Kαπάκια μηχανημάτων με απόσβεση.

Reaction score
11
Εφαρμόζω μία λύση απόσβεσης κραδασμών καπακιών χωρίς κόστος! Το ΄μεταλλικό καπάκι αποκτάει ήχο ...τσιμεντόλιθου και οι κωδωνισμοί ... αναβάλονται επ΄αόριστον!

Κόλλα τύπου "ATLACOL" απλώμένη σε όλο το εμβαδόν προσεκτικά και μεμβράνη πλαστικού από πάνω για απομόνωση αναθυμιάσεων. Η αλουμινόχαρτο αν υπάρχει έκλυση θερμότητας! Ιδού:

1)καπάκι από dvd player:

2) Kαπάκι από ενισχυτή:

:107:

Reaction score
11
Απάντηση: Kαπάκια μηχανημάτων με απόσβεση.

Eπίσης, για μεγαλύτερη αδράνεια στον ίδιο όγκο, υπάρχει το ασήμαντου κόστους, patafix uhu, αλλά δεν εμπιστεύομαι την προσκολητική του ικανότητα σε ανάποδες επιφάνειες! Για κάθετες και οριζόντιες είναι εξαιρετικό! Να το καπάκι της βάσης του TECHNICS ORIGINAL 1200 καλυμμένο με patafix:

Reaction score
1.845

Μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει μια δοκιμασμένη λύση, το Dynamat.

Είναι ~4 χιλ. πάχος, κάνει τη λαμαρίνα μασίφ, και δεν ξεκολάει με τίποτα. :126:

Reaction score
11

Μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει μια δοκιμασμένη λύση, το Dynamat.

Είναι ~4 χιλ. πάχος, κάνει τη λαμαρίνα μασίφ, και δεν ξεκολάει με τίποτα. :126:
Ωραίο!

Reaction score
1.845

Και καταλαβαίνεις, στο χώρο του αυτοκινήτου τι κραδασμοί και καταπονήσεις υπάρχουν. :126:
Άντε ξεκίνα, ράβε - ξήλωνε! :107:

Reaction score
11

Φυσικά αυτά που προτείνω δεν μπορούν να γίνουν σε αυτοκίνητο! Έχουν όμως μια άλλη ωραία διάσταση: φτιάχνονται με ότι υπάρχει στο σπίτι! Το σκέφτηκα το έφτιαξα! Είναι ένα παιχνίδι που μου αρέσει πολύ: το παιχνίδι του πλοίου που έχει πάθει αβαρία εν μέσω ωκεανού και πρέπει με ότι υπάρχει να γίνει η επισκευή - κατασκευή! Μου έλεγες ένας φίλος ναυτικός πως έκοβαν κομμάτια από τοίχους για να κατασκευάσουν εξαρτήματα κινητήρα!

'Ετσι μία φορά, για να πάμε και στα ηχητικά, μου χάλασε ο μηχανισμός transport ενός cdplayer, (MARANTZ), και από ότι υπήρχε από παλιά πράγματα, κατασκεύασα νέο που δουλεύει άψογα!

Reaction score
29.724

Eπίσης , πισσοταινία , επενδεδυμένη , με αλουμίνιο, είναι παχύρευστη πίσσα , που στην μιά μεριά είναι ντυμένη με αλουμίνιο.Πάχος ανάλογα , συνήθως στα 2-3 χιλιοστά, κάνει τα καπάκια μασίφ τσιμέντο , που λέμε, αντίο κωδωνισμοί , συντονισμοί κλπ.Εχω ντύσει το καπάκι ενος sansui aux 911dg, με αυτό , όταν χτυπάς το καπάκι το οποίο είναι ικανού πάχους, ακούγεται σαν χτυπάς κούτσουρο απο ελιά , για να μην πώ σαν μπετό και υπερβάλω.
Κολλάει εξαιρετικά , δεν βγαίνει με τίποτα παρά μόνο αν την ζεστάνεις με ειδικό μπιστόλι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.101
Members
38.532
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON