Kανονικη τηλεοραση στο κινητο

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Κανονικη τηλεοραση , με επιλογη καναλιων και συνδρομη.
Δειτε http://www.rok.tv/

Προς το παρον μονο για Αγγλια αλλα συντομα και σε πολλες αλλες χωρες.
Τσεκαρετε εαν το κινητο σας εχει την δυνατοτητα...

Reaction score
164
Aχ, τι ωραία!
Θα έχουμε και κανονική τηλεόραση, όπως έχουμε και κανονικό internet με το Wap και τα live-οειδή (χωρίς περιεχόμενο και χρηστική αξία), κανονική φωτογραφική μηχανή (με πιο πολύ θέρυβο και από συναυλία των Motorhead), κανονική βιντεοκάμερα (160Χ100 και 10fps)... Πολύ χάρηκα τώρα! :razz:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Μα γιατι , μα γιατι?
Σκεφτηκες οτι μπορει να σου βαλει και το TV Magic και να μπορεις να παρακολουθεις ολους τους θριαμβους της...ψαραγορας στην Ευρωπη οταν εισαι στον δρομο? :lol:

Reaction score
164
Δεν χρειάζεται! Βλέπεις εμείς κατεβαίνουμε συχνά στο δρόμο για πανηγυρισμούς.
Εσύ να το πάρεις να βλέπεις Star να κλαίτε μαζί για κανένα αράουτ που δεν σας έδωσαν και σας αδίκησαν, πάλι! :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Αντρεα εγω την εχω καταργησει την TV εδω και 3 χρονια!!! Βρηκα την ηρεμια μου ρε παιδι μου! Και θα την εχω τωρα σε κινητο? Απαπαπααα!!!! (Αν και το δικο μου την υποστηριζει...) Ασε που θα βγουν τα ματια μας!!! Οταν θα βγουν κινητα με LED και DLP προβολεις ενσωματωμενους, τοτε το συζηταμε...Και μη γελατε καθολου, θα το δουμε και αυτο...

Reaction score
62
Εγώ πάλι υποστηρίζω ακλόνητα την άποψή μου: Τα κινητά είναι ΤΗΛΕΦΩΝΑ!!!!! Αλλιώς δεν θα λέγονταν έτσι! Θα λέγονταν κινητές πολυσυσκευές, φορητές τηλεοράσεις με δυνατότητα τηλεφωνίας, κινητοί ρουφ....εεεεε κινητές βιντεοκάμερες ήθελα να πώ!! :mrgreen: :mrgreen:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.076
Members
38.525