Kανενας με Philips TSU 9600?

Reaction score
384
Παρατηρω πολυ σπανια αναφερεται το χειριστηριο αυτο της Philips, και ηθελα να δω μηπως υπαρχει κανενας που ασχολειται με το συγκεκριμενο.

Εχω αφιερωσει καποιες ωρες τον τελευταιο καιρο και εχω καταφερει να κανω ομορφα πραγματα.

Υπαρχει κανενας που να το εχει, να μας πει και τη δικη του γνωμη?
Απο περιεργεια, ποσο κοστιζει στην Ελλαδα?

Reaction score
239
Απάντηση: Kανενας με Philips TSU 9600?

Δημητρη αν και λιγο παλιο το ποστ σου. το εχω εγω, μεχρι τωρα η χρηση ηταν με ir και τωρα προσπαθω να το δουλεψω με το rfx. το δικο μου το πηρα απο Αμερικη με custom προγραματισμο

Reaction score
384

Tο καταφερες να το λειτουργησεις με το RXF9600 τελικα?
Εχω 2 RFX στο συστημα και ευτυχως δουλευουν ολα ρολοι (χτυπα ξυλο).

Reaction score
239

θα με βοηθησει ο προγραμματιστης αυτη τη βδομαδα. εμειναν καποιες μικροαλλαγες στον προγραμματισμο και τελιωσαμε. παντως για πιο φτηνη λυση σε σχεση με crestron δεν πεζετε, φυσικα τα crestron και τα amx εχουν τεραστιες δυνοτητες οπως ξερεις καλυτερα. αλλα για περιορισμενη χρηση δεν πεζετε

Reaction score
384

Δεν του βαζεις χερι μονος σου? Δεν ειναι δυσκολο. Εγω δεν ειμαι και κανενας hacker αλλα το καταφερα. Εκτος αμα γραφεις τιποτα πολυπλοκα prontoscripts....

Reaction score
239

Θα του βαλω χερι, εχω αρχισει απο χτες. Απλα οταν μου το ειχε στειλει το xcf ηταν ηδη μεσα στο μηχανημα. προχτες μου εστειλε το xcf με τις αλλαγες που ζητησα και εκανα ενα αντιγραφο και αρχισα τις μοντιφες! στο remote central εχει πολυ παραδειγματα και ετοιμα γραφικα αν δεν το χεις ψαξει

Reaction score
239

Δημητρη εχεις καθολου γραφικα για τα ελληνικα καναλια?

Reaction score
384

Οχι, αλλα αυτα πιστευω τα βρισκεις στο ιντερνετ, και μετα φτιαχνεις τα κουμπια μονος σου. Εαν θελεις software ειδικα για κουμπια στειλε mail.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος