Kατασκευη LFA Elector class A 50w

Reaction score
10
Τα υλικά τα είχα πάρει πριν 10 και βαλε χρόνια με παρακίνησε φίλος μου για τον βάλω μπροστά μιας τον έχει αρκετά χρόνια για κύριων τελικό ..

Έκανα κάποιες αλλαγές στο σχέδιο όπως mat02/03 αντί BC550/560 και 2SC3424 / 2SA1361 Original Toshiba αντί BF469/470.

Vishay Dale & TakmanREX25 carbonfilm

Ultrafast Diode, 4x68000mf πυκνωτές ,2χ 500va μετασχηματιστές με κινέζικο delay soft start και βαριά κατασκευή αλουμίνιου για την απαγωγή θερμότητας ( και πιστέψτε με είναι πάρα πολλή)

Είναι σε φάση στρωσίματος αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά καλές (τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα ) παρόλο που είναι μικρός σε ισχύ έχει αρκετά ρεύματα για να οδηγήσει τα ηχεία μου αρκετό δύσκολο φορτίο 3-4Ω (analysis epsilon).

Attachments

Last edited:

Reaction score
431
Με για και καλές ακροάσεις. Ωραία και στιβαρή κατασκευή. Αν είναι εύκολο μπορείς να δώσεις πληροφορίες για τις ψύκτρες ψάχνω 2 κομμάτια παρόμοιων διαστάσεων, αμα θες στείλε πμ. Όταν στρώσει περιμένω περισσότερα σχόλια. Ήταν και δικό μου μεράκι να τον φτιάξω αλλά έμεινε όνειρο!!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.539
Καλές ακροάσεις. Πολύ όμορφη κατασκευή. Πες μας και σε τι ρεύμα είναι πολωμένος.
Ποιον προενισχυτή έχεις?
Ρωτάω γιατί βλέπω πως έχεις παρακάμψει το πυκνωτή εισόδου.

Reaction score
10
radiofonias:
Λοιπόν φιλέ μου όπως γράφω Και στο ποστ παραπάνω τις είχα πάρει πριν αρκετά χρόνια τις βρίσκεις με τι μέτρο .δεν είναι ότι καλύτερο

(λόγο σχήματος δεν έχει καλή απαγωγή θερμότητας )

αν έπαιρνα τώρα θα χρησιμοποιούσα κάτι όπως αυτές

http://www.ebay.de/itm/Fischer-Kueh...ALU-Heatsink-SK93-150-SA-851857-/310661091516

στην Ελλάδα μπορείς να τις βρεις στην αντιπροσωπεία τις FISCHER

Αναξαγόρα 10-12, 17778 ΤΑΥΡΟΣ

Τηλ: +30 210 3414300, Φαξ: +30 210 3421408

http://www.bakis.gr - Skype: bakis-chryssa

Η εδώ:

ESOTER Components
Ag.Triados 12 Paiania, Attikis,Greece
Tel:6946569759

Έχον αρκετά μεγέθη με τα ανάλογα βαλάντια

PeterMeni :

ότι λέει το σχέδιο 138 mv στις 0.22Ω περίπου 650 ma σε κάθε τρανζίστορ εξόδου ,
Όντος δεν έχω βάλει πυκνωτή στην είσοδο μια Ο pro επίσης από τον elector με τα mat02/03 έχει σέρβο στη έξοδο με το op77 με μηδενική τάση στη έξοδο παρά όλα αυτά είμαι σε φάση δοκιμών θα μπουν διάφοροι πυκνωτές για συγκρίσεις θα σας ενημερώσω για τις εντυπώσεις μου

Last edited:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.539
Όντως ο προενισχυτής αυτός είναι τέρας σταθερότητας. Τον είχα στο μεγάλο μου σύστημα μέχρι πρόσφατα.
Μην συζητήσουμε για την απόδοση του. Τρώει για πρωινό κάτι πανάκριβα εμπορικά μηχανάκια.

Reaction score
431
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.
Αγόραζα με το μέτρο απο την στοά στην Βασ. Ηρακλείου αλλά πλεον δεν εχουν τίποτα με το ζόρι να βρεις βασικά ανταλλακτικά.
Φτιαχνω ενα κιτ που πήρα απο κίνα γνωστό ως L20 μου άρεσε το κύκλωμα το οποίο κολλήθηκε ήδη αλλα καθυστερώ με την τροφοδοσία και το κουτί.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.310
Members
38.680
Νεότερο μέλος
SNOOPDC