Kainourgio pc

Reaction score
239
Teleiwse kai mena to pc mou, einai kanoniko pc apla thelw na to xrisimopoiw kai san htpc.

Thelw na mathw ti programmata tha xreiastw kai kata poso aksizei ton kopo na sindethei me ton infocus 5700 pou exw

To pc apoteleitai apo

amd 4400+
asus a8n32 mitriki
2 gb corsair paired ram 3500xms
nec dual dvd writer
1hd 36gb raptor
2 hd maxtor max line 2 SataII 250gb
xfx 6600 graphics card mexri na apofasisw ti tha valw

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
windvd 7

Ένα full πακέτο με Codecs...

Ίσως και powerstrip για να πετύχεις την ανάλυση του 5700 αν και με την 6600 μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα...

Με 4400+ δεν θα έχεις πρόβλημα να παίζει HD υλικό απροβλημάτιστα...

Reaction score
239
evw to windvd7 platinu, paketo me codecs apo pou mporw na vrw kai pws tha tous egkatastisw?

einai kanoniko application exe kai ginontai install i thelei alli diadikasia?

Reaction score
0
Αν το συνδέσεις με προβολέα υπάρχουν πολύ καλύτερα προγράμματα από το windvd όπως το zoom ή καλύτερα το TheaterTek που χρειάζεται και πολύ λίγο "σκάλισμα" για να αποδώσει τα μέγιστα. Κατέβασε την trial έκδοση και ακολούθησε τον οδηγό που έχει και θα δεις μεγάλες διαφορές...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αν το συνδέσεις με προβολέα υπάρχουν πολύ καλύτερα προγράμματα από το windvd όπως το zoom ή καλύτερα το TheaterTek που χρειάζεται και πολύ λίγο "σκάλισμα" για να αποδώσει τα μέγιστα. Κατέβασε την trial έκδοση και ακολούθησε τον οδηγό που έχει και θα δεις μεγάλες διαφορές...
Συμφωνώ μαζί σου...

Απλά δεν ήξερα ότι το TheaterTek έχει trial έκδοση...

Reaction score
0
Το TheaterTek όπως και το zoom έχουν μεγάλη ανάγκη από την (οικονομική) υποστήριξη μας και καλό θα ήταν όπως περιμένουμε πως και πως κάποιο νέο χαρακτηριστικό τους να συμμετέχουμε και εμείς όπως μπορούμε σε αυτην την προσπάθεια. Αν πάψουν αυτοί οι άνθρωποι να έχουν έσοδα από την δουλειά τους θα σταματήσουν και την βελτίωση των προγραμμάτων. 70$ δεν είναι μεγάλο ποσό μπροστά στα 1000 που δίνουμε για το hardware. Τουλάχιστον αυτή είναι η αποψή μου ... ελπίζω να συμφωνείτε

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Α υπάρχει και σε κάτι κινεζικα sites......
Έχω ξαναπεί και παλαιοτέρα για τέτοιου είδους θέματα μόνο με pm

Το Thatertek είναι ένας player-front shell για το PureVideo Decoder της nVidia.
Η nVidia πουλά σε τιμές από 20$ έως 50$ σε τρεις εκδόσεις με μόνες διαφορές μεταξύ τους τα format του ήχου που μπορεί να κάνει decode το ίδιο το πρόγραμμα(το SPDIF pass through υπάρχει σε όλες τις εκδόσεις).
Το Thteatertek έχει τιμή 70$ το απλό και 90$ με το extra Audio pack.
Δεν ξέρω αν αυτή η διαφορά της τιμής αξίζει τον κόπο.
Αυτό που διάβασα είναι ότι δεν μπορείς να έχεις εγκατεστημένα και τα δύο ταυτόχρονα.
Η ερώτηση μου είναι, μπορεί ο decoder της nVidia όταν έχει εγκατασταθεί από το theaterTek να χρησιμοποιείτε και από άλλα προγράμματα; πχ ProgDVB, MediaPlayer10, DVBViewer

Reaction score
7
Η ερώτηση μου είναι, μπορεί ο decoder της nVidia όταν έχει εγκατασταθεί από το theaterTek να χρησιμοποιείτε και από άλλα προγράμματα; πχ ProgDVB, MediaPlayer10, DVBViewer

Το κατεβασα (7 days full trial). Το nVidia DVD Decoder το ειχα ηδη, οπότε δεν μπορω να πω αν θα παιζει με αλλα προγραμματα σε καποιον που δεν το εχει ηδη.
Παντως σε εμενα παιζει μια χαρα και δε μου εβγαλε και καποιο μηνυμα στην εγκατασταση...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.549
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος