Jvc x7 & Nvidia Gt430

Reaction score
56
Καλημέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα .Στον jvc έχω συνδέσει το ps3 και ενα HTPC με κάρτα την GT 430. Ενώ λοιπόν με το ps3 περνάει κανονικά 3d με την Gt 430 δεν μπορώ να τα καταφέρω με τίποτα. Έχω δοκιμάσει με πολλούς drivers αλλά τίποτα μέχρι τώρα .Έχει κανείς αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχα η έχει κανείς άλλος καμία ιδέα τι να ψάξω (π.χ firmware jvc?) Ευχαριστώ

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.810
Απάντηση: Jvc x7 & Nvidia Gt430

Aν το δει ο gkontoletas, θα μπορέσει να σε βοηθήσει, μια και κατέχει το θέμα των htpc.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.458

**Support for HDMI 1.4a including GPU accelerated Blu-ray 3D support (Blu-ray 3D playback requires the purchase of a compatible software player from CyberLink, ArcSoft, Corel, or Sonic), x.v.Color, HDMI Deep Color, and 7.1 digital surround sound will be added in a Release 260 driver. Upgrade your GPU to full 3D capability with NVIDIA 3DTV Play software, enabling 3D gaming, picture viewing and 3D web video streaming. See www.nvidia.com/3dtv for more details.

http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gt-430-us.html

Nα υποθέσω ότι έχεις δεί πως θέλει συγκεκριμένο software player για να παίξει 3d;

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.799
Με total media theatre θα δεις σίγουρα. Πρόσεξε όμως στο menu της nvidia να ενεργοποιήσεις το 3d.

Reaction score
56

**Support for HDMI 1.4a including GPU accelerated Blu-ray 3D support (Blu-ray 3D playback requires the purchase of a compatible software player from CyberLink, ArcSoft, Corel, or Sonic), x.v.Color, HDMI Deep Color, and 7.1 digital surround sound will be added in a Release 260 driver. Upgrade your GPU to full 3D capability with NVIDIA 3DTV Play software, enabling 3D gaming, picture viewing and 3D web video streaming. See www.nvidia.com/3dtv for more details.

http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gt-430-us.html

Nα υποθέσω ότι έχεις δεί πως θέλει συγκεκριμένο software player για να παίξει 3d;
Ναι εχω player της ArcSoft totalmedia theater5

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.799
Re: Απάντηση: Re: Jvc x7 & Nvidia Gt430

Εναργοποιημένο είναι αλλά δεν βλέπω 3d
Έτρεξες το wizard της nvidia να δεις αν δουλεύει με τα γυαλιά σου; Τι ανάλυση έχεις επιλεγμένη; Κανονικά θα πρέπει να βλέπεις κάτω απο το menu της nvidia 3d 1080p24 framepack και να το επιλέξεις.

Reaction score
56
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Jvc x7 & Nvidia Gt430

Μάλλον το βρήκα!Είναι θέμα της nvidia, πρέπει να δώσεις τον ήχο ξεχωριστά από την DVI στον AV και μόνο εικόνα στον JVC.Θα κάνω δοκιμές πιο αργά (βλέπει η σύζυγος tv) και θα σας πώ πιο σίγουρα αύριο.
Σας ευχαριστώ!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.799
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Jvc x7 & Nvidia Gt430

Μάλλον το βρήκα!Είναι θέμα της nvidia, πρέπει να δώσεις τον ήχο ξεχωριστά από την DVI στον AV και μόνο εικόνα στον JVC.Θα κάνω δοκιμές πιο αργά (βλέπει η σύζυγος tv) και θα σας πώ πιο σίγουρα αύριο.
Σας ευχαριστώ!
Επειδή έχω και nvidia και jvc x3, η μόνη περίπτωση να ισχύει αυτό είναι να έχεις απενεργοποιήσει το passthrough στον ενισχυτή σου. Ποιόν έχεις;

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.799
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Jvc x7 & Nvidia Gt430

Εννοείτε βέβαια ότι ο ενισχυτής πρέπει να υποστηρίζει passthrough 3d σήματος, που μεταφράζεται κατά 95% ότι πρέπει να έχει θύρες hdmi 1.4

Reaction score
56
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Jvc x7 & Nvidia Gt430

Εχω τον Pionner lx83 και να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν το έχω ενεργοποιήσει το passthrough η όχι.Εχεις ιδέα από Pionner και πώς γίνεται?

Reaction score
56
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Jvc x7 & Nvidia Gt430

Εχω τον Pionner lx83 και να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν έχω ενεργοποιήσει το passthrough.Έχεις ιδέα πως?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.458

3d είναι ο 83 οπότε δεν νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.799
Να σε ρωτήσω στο menu της nvidia έχεις τέτοια επιλογή για την ανάλυση του pc σου;

Reaction score
56
Απάντηση: Re: Jvc x7 & Nvidia Gt430

Ναι έχει τέτοια επιλογή και αυτή έχω επιλέξει και τον οδηγό διαμόρφωσης 3d έχω τρέξει.
Κατάφερα να δω στερεοσκοπικο υλικό λοιπόν στέλνοντας εικόνα από HDMI στον Jvc και ήχο απο την Dvi με ανταπτορα HDMI στον Pionner. Δεν κατάφερα να δω side by side και θα ήθελα την βοήθεια σας σε αυτο.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Αχιλλέα καλοθέατος δεν άντεξες τελικά? δεν παίρνεις ενα oppo να μην έχεις σκοτούρες?

Reaction score
56
Απάντηση: Re: Jvc x7 & Nvidia Gt430

Αχιλλέα καλοθέατος δεν άντεξες τελικά? δεν παίρνεις ενα oppo να μην έχεις σκοτούρες?
Ευχαριστώ Γιάννη να είσαι καλά!
Το oppo παίζει τα πάντα ακόμα και 3D?

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.799
Re: Απάντηση: Re: Jvc x7 & Nvidia Gt430

Ναι έχει τέτοια επιλογή και αυτή έχω επιλέξει και τον οδηγό διαμόρφωσης 3d έχω τρέξει.
Κατάφερα να δω στερεοσκοπικο υλικό λοιπόν στέλνοντας εικόνα από HDMI στον Jvc και ήχο απο την Dvi με ανταπτορα HDMI στον Pionner. Δεν κατάφερα να δω side by side και θα ήθελα την βοήθεια σας σε αυτο.
Στο menu του jvc λοιπόν κάπου υπάρχει option (νομίζω κάτω απο το menu του hdmi) για την επιλογή 3d. Default νομίζω είναι σε automatic. Άλλαξε το σε side by side. Πάντως αν δοκιμάζεις να τρέξεις side by side υλικό με το TMT το βρίσκω κάπως λογικό να μην ξέρει που να κλειδώσει το σύστημα. Δοκίμασες με άλλον player;

Reaction score
56
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Jvc x7 & Nvidia Gt430

Στο menu του jvc λοιπόν κάπου υπάρχει option (νομίζω κάτω απο το menu του hdmi) για την επιλογή 3d. Default νομίζω είναι σε automatic. Άλλαξε το σε side by side. Πάντως αν δοκιμάζεις να τρέξεις side by side υλικό με το TMT το βρίσκω κάπως λογικό να μην ξέρει που να κλειδώσει το σύστημα. Δοκίμασες με άλλον player;
Σωστά πρέπει να διαλέξεις το side by side στο menu του hdmi αλλά πρέπει να δίνεις σήμα 1080i/60 ή 1080p/60 και όχι 1080p/24 γιατί δεν το υποστηρίζει στο side by side 3D. Δεν είναι λοιπόν θέμα player.Σε ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον!!

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.310
Members
38.680
Νεότερο μέλος
SNOOPDC