια μάλλον δεν είναι για να τα βλέπεις κατάματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.481
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid