Kαμιά ιδέα για budget home cinema?

Reaction score
0
Έχω παραλάβει εδώ και λίγες μέρες την καινούργια μου τηλεόραση LG 42PX4RV και δυστυχώς τα χρήματα που είχα μαζέψει για ένα καλό home cinema να την πλαισιώσει .... έχουν " εξατμιστεί".... σε πολλές αγορές για το καινούργιο σπίτι ( δυαράκι... που να ήταν και μεγαλύτερο). Υπολογίζω χρήματα μέχρι 600 ευρώ άντε και λίγο ( λίγο όμως) παραπάνω. Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα για ένα αξιοπρεπές σύστημα ( ηχεία και dvd), ας με βοηθήσει γιατί όσο διαβάζω περιοδικά τόσο πιο πολύ μπερδεύομαι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
7
Σε τι χωρο θα μπει το συστηματακι? μ²

Παντως θα σου προτεινα να κανεις λιγο υπομονη να μεγαλωσει το αποθεματικο και να αγορασεις μετα κατι καλυτερο, επειδη με 600 παιρνεις μονο τα ετοιμα σετακια...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
Με 669€ υπάρχει ένα σετ της Denon με ξεχωριστές συσκευές (receiver/dvd/ηχεία). Σε αυτά τα λεφτά δεν έχει ανταγωνισμό. Οπότε ή μαζεύεις κάτι παραπάνω ή αγοράζεις τώρα το denon...

Reaction score
0
Το έχω δει αυτό της Denon σε διαφημιστικό φυλλάδιο: AVR-1306+ to 1720 dvd+SYS-56HT ηχεία. Φαίνεται αρκετά καλό και σίγουρα η επωνυμία εγγυάται και κάποια αποτελέσματα αξιοπρεπή αν μη τι άλλο. Να υποθέσω ότι αποδίδει καλύτερα από άλλα συστήματα Sony ή Philips που είναι έτοιμα πακέτα στα 500 περίπου ευρώ πάνω κάτω?
Ο χώρος που θα μπεί είναι μικρός ( 3,5 χ 4,5) όπου συνυπάρχει σαλόνι και κουζίνα ( δυαράκι γαρ). Αυτή τη στιγμή έχω την LG στον τοίχο με καλώδια να κρέμονται από κάτω και δεν μπορώ να τα βλέπω για πολύ. Οπότε καλά θα ήταν να μάζευα και άλλα χρήματα αλλά με βλέπω να μπαίνω σε κανά δυο μαγαζιά το συντομότερο και να"χτυπάω" άμεσα ένα επιπλο και ένα σετ home cinema. Για αυτό και απευθύνθηκα στο foroum, για να είναι ακούσω και καμιά γνώμη από πιο έμπειρους. Ευχαριστώ για την ιδέα. Αν έχετε και κάτι άλλο υπόψην ακούω προτάσεις.

Reaction score
0
επειδη αναφερεσε σε budget να σου δωσω κι εγω μια ιδεα για να κοιταξεις. εγω εχω ηδη για ηχο αυτα http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/EEUR/EN,CRID=2177,CONTENTID=9486 (αργοτερα θα παω σε κατι πολυ δυνατοτερο) και περιμενω την AMOI για εικονα. αν δεν εισαι προκατειλημενος επειδη η logitech βγαζει προιοντα για computer για τα 350 ευρω που κοστιζουν πιστευω οτι "ριχνουν στα αυτια" ακριβοτερα συστηματα. να πω επισης σαν θετικους ψηφους οτι δυο ατομα που τα ακουσαν σε εμενα αγορασαν κι αυτοι τα ιδια για τις τηλεορασεις τους. ισως σαν εμφανιση μπροστα στο στυλ του ενισχυτη να μην σε ικανοποιει αλλα προηγειται ο ηχος πιστευω. γενικα οτι διαλεξεις ψαξε για ενα review στο internet και στα εντυπα.

Reaction score
0
Τα logitech για να λέμε την αλήθεια τα καλοσκέφτομαι... και αυτά αλλά και τα Z-5450 που είναι ασύρματα. Πάντως για τα Z-5500 έχω διαβάσει ΜΟΝΟ καλά reviews. Tο σίγουρο είναι πως θα κρατήσουν χαμηλά το budget. Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτοενισχυόμενα, δηλ. τα συνδέεις μόνο με dvd και παίζουν, δεν χρειάζονται ενισχυτή, σωστά?

Reaction score
0
μου αρεσουν τα Z-5450 αλλα ειναι πιο μικρo σε watt το subw. τα 5500 εχουν τον ενισχυτη μεσα στη καμπινα του subw. τα εχω πανω απο ενα χρονο και παιζουν απροβληματιστα. εχω συνδεσει πανω τους το xbox (optical), dvd (coaxial) και το pc (direct). το μονο που με χαλασε σε αυτα ειναι οτι στα περιφερειακα ηχεια το καλωδιο μπαινει εσωτερικα του ηχειου κι οχι με καποιο βυσμα.

Reaction score
0
Περί Ζ-5500

Αν θελήσω να αλλάξω τα καλώδια στα περιφερειακά ηχεία, δεδομένου ότι θα χρειαστώ άλλα με μεγαλύτερο μήκος για να φτάσουν με καναλάκια πάνω στο πρεβάζι πίσω από τον καναπέ ( που είναι στα 4,3 μέτρα απόσταση από τηλ., υπολογίχω γύρω στα 8 μέτρα καλώδια για να πετύχω να μην φαίνονται), γίνεται ή πρέπει να διαλύσω τα ηχεία?

Reaction score
0
δοκιμασα και ανοιξα ενα ηχειο παλιοτερα και ειναι πικρα το κλεισιμο του. αλλα τα καταφερα χωρις να το αχρηστευσω.

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Αυτο για το Denon συμφωνω και εγω.
Ολα τα αλλα ειναι πολυ μικρα.
Αν και ειχα και εγω ηχεια για computers και ακουγα για πολυ καιρο ευχαριστα τις ταινιες μου. Ειχα τα Gigaworks S-750 700 W/RMS 7.1 με 360 ευρο.
Κορυφαια!!!!!!!!!!

Για ριξε μια ματια και εδω

http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&product=9306

Reaction score
807
τα gigaworks οντως ειναι πολυ καλα για την τιμη τους.Μπορεις καλλιστα να πας στο 5.1 σετ της koda 230 μαζι με εναν μικρο ενισχυτη και dvd player...

Reaction score
0
ψάξε ψάξε, τελικά όλο και κάτι βρίσκεις... Μετά από σχετική έρευνα αγοράς ( στη Λάρισα πάντα όπου είμαι) είμαι μεταξύ των εξής ( για πάνω- κάτω 600 ευρώ) : 1) να κρατήσω χαμηλά τα ποσά με ένα σύστημα πχ Ζ-5500 ή της Creative αντίστοιχο + 'ενα καλό dvd με HDMI ( Samsung 950 i Sony N92) και 2) βρήκα στο Εικόνα-Ήχος ένα 5.1 της ONKYO με ραδιοενοσχυτή και ενεργό sub κοντά στα 500 ευρώ και να προσθέσω σε αυτό ενα απτα παραπάνω dvd ( οπότε και πάμε γύρω στα 650-700 σύνολο).

Reaction score
0
mrw, αυτό το σύστημα της Samsung φαίνεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ενδιαφέρον, γνωρίζεις πότε έρχεται Ελλάδα?

mrw

Reaction score
0
Σε λίγο θα με περάσουν και για πράκτορα του Φουρλή...

Ρωτήστε τους "εισηγμένους" - πού κάνουν ότι μπορούν για να χαντακώσουν την Samsung

Eίδα το R-125 (Me Scart rgb VideoIn , made in Slovakia) στο Μediamarkt 389 Eυρώ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) όταν το Pixmania το έχει κάτω απο 270

Reaction score
0
PIra telika to Onkyo 580. Enas radioenisxitis ( o 330 ), 5 doriforoi kai ena sub, mazi me to dvd tis LG ( na " tairiaksei" me tin tileorasi) to 9900h. ta sindesa ( kanalakia giro giro apo ton toixo) kai apo tis protes akoaseis ola deixnoyn para poly kala. Sinolo moy vgike to paketo 600 EYRO, pistevo arketa kala ( eidika gia Onkyo)

Reaction score
0
Thnanks Andrew. kai eyxaristo oloys gia tis protaseis kai tis idees. Opoios thelei kamia pliroforia gia to Onkyo 580 stin diathesi toy

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.555
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος