KATHREIN HDTV UFS-910



Μηνύματα
20
Reaction score
0
Όπως κάθε νέος δέκτης, έτσι και ο Kathrein UFS910 δεν είναι τέλειος.
Απ όσο διαβάζω και στο Forum που αναφέρεις, διάφορα προβλήματα διορθώθηκαν με τη Firmware 1.02., αλλά πιστεύω ότι έχει ακόμη δρόμο.

Αυτό που διαβάζω και με έχει κάνει να ενδιαφέρομαι για το UFS910 είναι η εξαιρετική εικόνα του δίνει (συγκριτικά με άλλους) και φυσικά η τιμή του.
 

Μηνύματα
2.318
Reaction score
0
Είναι άραγε ο κυριότερος αντίπαλος του dreambox 8000; Linux έχει , ethertnet έχει , τιμή όμως δεν είδα κάπου ...
 


Μηνύματα
2.318
Reaction score
0
Είδα και χαμηλότερες τιμές ... Μπορεί να το τσιμπήσω το φθινόπωρο ...
 

Μηνύματα
20
Reaction score
0
Αντίπαλος του Dream δεν νομίζω να είναι μιας και έχει άλλες δυνατότητες αλλά απευθύνεται και σε άλλη πελατεία, π.χ. σε πελάτες σαν και εμένα που αρέσκονται σε "143 κανάλια" μόνο αλλά θέλουν τέλεια εικόνα σε αυτά και γενικά δεν έχουν τον χρόνο να ψάχνονται με διάφορα.

Πάντως για μένα είναι η πρώτη επιλογή μεταξύ των δεκτών HD τον Σεπτέμβριο.
 

Μηνύματα
68
Reaction score
0
τελικα το ethernet port του δεκτη ειναι στο στιλ του visionnet 8000.....auto detect? η ειναι μονο για αναβαθμηση...εχει κατι παραπανω απο τον humax 1000.ευχαριστω
 

Μηνύματα
2.318
Reaction score
0
Απο τα ακαταλαβίστικα που διαβάζω σε γερμανικά forum , λέει ότι ετοιμάζεται gbox ... αΚα dreambox , που σημαίνει ότι και autodetech μπορεί να είναι , και για αναβάθμηση και για server-sharing ( εντός οικίας πάντα )
 


Μηνύματα
20
Reaction score
0
Είναι ίσως απίστευτο, αλλά η αντιπροσωπία της Kathrein στην Ελλάδα, υπάρχει αν δεν με απατά η μνήμη μου από το 1927, (ναι σωστά 1927) και ήταν η πρώτη αντιπροσωπία της σε όλο το κόσμο (ξεκίνησε με αλεξικέραυνα τότε).
 


Μηνύματα
20
Reaction score
0
Όχι, :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Εδώ και πάρα πολλά χρόνια η Kathrein έχει φτιάξει όνομα με τις καλύτερες κεραίες εκπομπής και λήψης και τα σχετικά παρελκόμενα.

Το ότι δεν είναι ευρέως γνωστή ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι δεν πολυδιαφημίζεται.

Το πιάτο που διαθέτω π.χ. το CAS 120 πρέπει να το δει κανείς για να καταλάβει τι σημαίνει Kathrein.

Και για να έρθουμε στο θέμα μας τον UFS 910 αυτός φτιάχνεται όπως τα περισσότερα ηλεκτρονικά πλέον στην Κορέα αλλά το SW προέρχεται από τους ίδιους.

Προσωπικά, ο UFS 910 τον Σεπτέμβρη θα αντικαταστήσει τον παλαιό μου δέκτη (και αυτός Kathrein, 5 χρόνια δίχως το παραμικρό πρόβλημα και παίζει ακόμη κανονικά, αλλά δεν είναι φυσικά HD).
 


Μηνύματα
68
Reaction score
0
καλημερα πριν 20 ημερες εφερα 1 κοματι απο γερμανια το οποιο ειχε πολλες "παιδικες αρρωστιες" και το εστειλα πισω.......
 

Μηνύματα
4.660
Reaction score
620
georgextreme μπορείς να μας δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για τις "παιδικές αρρώστειες"?

Το video output πως ήταν?
 

Μηνύματα
68
Reaction score
0
με το δεκτη δεν καταφεραμε να δουμε και πολλα γιατι το μηχανημα κολαγε απιστευτα, οποτε σκαναραμε τον hotbird το μηχανημα κολαγε και εκανε restart ,με κινητο πιατο δεν συνεργαζονταν ,καναμε αναβαθμιση σκαναρε επιτελους τον hotbird αλλα το μηχανημα μας ειχε ηδη σπασει τα νευρα οποτε στο κουτι του και πισω στη γερμανια.........
 


Staff online

  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.667
Μηνύματα
2.869.443
Members
37.943
Νεότερο μέλος
triantafyllos1969
Top