Kουμπάκι Facebook

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.582
Πότε μπήκε αυτό ρε παιδιά?

Δάκτυλος Ιδρυτή μου μυρίζει. :116:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Λοιπόν ας εξηγήσω τι γίνεται.
Καθώς το φατσοβιβλίο είναι μέρος της καθημερινότητας πολλών μελών μας, θεωρήσαμε ότι ήταν απαραίτητο ένα ακόμη βήμα integration του facebook στο AVSite. Πατώντας το κουμπί like, δημοσιεύετε αυτόματα το θέμα που σας αρέσει στο facebook wall σας, ώστε να το δούν και να το σχολιάσουν οι φίλοι σας.

Βαράτε λοιπόν αλύπητα!

...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.582
Απάντηση: Kουμπάκι Facebook

Εγώ δηλαδή που δεν έχω τοίχο, πρέπει να χτίσω? Και πού να βρω εργάτες χρονιάρες μέρες? :136::116:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.582

εσύ πρέπει να γκρεμίσεις τοίχο ......
Τόσες φορές έχετε έρθει τόσοι μαντραχαλαίοι, σωστή δουλειά δεν έχετε κάνει.

Y

Yiannis_B

Guest

My profile.....Δείτε τον Τοίχο σας....

....πρέπει να βρούμε άλλη γλώσσα να επικοινωνούμε, ποιον τοίχο ωρέ....και τι έχει από πίσω...?

...θα μου απαντήσει κανα δεκάχρονο τώρα και θα με στείλει αδιάβαστο.. :116:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.672

Α! Μα δεν ξέρεις;
Ο τοίχος είναι από τούβλα με επένδυση σοβά και είναι γεμάτος με μηνύματα γραμμένα με σπρέϋ αλλά και με graffiti pictures.
Mερικές φορές ο τοίχος είναι από τσιμεντόλιθους, χωρίς σοβάδες και η ευκρίνεια των μηνυμάτων μειώνεται δραματικά λόγω του ότι οι τσιμεντόλιθοι είναι πορώδεις και με μεγάλες κουφάλες στην επιφάνειά τους και κατά συνέπεια απορροφούν μεγάλη ποσότητα της μπογιάς των σπρέϋ και αυτό καθιστά δυσανάγνωστα τα μηνύματα.
Άλλες φορές ο τοίχος είναι με εμφανή μπετά, με λεία επιφάνεια, ιδανική για το γράψιμο μηνυμάτων και αυτό τα καθιστά άκρως αναγνώσιμα.
Ενδείκνυται δε ιδιαιτέρως για γκράφιτι ακόμη και με αερογράφο για μεγάλη ανάλυση των εικόνων οι οποίες δημιουργούνται από καλλιτέχνες με εξαιρετικές ικανότητες απεικόνισης, οι οποίες δεν στερούνται φαντασίας, αντιθέτως οργιάζει η φαντασία τους, αλλά όπως όλοι οι μεγάλοι ζωγράφοι, έτσι κι αυτοί ψοφάνε στην πείνα και ίσως μετά θάνατον αναγνωριστούν τα έργα τους και η αξία τους ανεβαίνει στα ουράνια και τυχερός όποιος τα έχει στην κατοχή του μετά από την αγορά τους έναντι κάποιου ευτελούς (ξεφτελούς) ποσού.
Υπάρχει και ο τοίχος που έχει αυτιά και θέλει προσοχή στις συνδιαλέξεις που γίνονται ενώπιον του.
Πάντως τα αυτιά μας έχουν τοίχους.

Y

Yiannis_B

Guest

....α βρε Μιχάλη.....πιτσιρικά...:107:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ