KDL-40S2010 & LE40S71

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα "happy_1"
Ψάχνοντας να αγοράσω LCD 40άρα τηλεόραση έχω καταλήξει (μάλλον) στα δύο αυτά μοντέλα, SONY BRAVIA KDL-40S2010 και την SAMSUNG LE-40S71.
Ψάχνοντας επίσης χαρακτηριστικά αυτών των τηλεοράσεων βρήκα και αυτό το site το οποίο είναι καταπληκτικό!
Θα ήθελα όποιος ξέρει ή έχει να μου πείτε καμιά γνώμη για το πια από της δύο να αγοράσω.
Τη Sony την έχω βρει 1189€ ενώ τη Samsung 986.
Απ ότι είδα χαρακτηριστικά έχουν τα ίδια περίπου μόνο που η Sony έχει και ψηφιακό δέκτη (κάτι το οποίο σε εμένα μετράει + ).
Άλλο ένα + είναι ότι χρόνια τώρα είμαι fun της Sony.
Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι καλύτερο ???
Οι τιμές επίσης που τις έχω βρει είναι καλές?

Ευχαριστώ πολύ όποιον απαντήσει!:bravo:

Reaction score
0
Απάντηση: KDL-40S2010 & LE40S71

Το έχω πει χιλιάδες φορές όταν θέλω να αγοράσω κάτι να ΜΗΝ μπαίνω σε εξειδικευμένα Forums γιατί πορώνομαι και αγοράζω το τη ναυαρχίδα!!!
Απο χθες έχω διαβάσει εδω μέσα ουκ ολίγα !
Λοιπόν έχουμε και λέμε.... Και τα δύο μοντέλα που αφορούν το πρώτο μου μήνυμα ξεχάστε τα.... Και με αυτά που διάβασα εδω μέσα αλλά και απο αυτά που άρχισα να καταλαβαίνω μάλλον δεν αξίζει τον κόπο και τα χρήματα καμιά απο τις δύο....
Το κακό όμως είναι ότι με τις δυνατότητες του κάθε μοντέλου αυξάνετε και το κόστος.
Αυτή τι στιγμή ζαχαρώνω την Sony KDL-40W2000 η οποία είναι κατα 700€ ακριβότερη απο το προηγούμενο μοντέλο της Sony που είχα στον τίτλο του Threat. Απ ότι κατάλαβα οι τηλεοράσεις με ανάλυση 720p τείνουν προς κατάργηση και επίσης δεν είναι μόνο τα 1080p που βγάζει η 40W2000 αλλά και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που μάλλον αξίζουν τη διαφορά των 700€ :-?
http://www.sony.gr/product/CompareP...40V2500&models=KDL-40S2530&models=KDL-40S2010
Άλλο ένα γεγονός είναι ότι είδα οι ειδήμονες του site να έχουν ερωτική σχέση με τις AMOI... Για να μη το παίζω γνώστης κτλ μέχρι χθες εγώ ΔΕΝ τις ήξερα ως μάρκα. Και ερωτώ. Είναι τόσο καλές? Να αρχίσω να κοιτάω προς τα εκεί? Σαν εμφάνιση πάντως δεν μου άρεσαν καθόλου... Θα μου πείτε γκόμενα είσαι και κοιτάς την εμφάνιση?:happy_9: Όσο νάναι όμως παίζει και αυτό ρόλο μιας και θα είναι κρεμασμένη στο σαλόνι μου. Επίσης απο ήχο (και οι δύο) πως τα πάνε? Έχει κάποιος άποψη ?

vadergr Και τα 2 χρόνια δεν λένε τίποτα... Μόνο το θέμα εγγύησης αν οπτικά δεν "λεέι"....Το πλαίσιο για τον Ιούνιο δίνει 5 χρόνια. Είναι ακριβό όμως για την 40W2000. To electric-net την δίνει 200€ κάτω. Τη Samsung τη βρήκα τόσο στο Makro Αγίας Παρασκευής

GeoGeoGeo Καλή πρόταση. Σ' ευχαριστώ

Συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά είπαμε είμαι άσχετος :confused:

Reaction score
0
Η BRAVIA W2000 είναι εξαιρετική τηλεόραση αλλά δεν ισχύει το ότι οι 720p (768p για την ακρίβεια) βαίνουν προς κατάργηση. Η εμπειρία μου - αλλά και των περισσότερων νομίζω - λέει ότι μέχρι κάποιο μέγεθος (46-50'' τουλάχιστον) το κέρδος της επιπλέον ανάλυσης των 1080p δεν γίνεται αντιληπτό, για να μην πω ότι μάλλον δυσκολεύει τα πράγματα σε υλικό Standard Definition (τηλεόραση, DVD) που θα μας συντροφεύει για αρκετό καιρό ακόμη.
Η W2000 είναι πάντως πολύ καλή επιλογή και αρκετά future-proof.
Εναλλακτικά, μια και είσαι fan της Sony ρίξε και μια ματιά στην ολοκαίνουρια 40D3000, για την οποία υπάρχει μια λεπτομερής κριτική εδώ.
Στο ίδιο site θα βρεις και κριτική για την W2000, και οι δύο αριστεύουν.
Περιληπτικά η W2000 έχει την υψηλότερη ανάλυση 1080p, ενώ η D3000 έχει το σύστημα βελτίωσης της κίνησης 100 Hz, δέχεται σήμα 1080p24 απευθείας από Blu-ray και έχει και τρίτο HDMI. Λογικά θα είναι και 200-300 € φθηνότερη.
Καλό ψάξιμο!

ΥΓ. Οι ΑΜΟΙ ήταν πολύ καλή επιλογή πριν 1-2 χρόνια αλλά τώρα που έχουν φθηνήνει οι πιο επώνυμες δεν ξέρω πόσο αξίζει η αγορά τους.

Reaction score
0

Φίλε marvin ευχαριστώ για την απάντησή σου!
Πολύ καλή η συμβουλή σου σχετικά με την 40D3000. Φαίνεται καλό κομμάτι και τα 100Hz σίγουρα είναι + !
Το κακό είναι ότι Ελλάδα την βρήκα μόνο στο technix 40D3000EAP 1679€ χωρίς έξοδα αποστολής και είναι στη Θεσσαλονίκη (άκυρο λόγο του ότι θα πάει ψηλά το κόστος και δεν εμπιστεύομαι τις μεταφορικές και ιδαίτερα χωρίς εγγύηση μεταφοράς και προπληρωμή !!!!) και επίσης στη Sony (ούτε στην Ελλάδα ούτε Worldwide) το μοντέλο δεν υπάρχει στο site τους!:crazy_1:
Να περιμένω λες λίγο καιρό ακόμα?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: KDL-40S2010 & LE40S71

Φίλε marvin ευχαριστώ για την απάντησή σου!
Πολύ καλή η συμβουλή σου σχετικά με την 40D3000. Φαίνεται καλό κομμάτι και τα 100Hz σίγουρα είναι + !
Το κακό είναι ότι Ελλάδα την βρήκα μόνο στο technix 40D3000EAP 1679€ χωρίς έξοδα αποστολής και είναι στη Θεσσαλονίκη (άκυρο λόγο του ότι θα πάει ψηλά το κόστος και δεν εμπιστεύομαι τις μεταφορικές και ιδαίτερα χωρίς εγγύηση μεταφοράς και προπληρωμή !!!!) και επίσης στη Sony (ούτε στην Ελλάδα ούτε Worldwide) το μοντέλο δεν υπάρχει στο site τους!:crazy_1:
Να περιμένω λες λίγο καιρό ακόμα?
Κάπου τώρα βγαίνει και στην Ελλάδα, την έχει συμπεριλάβει σε τεστ και το Hitech (από τα εμπεριστατωμένα που κάνει "happy_1" ).
Για το αν αξίζει να περιμένεις δεν μπορώ να πω κάτι, δικό σου θέμα καθαρά.

Reaction score
0
ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ SONY KDL 40X2000....ΑΠΛΑ ΦΑΝΑΤΑΣΤΙΚΗ!!! ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΗ... ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ SONY BRAVIA KDL-40S2010 ΜΕ 999€!!! Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ MAGNET ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ!
ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η SAMSUNG ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΣΕ STOCK ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ......899€ !!!! ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ...

Reaction score
0
Βγήκε η σειρά D3000 στο Πλαίσιο, προφανώς και αλλού (να δούμε πότε θα θυμηθούν να ανανεώσουν και το sony.gr)
Οι τιμές σχετικά τσιμπημένες αλλά όχι παράλογες, 1850 € η 40''. Για αρχή καλά είναι νομίζω, θα πέσουν πολύ όπως και οι προηγούμενες.

Reaction score
0

Και 450€ η βάση για τον τοίχο !!!:crazy_2:
Θα περιμένω ! Η τιμή όντως για αρχή είναι καλή νομίζω, 1800€ για online αγορά

Reaction score
108
Με 999 ευρω το πρακτικερ δινει την Samsung LE40R72 η οποια ειναι τις ιδιας φουρνιας με την S71 που εχεις στον τιτλο αλλα μια σειρα παραπανω με καλυτερη αντιθεση κ αρκετα πιο ομορφη σχεδιαση...:happy_6:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.883
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis