JVC Everio GZ-MG505 3xCCD ή SONY DCR-SR90E

Reaction score
0
παιδια βοηθειααααα...

χθες πηγα να αγορασω βιντεοκαμερα απο οτ πλαισιο..ηθελα την jvc αλλα με ενημερωσαν οτι θα παραλαβουν απο βδομαδα,αυριο φευγω για μονεμβασια τρεις ημερες και υπαρχει σοβαρος λογως να εχω την καμερα μαζι!!

οποτε τi κανουμε ;;;

αγορασα λοιπον την sony μαζι με το βαλιτσακι και ενα memory stick pro duo 1g,

ελα που φτανω σπιτι ανοιγω την μηχανη κανω ανω κατω ολη την μηχανη να βρψ που μπαινει το stick αλλα τζιφος...
τελικα δεν περνει memory stick..

περνω τηλ. το πλαισιο και μιλαω με τον πωλητη ( ευγενεστατος ) και μου λεει αμανν δεν περνει memory stick τωρα τι κανουμε ;

επιστροφη του λεω τι αλλο ;;
περνω τηλ. σημερα ξανα και μαθαινω οτι αυριο η αποθηκη τους παραλαμβανει το μοντελο της jvc!

τι να κανω ;

να κρατησω την sony η να παραγειiλω την jvc κα να παραλαβω απο σαββατο η δευτερα;;

η αξια και των δυο ειναι 1.099 €

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
H Everio δεν είναι με το σκληρό δίσκο; Αν ναι, να μη σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά εγώ θα την προτιμούσα..

Reaction score
0
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
H Everio δεν είναι με το σκληρό δίσκο; Αν ναι, να μη σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά εγώ θα την προτιμούσα..

Μαρια το προβλημα ειναι οτι και οι δυο ειναι με σκληρο δισκο 30gb, η sony εχει 1 ccd ενω η jvc εχει 3 ccd και δεχεται memory stick....

Reaction score
14
JVC Everio GZ-MG505 3xCCD

5mpixels photos, SD card slot, 3CCD (Πολύ σημαντικό), 450γρ, 74 x 73 x 125mm, 2.3mpixels CCD για βίντεο.

ή

SONY DCR-SR90E

3.3mpixels photos, single CCD, 535γρ, 149 x 69 x 82 mm, 2mpixels για βίντεο.

Αν και είμαι SONY-freak σε αυτόν τον τομέα HDD η JVC εχει πάρει τα σκήπτρα.

Με εκπλήσει το γεγονός ότι δεν εχει μια υποδοχή memory stick αν και σου λεει εχεις σκληρό δισκο 30γίγα τι να το κάνεις το στικ, αλλά και πάλι μ@λακία τους!

Συμβουλή αγόρασε την JVC και ασε την Μονεμβασιά στην μνήμη σου να μείνει!! Η κάμερα της SONY χάνει πολύ σε σχέση με την EVERIO, ειδικά στο κομμάτι 3ccd. Trust me!

Reaction score
0
καλησπερα, χθες εγινε η τραμπα... χαχαχα :lol:
πηγα πισω την sony κια μολις ειχαν παραλαβη την jvc ( και με δωρο sd memory 2g )
εξωτερικα πολυ πιο ομορφη απο την sony και πιο ελαφρια,
απο πλευρας menu μου αρεσε πιο πολυ η sony μιας και ολες οι λειτουργιες γινονται απ οτην οθονη αφης και οχι button joystick το οποιο υπαρχει πανω στο τελαρο της οθονης της jvc.
η ποιοτητας της εικονας στα ματια μου αρκετα καλυτερη απο την sony ( ιδιως το βραδυ ) τοτε καταφερα να δω την καμερα....( την ωρα που επεσε για υπνο το παιδι και η γυναικα 8) )
η μπαταρια της jvc καταναλωνει τα λεπτα ..για δευτερολεπτα :x ( με το πιστωτικο που δημιουργηθηκε ( 100 € ) θα παω να αγορασω σημερα extra μπαταρια .
το μαυρο χρωμα με φτιαχνει περισσοτερο ( και πιον δεν...).
περισσοτερα ισως το απογευμα που θα κανω και καμια ληψη με φως ημερας!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Καλορύζικη.
Δες και στον Γερμανό για καμμια μπαταρία λιθίου με μεγαλύτερη χωρητικότητα. Θα πάρεις μεγαλύτερη μπαταρία δίνωντας χρήματα λιγώτερα και απο αυτά που θα έδινες για την μικρή της εταιρίας.

Reaction score
0
ευχαριστω για την συμβουλη , θα περασω σημερα μια βολτα απο γερμανο αλλα εχω και πιστωτικο ( 100€ ) στο πλαισιο,
απ οτι εμαθα η μεγαλη μπαταρια ( 3 ωρες ) περιπου στα 70 €.

Reaction score
14
καλορίζικη και καλές βιντεοσκοπήσεις.

Πες μας εντυπώσεις και απο την φωτογραφική της μεριά?

Reaction score
0
ευχαριστω παιδια , δυστυχως δεν εχω προλαβει να βιντεοσκοπησω , φευγω αυριο για διακοπες κια ειμια στην τσιτα...
απο μερικες φωτογραφιες που τραβηξα των γιο μου δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα ,πρεπει να εχεις αρκετα σταθερα χερια για να βγουν καθαρες ...εδω πιστευω οιτι δεν βοηθαει και το βαρος της μηχανη, ειναι πολυ ελαφρια.το θετικο ειναι το ζουμ φτανει και χ8.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.835
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos