Kαλώδια Τηλεόρασης

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους κ συντονιστές του φανταστικού αυτού Forum.Θα ήθελα να σας ρωτήσω για κάτι που πρόκειται να κάνω την επόμενη εβδομάδα,στο σαλόνι του σπιτιού μου όπου κ βρίσκεται η τηλεόραση.Η τηλεόραση λοιπόν βρίσκεται τοποθετήμενη στον τοίχο με βάση,ο οποίος τοίχος θα επενδυθεί με πέτρα.Η τηλεόραση απο την πίσω της πλευρά,έχω συνδέσει τα 2 scart κ το καλώδιο Hdmi όπου καταλύγουν στις αντίστοιχες πηγες αλλά η απόσταση απο την τηλεόραση μέχρι τα μηχανήματα ειναι περίπου 60 cm κ κρέμονται κάτω απο την τηλεόραση.Σκέφτομαι όλα τα καλώδια αυτά να τα βάλω κάπου εσωτερικά μέσα απο τον τοίχο με κάποια σωλήνα,η κάποιο κανάλι κ μετά απο πάνω να επενδύσω τον τοίχο με πέτρα αλλά σκέφτομαι αν χαλάσει κάποιο scart η κάποιο άλλο καλωδιο πως θα το αντικαταστίσω?????Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να περάσω αυτά τα καλώδια μέσα απο τον τοίχο κ να τα αντικαθιστώ αν χαλάνε με κάποιο τρόπο?????Ρωτάω όλους εσας τους ειδικούς την γνώμη σας δεν ξέρω κάποιο τρόπο!!!!!!!Ευχαριστώ να είστε όλοι σας καλά

Reaction score
1
Απάντηση: Kαλώδια Τηλεόρασης

οχι jim θα σε συμβουλευα να μην ανοιγες τετοια μερεμετια για 3-4 καλωδια...
πηγαινε σε ενα μαγαζι με ηλεκτρολογικο υλικο και παρε ενα ωραιο καναλι [οχι με γωνιες]
αυτο που ειναι πλατυ με στρογγυλεμενες ακρες και ειναι ομορφοτερο.
παρε οσα μετρα σου χρειαζονται και βαψτο σε ενα χρωμα του γουστου σου [πριν το κολλησεις στον τοιχο]. δεν ειναι ουτε προχειρο, ουτε ασχημο.

αν σου χαλασει κατι [που δε νομιζω] ή θελησεις να κανεις καποια προσθηκη, ξεκουμπωνεις το πανω μερος του και τελειωσες!

αυτο εχω κανει κ γω και ειναι πολυ ομορφο αισθητικα.

αν τωρα sony και καλα θες να περασεις καλωδια μεσα στον τοιχο καλυτερα συμβουλεψου καποιον εμπειροτερο που κανει οπτικοακουστικες εγκαταστασεις...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.170
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS