JVC KD AVX 33

Reaction score
0
Στο παρακάτω κατάστημα βρήκα το JVC KD AVX 33 στην τιμή των 359 ευρώ.Ξέρεται κάτι για το συγκεκριμένο player ή το κατάστημα ή τέλος για την τιμή;Να το πάρω ή έχει κάποια φάβα ο λάκος;

www.technixx.gr

Reaction score
49
Απάντηση: JVC KD AVX 33

Η τιμή είναι καλή!
Τα αξίζει αυτά τα χρήματα η πηγή.
Για το κατάστημα δεν ξέρω, δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί.

Σαν πηγή, τι χρήση θα της κάνεις?
Την θες λόγω του multimedia χαρακτήρα της? Για την οθόνη της?

Αν σκοπός σου είναι ο ήχος (καθαρά) η πηγή είναι εντελώς απλή. Ουσιαστικά πληρώνεις την οθόνη και την δυνατότητα αναπαραγωγής DVD, DVDmp3 και avi-divx....
Ηχητικά δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, ούτε ικανοποιητικές ρυθμίσεις (ούτε καν crossover δεν έχει). Είναι (κλασικά) τονισμένα τα άκρα του φάσματος (χαμηλό και υψηλές) για να βγαίνει εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αλλά αν στο αυτοκίνητο δεν παίζουν ακριβοί ενισχυτές/ ηχεία δεν θα προβληματιστείς ιδιαίτερα.

Reaction score
0

Καταρχήν να σε ευχαριστήσω για την αμεσότητα της απάντησης . Όντος έψαχνα ένα μοντέλο σαν αυτό για τα ‘πρόσθετα’ που έχει πάνω του . Θα συνδέσω τον σκληρό δίσκο που έχω και με μια οθόνη πίσω θα βλέπει ο μικρός ταινίες στα ταξίδια και θα γλιτώσω και από το έξτρα bluetooth (όχι ότι μου χρειάζεται απαραίτητα αλλά όταν με παίρνουν τηλέφωνο το απαντώ και όταν θέλω να πάρω - παίρνω … και μετά βρίζω τους άλλους που μιλούν στο κινητό οδηγώντας ).
Ενισχυτή δεν έχω και δεν έχω σκοπό να βάλω αλλά ένα σετ καλά ηχεία το ήθελα . Πριν ανακατευτώ με dvd οθόνες κλπ μου άρεσαν πολύ το pioneer p77rs και μετά το p88rs στα οποία λόγω κόστους δεν προχώρησα . Γενικά μου αρέσει ο καθαρός ήχος και όχι η ένταση . Αλήθεια τι γνώνη έχεις για τα pioneer που ανέφερα; Μήπως να το ξανάβλεπα;

Reaction score
49

Εγώ έχω το P88RS από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.
Είναι τρομερό μηχάνημα αν ο στόχος μας είναι ο άριστος ήχος με λογική τιμή. Και βέβαια έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί ένα HiEnd σύστημα πάνω του αλλά και πάρα πολλές ρυθμίσεις για να φέρεις τον ήχο στα μέτρα σου!!
Αυτή τη στιγμή υπάρχει και το P88RSΙΙ με χάλκινο σασί και μαύρη πρόσοψη. Ή πας σε εκείνο ή ψάχνεις στοκ P88RS πρώτης γενιάς σε τιμή προσφοράς.

Προσωπικά θα αγόραζα το P88RS MKI και για το αγγελούδι θα έπαιρνα (από το Πλαίσιο) ένα φορητό DVDp με οθόνη 6.5 ιντσών και ένα σετ ακουστικών. Οπότε το παιδί θα βλέπει καλύτερα (η οθόνη θα είναι πιο κοντά του), θα ακούει χωρίς οι υπόλοιποι στο όχημα να υποχρεώνονται να ακούν την ταινία (θα ακούν πχ ραδιόφωνο) και θα μπορείς να πάρεις την συσκευή πχ στο καράβι για να δείτε κάποια ταινία.
Χώρια που δεν θα κινδυνεύεις να σου σπάσουν το αυτοκίνητο για την πίσω οθόνη (ή ό,τι άλλο μπορεί να νομίζουν ότι έχεις στο αυτοκίνητο).
Και τέλος θα είσαι πιο ασφαλής σαν οδηγός αφού δεν θα έχεις μια οθόνη κοντά σου να σου τραβάει το βλέμμα.....

Είναι κατά των οθονών στο αυτοκίνητο.....Δεν φαίνεται, ε?? :116:

Reaction score
0

ΜΚΙ εννοείς πρώτης γενειάς ή είναι κάποιο άλλο μοντέλο; Το καινούριο γιατί δεν θα το επέλεγες;

Reaction score
49

ΜΚΙ εννοείς πρώτης γενειάς ή είναι κάποιο άλλο μοντέλο; Το καινούριο γιατί δεν θα το επέλεγες;

Pioneer DEH-P88RS (MKI)

PIONEER DEH-P88RSII (MKII)

Όπως βλέπεις είναι ίδια εμφανισιακά εκτός από το χρώμα.
Σε θέματα ουσίας άλλαξε και το σασί (που δεν φαίνεται εδώ) σε χάλκινο.
Στην πράξη οι αλλαγές είναι ελάχιστες (εως μηδενικές) και έγιναν κυρίως για να ταιριάξει αισθητικά το P88 με τα νέα Rcd της Pioneer που έχουν μαύρη πρόσοψη! (για να προωθήσουν υποσυνείδητα και το λογότυπο Kuro...)

Αν η διαφορά τιμής είναι σοβαρή (πχ 150€) πας χαλαρά στο ΜΚΙ
Εκτός κι αν σου αρέσει πάρα πολύ η μαύρη πρόσοψη!!

Reaction score
0

Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές και τον χρόνο σου . Μακάρι τα οικονομικά να μην επηρεάσουν την επιλογή μου .

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster