- Reaction score
- 204
ειμαι νεος στο χωρο..
και θα ηθελα ορισμενες συμβουλες...
αν γνωριζει κανεις τον παραπανω ενισχυτη jvc jr-s81m..
τα τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι..
AMPLIFIER SECTION
Output Power : 35 watts per channel, mιn.RMS,
both channels driven,
into 8 ohms from 20 Hz to 20 kHz,
with no more than 0.5 % total harmonic distortion
38 watts per channel into
8 ohms (1 kHz, THD 0.5 %)
43 watts per channel into
4 ohms (1 kHz, THD O.5%)
και καταναλωση εχει 280watt...
απο τα λιγα που ξερω εκ πρωτης οψεως δειχνει λιγο "ψοφιος",αφου τα 38 wαττ στα 8Ω γινονται μολις 43 στα 4Ω..καθως επισης εχει και μεγαλη παραμορφωση..
ο ενισχυτης εχει αγοραστει το 1979..(απο τον πατερα μου..)
αυτα θεωρητικα..
τα ηχεια που εχω τωρα ειναι τα B&W 602 s2..πριν ειχα τα B&W 303(απο θεμα οδηγησης παντως σε κλιμακα του 0-10 στην ισχυς οταν παιζω στο 5.5-6 με το ζορι ακουω τη φωνη μου..γενικα παιζουν αρκετα δυνατα τα ηχεια)
ακουστικα ο ενισχυτης παιζει αρκετα καλα...δεν εχω μετρο συγκρισης δυστυχως καποιον αλλο στερεοφωνικο αλλα μονο με τους AV yamaha 650 kai 1500..οπου στα αυτια μου και των ιδιoκτητων των yamaha παιζει μαλλον καλυτερα ο JVC...(με ιδια ηχεια εγινε η συγκριση.)
σκεφτομαι για αλλαγη του ενισχυτη με καποιον πιο καινουργιο κυριως γιατι μου ειπαν οτι η διαρκεια ζωης του εχει τελειωσει προ πολλου και ισως κανει κανα μπαμ και θρηνησω και τα ηχεια..
σκεφτομουν για τον ΝΑD c320....
ποια η γνωμη σας για τον JVC..?
αξιζει η αλλαγη του με καποιον καινουργιο budget στερεοφωνικο..?
ο jvc παιζει καλα απο θεμα ηχου χωρις τριξιματα κτλ...
για ενισχυτη μπορω να δωσω τωρα μεχρι 400ευρω...
καμια συμβουλη?
υ.γ σορρυ για το μεγαλο ποστ και τις ισως ηλιθιες ερωτησεις ...απλα εχω και συναισθηματικο δεσιμο με τον εν λογω ενισχυτη ..
και θα ηθελα ορισμενες συμβουλες...
αν γνωριζει κανεις τον παραπανω ενισχυτη jvc jr-s81m..
τα τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι..
AMPLIFIER SECTION
Output Power : 35 watts per channel, mιn.RMS,
both channels driven,
into 8 ohms from 20 Hz to 20 kHz,
with no more than 0.5 % total harmonic distortion
38 watts per channel into
8 ohms (1 kHz, THD 0.5 %)
43 watts per channel into
4 ohms (1 kHz, THD O.5%)
και καταναλωση εχει 280watt...
απο τα λιγα που ξερω εκ πρωτης οψεως δειχνει λιγο "ψοφιος",αφου τα 38 wαττ στα 8Ω γινονται μολις 43 στα 4Ω..καθως επισης εχει και μεγαλη παραμορφωση..
ο ενισχυτης εχει αγοραστει το 1979..(απο τον πατερα μου..)
αυτα θεωρητικα..
τα ηχεια που εχω τωρα ειναι τα B&W 602 s2..πριν ειχα τα B&W 303(απο θεμα οδηγησης παντως σε κλιμακα του 0-10 στην ισχυς οταν παιζω στο 5.5-6 με το ζορι ακουω τη φωνη μου..γενικα παιζουν αρκετα δυνατα τα ηχεια)
ακουστικα ο ενισχυτης παιζει αρκετα καλα...δεν εχω μετρο συγκρισης δυστυχως καποιον αλλο στερεοφωνικο αλλα μονο με τους AV yamaha 650 kai 1500..οπου στα αυτια μου και των ιδιoκτητων των yamaha παιζει μαλλον καλυτερα ο JVC...(με ιδια ηχεια εγινε η συγκριση.)
σκεφτομαι για αλλαγη του ενισχυτη με καποιον πιο καινουργιο κυριως γιατι μου ειπαν οτι η διαρκεια ζωης του εχει τελειωσει προ πολλου και ισως κανει κανα μπαμ και θρηνησω και τα ηχεια..
σκεφτομουν για τον ΝΑD c320....
ποια η γνωμη σας για τον JVC..?
αξιζει η αλλαγη του με καποιον καινουργιο budget στερεοφωνικο..?
ο jvc παιζει καλα απο θεμα ηχου χωρις τριξιματα κτλ...
για ενισχυτη μπορω να δωσω τωρα μεχρι 400ευρω...
καμια συμβουλη?
υ.γ σορρυ για το μεγαλο ποστ και τις ισως ηλιθιες ερωτησεις ...απλα εχω και συναισθηματικο δεσιμο με τον εν λογω ενισχυτη ..